-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alufelni
tag
Sziasztok,ha valakinek kéne CA-42 adatkábel Nokiához(driver lemez nincs),az dobjon üzit.
Köszi, -
alufelni
tag
Sziasztok,egy kérdés,hozzám került egy Nokia CA-42 adatkábel,kék színe van ,amikor rádugtam a gépre telepítő lemezt kért,és a telefon csatlakoztatásakor a kiírat : Nem támogatott tartozék,de a másik adatkábel jó.
A kábel rossz?vagy ez valami más lehetőséget nyújtó adatkábel? -
alufelni
tag
Sziasztok,hozzám került SonyEricsson KRY 105 192 R1A , és van egy ilyen szám: DSS-25
Valami usb-s izé,Ami kerek formájú és van rajta töltő csatlakozó is.
Ha valakinek kéne van 1db. -
alufelni
tag
Ha esetleg ezek közül bármelyik,vagy mind tetszene ne tartsátok magatokban.
Főleg csere,de megbeszéljük. -
alufelni
tag
Ha valaki valamit keresne: itt nézzetek szét nálam,köszönöm.
-
alufelni
tag
Sziasztok,most olvastam a Miskolci Metropol újságba hogy van már rendőr kutya,ami kiszagolja a mobilt is.
Hogy a pics@ba csinálja?megérzi a rádiófrekvenciát?
Vagy külön képeznek ki Pannon,t-mob,meg vodára specializált kutyákat??? -
alufelni
tag
válasz
Earl_Muttley #22719 üzenetére
Csere ügylet volt,a srác 10-re tartotta,(nyilván az érték arányban én jártam jobban,amire cseréltem 5K-ért szereztem)
-
alufelni
tag
Sziasztok,ma szereztem egy Motorola accompli a008 ast,nagyon szép állapotban,függetlenül.
-
alufelni
tag
Sziasztok,megjöttek a telókák,a Ericsson GH688 tökéletes,karcmentes,a T10 üzemképes(gyenge akku)
6110(átlagosak) a Philips 160 karcmentes,vodás,a Sagem független szép állapot.jött még alcatel,motoV3... -
alufelni
tag
válasz
Earl_Muttley #22667 üzenetére
Köszi.
-
alufelni
tag
Sziasztok,lett egy Siemens SL 45 ös telefonom,t-mobilos,szép állapotba,az oldalán van egy kis csúf szerelési nyom.tökéletes,tegnap azt használtam
-
alufelni
tag
Nem tudjátok Nokia 8110-hez akkut lehet venni még?
És ha lehet mennyi? -
alufelni
tag
válasz
Earl_Muttley #22640 üzenetére
-
alufelni
tag
válasz
Earl_Muttley #22635 üzenetére
Szia,szépek,remélem jót néztem és erre gondoltál,a d170 -es.
-
alufelni
tag
Ezért jó az E1-es moto,igaz angol menüs,de 2gigáig gond nélkül kezel memókarit.
-
alufelni
tag
Sziasztok,Nokia E61i-vel mi lehet a probléma ha nincs csengőhang,kicseréltem a régit,de így sincs
-
alufelni
tag
Sziasztok,Nokia E61i (ma szereztem,eddig jó) középső keret (vagy ami az alsó töltőrészt tartja) szerintetek van hozzá???
-
alufelni
tag
Sziasztok a 7610 megoldódott szép lett,de szereztem egy 6670-et is,azzal annyi a probléma hogy a navigációs billentyű felfelé gombját nem érzékeli,(a 7610 szépen viszi a panelt nem azzal van gond,a 6670 viszont ugyan úgy reagál a 7610 paneljával is) szerintetek mi lehet a probléma?
-
alufelni
tag
Sziasztok,ha lenne valakinek Nokia 7610(6670)-hez kamera takaró fedele,és bekapcsoló gombja vagy a komplett középrész kérem küldjön üzit.
-
alufelni
tag
válasz
zorzy4 #22427 üzenetére
Nagyon szép a telefon,UPP neki
Ne vitázzatok,én azt mondom mindenki annyiért ad el valamit amennyiért akar,ha ő annyira tartja hát legyen,nekem is mondták már hogy sokra tartom a termékem,(ezt az eladónak mérlegelni kell,és ha úgy gondolja lejeb viszi az árat)azóta megnézem előtte mennyiért-mi hogy megy. -
alufelni
tag
Kiállítási darab volt egy 3210-es (pannon függő) szép (mivel egy vitrinbe állt) eladó,akkut cseréltem mert a régivel meg se nyekkent,töltő nélkül(nem volt már meg hozzá
)
Valakinek??? -
alufelni
tag
Szép siemens c60 -as valakinek? szép állapot,pannon függő(sajnos töltőm nincs meg hozzá)
-
alufelni
tag
-
alufelni
tag
Ha valakit érdekelne karcmentes Siemens telefonok,és egy pár régi,írjon.
-
alufelni
tag
Nokia 6280 alkatrészeim vannak(elvileg van 1 amibe a kijelző rossz,meg 2-ő darabokba,6300 házrészek,és egy 3510 es ami "elvileg " működik de nincs időm most ezzel vacakolni) ha valakinek kell valami ilyesféle dolog írjon.
-
alufelni
tag
válasz
mercenaire #21297 üzenetére
Kalapáccsal menne.....
-
alufelni
tag
Igen a 7650 reklám jó volt...
Tudom nem retro de ehhez mit szóltok??? -
alufelni
tag
Szerintetek megér a 2-ő ennyit ?
Szerettem ezt a gépet. -
alufelni
tag
Ez tuti eredeti ilyet nem láttam még
-
alufelni
tag
Sziasztok,tudom nem régi a készülék annyira,de tudnátok segíteni,szereztem egy Motorola E1-est,és sajnos nem magyar,van lehetőség rátenni valahogy??
-
alufelni
tag
válasz
zorzy4 #20928 üzenetére
Nekem csak átmenetbe volt Mars,azt eladtam gyorsan....
És ez lett ,ez jobb volt,igaz nem sokkal,emlékszem 2000-be vettem meg az első 3210-em,akkor még 28-at kértek érte -
alufelni
tag
Nokia 3510,Ericcson K800 as előlapjaim vannak(mindből 1 db,a K800 komplett ház,de plexi nélkül)
Egy Milka csokiért vihető -
alufelni
tag
Sziasztok,azért ide írok,mert itt hátha hamarabb kapok valami infót,a kérdésem az lenne hogy HP ipaq 500 as szériához(510,512-ezek egyformák) komplett házat(vagy csak előlapot)nem tudtok-e valahol véletlen.
Miskolcon nincs
Előre is köszi mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged