- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
lehella
senior tag
válasz
LaciGSM #34846 üzenetére
Köszi a javítást, akkor alaposan félrevezettek az emlékeim. 94-ben apámnak volt Westeles előfizetése, Nokia2110-el, kezdetben 6 jegyű telefonszámmal, majd elérakták a 9-est vagy a 0630-at nem tudom
Apropó a bankkártya méretű sim kártya mihez volt köthető elsősorban? Melyik telefonok, vagy szolgáltatók? -
-
stufen2
aktív tag
válasz
LaciGSM #30473 üzenetére
Annyira vicc, hogy az ő áraik amik elméletileg magasabbak, mint az apróhirdetéseké, de 15-20 %kal lejebb vannak az apróhirdetésekhez képest. Pl BB Q10 60-80ig van 90%ban, szerintük 37ezer párszáz, de ugye ők apróhirdetési áron számolnak be. Az meg, hogy 80-90 perc egy aukció illetve hirdetésfeladás, hogy is mondjam vicc...
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
LaciGSM #30473 üzenetére
Szerintem kb. reális.
Vagy te nem vennél tip-top Nokia N95-öt 3160 Ft-ért?
A kiírt árak a kitűnő állapotú, független telefonokra vonatkoznak. Tehát pl. ha van egy Galaxy S2-d, ami közepes állapotban van és T-függő, akkor már rögtön nem 33k-t, hanem csak 18k-t adnak érte. -
bunkomen
aktív tag
válasz
LaciGSM #30384 üzenetére
Elnézést, hogy itt és most fakadok ki... de rühellem ezeket az ajánlat várós "hirdetéseket". Mostanában már nem te vagy az első itt a fórumon. Ha valamit el akarsz adni, akkor adj meg egy árat/irányárat amit akarsz érte kapni és ne azt várd hogy majd a jó nép egymásra licitálgat.
Nagyobb sikered is lenne, például engem is érdekelne 1-2 Nokia, de én nem fogok ajánlatokat tenni (szerintem ezzel nem vagyok egyedül). Ha lenne egy irányár akkor meg azért lehet ráérdeklődnék, vagy mondanám hogy húúú haver ez nagyon sok, nem lehetne-e....stbstb
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- HP 635 laptop eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest