Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
Ezt én is pont most láttam fészen. Igazi lehet?

-
ferret77
aktív tag
Nem tudom, hogy milyen telók ezek, de hátha valakit érdekel [link]
-
ferret77
aktív tag
válasz
Stylewars_kp
üzenetére

Ilyen képet készít a 3310

-
Stylewars_kp
őstag

-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Sajnos nem teljesen 100-as, van, amikor nem akarja a rndes nyelvet. Általában angol kiosztássl kezd gépelni, pedig német, és direkt arra van állítva. De ha átteszem pl svédre, majd vissza németre, akkor jó. Csak macera... de amúgy jó, és komoly cucc
Majd teszek fel képet.
Ami vicces: lezárt a billentyűzár, és az SU-8W-vel feloldottam
-
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Hát általában sima jegyzetbe, vagy neten írogatok vele. Azt néztem, hogy a wordbe gépelve qwerty, de pl jegyzetben qwertz. Most újra párosítottam, hátha most jó. Majd kiderül. De nekem nagyon kényelmes volt, tetszik.
Nekem szinkrongondom nincs az E90-nel. Oké, azon alapból is van qwerty, de mégis kényelmesebb a nagyon. -
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow
üzenetére
Én csak valami occsó kínai billentyűzetet használok az N95-höz: kép
Sajna pár speciális karakter nincs a helyén.. 3 soros angollal nem egyezik teljesen.
Apropó, mibe jegyzetelsz? Mert amikor írtam az N95-ön office suite-ba, a double buffer hiánya kiverte a szemem. Minden leütésnél villódzott a képernyő... -
vegyszer
addikt
Ha valaki lát benne értéket, egy halott akkujú Motorola MPX200 van nekem elfekvőben...
egyáltalán érték ez? Ha igen, kb egy bocicsoki lehet, vagy mégis mennyi? -
golya32
senior tag
6101, 02, 03 valakinek felesleges és használható van?
Külső kijelző hiba sem gond. -
LaciGSM
aktív tag
válasz
KSparrow
üzenetére
van valami abban amit mondasz! de most jött el az ideje hogy pénzé tegyem!
tudom hogy nem fogok tudni ellenállni 1-2 érdekes,vagy ritka telónak, szóval tuti hogy lesz pár darab otthon mindíg!
de a gyűjtögetésnek vége!
Június végén megyek ki, meglátogatok 1-2 osztrák, német, esetleg olasz bolhapiacot.... na majd onnan lesz pár kincsem
ezek pedig remélem jó helyre kerülnek majd!
-
KSparrow
őstag
válasz
LaciGSM
üzenetére
na az az ami sztem tök fölösleges. mert utäna hiänyozni fognak. Nekem egyetlen egyszer volt, hpgy eladtam egy 6600ät, de vissza kellett szerezzem. en ugy allok hopzza, hogy ami megvan, es nincs jobb helyette, addig marad. Mondjuk nekem az a motiväcio, hogy minden meglegyen, teljes kortörtenet.
a vegen rajössz, hogy hiba volt eladni.
en ugy agyok vele, hogy aki eladogatja a gyüjtemenyet, majd megint gyüjt, aztän eladja, az nem igazi hyüjtö. nem azt mondom, hogy ragaszkodni kell mindenhez, de az, hogy most felszämolom, aztän megse,. aztan megint... äh...Ja, ezt az SU-82-n irtam, aztan mivel nemet a billentyüzet, azert ilyen fura...

-
-
LaciGSM
aktív tag
Úgy döntöttem hogy a teljes Sony gyűjteményemtől megválok!

van közte 1-2 ritkább darab!
Elég volt.... -
KSparrow
őstag
válasz
susu88
üzenetére
ma reggel már facebookoztam róla
és behoztam magammal egyetemre is.
Azt tervezem, hogy a veletechen használom. Kell írnom egyetemre egy cikket, azt találtam ki, hogy témának a Samsung és a koreai fenyegetettséget választom. A Veletechen meg a retro stand a Samsung mellett lesz, én átbattyogok, meginterjúvolom őket erről, és a BT billentyűzettel jegyzetelek az E90-be. 2 Nokia cucc a Nokia fanboynál a Samsung standon.
EPIC. -
válasz
quailstorm
üzenetére
minek bonyolítod ennyire?

én csak annyit írtam, hogy nem divat már az iphone, legalábbis közel sem annyira, mint régebben...meroly; abból indulok ki, hogy felsőbb vezetőknél is rendre kevesebb az iphone - kivéve néhány üzletágat, ahol elvárás -, és színesedik a paletta, különböző gyártók csúcskategóriája is megjelenik.
-
Mivé lesz a világ, ha retró telefon topicban N8 és ájfon 3g van már témaként..

-
meroly
veterán
válasz
golya32
üzenetére
Ja úgy más, értem.
Hát én elvből a SIM kártyán tárolom a számaimat, épp hogy van mindig 1-2 hely, de rendszeresen törölgetek, mert egy-két adhoc munka miatt elmentetteket nem tartok meg. Még ha ugyanannál a cégnél is vagyunk és lehet még lesz a jövőben munkakapcsolat.
Maradi vagyok ilyen téren, tudom. Nálunk is már valami HTC-ket osztogatnak, de én még a C5-ös sem kértem
-
golya32
senior tag
válasz
meroly
üzenetére
Jó a 3720, sajnos nekem van 527 telefonszám, amit általában használok, emiatt a symbian kell, csomószor nem tudom a nevét a tagnak csak azt hol dolgozik..
A német főnöknek mondtam nem kell tapi, teljesen kiakadt, azt hitt majd örülök a legújabb androidnak,
3gs volt még a legjobban elfogadható tapi változat. Azóta már ismer elfogadja a hóbortjaimat. -
meroly
veterán
válasz
golya32
üzenetére
Én is sokat netezem, nekem is van céges net a telefonomon, meg külön stick is a notihoz, igaz ugyanaz a keret. De eszem ágában sincs lecserélni a 3720-am, pedig abban csak EDGE van, nekem bőven elég a többi kárpótol.
Az hogy meg két telefonnal futkossak teljesen kizárt.Nem tudok sajna segíteni választás ügyben, ez már meghaladja a képességeim, az új tapizósokat nem ismerem, tapasztalatom sincs és nem is nagyon érdekel. Várom már hogy lecsengjen a tapimánia.

-
golya32
senior tag
N95t már kicsit unom, egyenlőre nem tudok jobbat szóval marad.
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Ja már látom. Hirtelen csak az iphone-ig jutottam.
-
golya32
senior tag
Nagyobb cég nem nagyon szarakodik ilyenekkel, német tulajdonos, ha azt mondom jobb teló kell 1 héten belül meg van. Aztán 1 évig csönd van. Most telt le az egy évem válthatnék, sajnos nem nagyon tudok jobbat.
-
golya32
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Na szóval 2 teló kell, mert 2 cégnél dolgozom az egyik a nagyobb cég ott van az iphone azok adnak 4gb netet.
Én nem használok mást azon csak a mailokat van 4 fiók meg a telefon részt, ja meg van hozzá kihangosító a kocsiban, ha reklamálnék lehet adnának 4gt, nem nagyon kell ez is elég.
Van a másik cég aki kicsi és nem ad telót csak kártyát ott használom az n95t, meg a naptárat amit meg a nokia tud jól, az n95n szoktam könyveket is olvasgatni meg fotózni a makrója nagyon jó a telónak.N8 jó teló egy bajom volt vele telefonáláskor sikerült többször is lekapcsolnom a mikrofont.
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Az 1 már soknak számít?

-
quailstorm
félisten
3GS-en van egy fasza, de butított rendszer, meg egy koros, de jól kihasznált HW. És kb itt vége. Lehet, hogy elmegy rajta a NOVA3(igaz elég gányul néz ki), de az N8-hoz képest egy fos. Mindenben...
Azt meg nem hiszem hogy az N95 jobb lenne az N8-nál, legalábbis én szívesen cserélnék. -
golya32
senior tag
-
meroly
veterán
válasz
golya32
üzenetére
Azám, überfaxa teló tényleg, vegyen olyat mindenki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nincs bajom az iPhone-al, meg az egész apple jelenséggel, de hogy agyatlanul mindenki azt vesz (félre ne értsd nem a lányodról beszélek), az már sok. A többségének meglelne más is, de ájfónt kell venni mert az a divat. -
KSparrow
őstag
-
KSparrow
őstag
válasz
KSparrow
üzenetére
Azt hittem, már nem lesz jöobb a mai nap: pedig de:
Vettem egy SU-8W billentyűzetet, tökéletesen megy, és kaptam mellé még ingyen egy halott 5110-est, egy gyári bontott meg egy utángyártott 6210 házat, egy bontott 6310i házat, és egy felújított, halott, 6310-est. ezen a barna gyári ház van, és még fóliás. Most bontom le, teszem vissza az eredeti házat rá, megnézem, hátha beindul, majd a telefont eladom, az előlapot meg megtartom
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Aztán ha nem, akkor beszorítod egy műanyaggal, vagy zsepivel.
Azt hittem ez csak nokiáknál ősi módszer, eddig szinte mindegyiknél kellett alkalmaznom, még a 3720-nál is, pedig ott csavar tartja a hátlapot, de alatt az akku lötyögött alatta és zavart.
-
kovy79
őstag
válasz
susu88
üzenetére
Az ilyen dobozokba bedobált "turkálókat" is szeretem, rengeteg kincs és alkatrészbánya is került ki már onnan. Ám tény, hogy szerintem Bajorország nagyon jó bolhapiacok terén.
Sok a külföldi (cseh-szlovák-lengyel-magyar), akik a hulladéklerakókból, meg innen-onnan összeszednek mindent és durva jó árakon adják el őket és persze fingjuk sincs, mijük van. 
-
KSparrow
őstag
Ma is jó piac volt. Nokia N91 asztali tartó (a 8GB-nak is van végre), egy N72 jó panel (múlt héten vettem 500-ért UGY, de jó új házat), egy SE gameboy csatlakozó, meg egy nagyon régi tűzőgép

-
Don Pityu
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Kikapcsolt,nyertél.Mi a következő lépés?

-
Don Pityu
csendes tag
Összebarkácsoltam egy Samsung m620-at.Működik is rajta minden,de ha zsebrevágom állandóan kikaccsol.Ha leteszem valahova akkor nem jelentkezik a hiba.Mit rontottam el???

-
kovy79
őstag
Én is voltam piacozni (ma volt az éves nagy müncheni bolhapiac).
5 gyönyörűséget találtam. Egy N90 és egy N93 (az elsőben 30óra van, a másikban 39perc). Gyönyörűek, hibátlanok. 10-10€ volt darabja...
Valamint egy-egy új Siemens S10 Active és S10D Active lett még 2-2€-ért és egy fekete, karcmentes HTC Dream 15€-ért.
Sok kincs volt még, a rossz idő ellenére megérte volna pár fanatikusnak eljönni. -
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Mulderpapa
üzenetére
BT az az enyémnél is bajos, nem tudom mi lehet
-
Mulderpapa
aktív tag
A kedvenc Nokia E90-em bluetoothja és fm rádiója behalt...
A BT nem indítható, a rádió elindításakor meg újraindul a telefon.
Gondolom nem szoftveres baja van, így az lenne a kérdésem, hogy alaplapra van forrasztva ez a modul, vagy külön cserélhető? -
Earl_Muttley
őstag
Mai piac:
Nokia 6120c- 300(!) ft, akku nélkül, leharcoltan, elvileg működően -este kiderül -
3210,3310- 100/db, mennek. 3310 hiányos, 3210 akku fosch -
meroly
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
6060-ashoz is vettem annak idején valamit, mert ugye abban BT sincs, de a saját programjával működött.
Igaz nagyon kényes volt, kb mint egy soros port, tehát minden kikapcs, aztán összedug, majd bekapcs és úgy ment. Nem sokat szarakodtam vele mondjuk, átmásoltam pár csengőhangot meg képet asszonynak (övé volt). -
quailstorm
félisten
válasz
meroly
üzenetére
Lehet ilyet kapni de nem értem miért kell lekorlátozni...
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
USB nem játszik a 2330c-ben

-
Stylewars_kp
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Aha, köszi!

-
quailstorm
félisten
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
egyszerűbb az USB/bluetooth
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
És a telóra közvetlenül mobilnettel honnan tudom letölteni? Vagy lehet egyszerűbb ha gépre leszedem és átküldöm kékfoggal...
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Apple asztali gépek
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Path of Exile (ARPG)
- Linux Mint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Szereztem új alu hátlapot/borítást, csak lusta vagyok összerakni...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)