- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #20944 üzenetére
Burkolat alapján eredeti is lehet. majd kiderül. ha megjött, fotózd le a belsejét, és tedd fel a képet!
Vagy az alábbi linkről le tudod tölteni a service manual-t, amiben találsz robbantott ábrát, képet a főpanelről, és a bontást lépésről lépésre.
https://www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CC0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.sakulpol.com%2Fsoubory%2Fdownloader.php%3Fdl%3D44&ei=jpxWUai1FYfGtAbI9YHgBw&usg=AFQjCNFWGxFgZ3eFvf1TEHYp0_osY7cAfA&sig2=opLsve2s0oaG9_JbysMKvA&bvm=bv.44442042,d.Yms&cad=rjaSajnos a Link gomb valami miatt nem működik.
-
ferret77
aktív tag
válasz
csoda120 #20621 üzenetére
Próbáld ki ezt Elfelejtett Biztonsági kód megfejtése BB5
Vagy ha ezzel nem jön össze, akkor ha phoenix-szel újrarakod, akkor visszaáll 12345-re.
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #20617 üzenetére
A elkanyarodó jel az sztem a hívásátirányítás.
Nekem meg megjött az N95 8GB-m, most takarítottam ki, a hátulja lehetne szebb, de még elmegy az áállapota. Sajnos az a baja, hogy kb miután bejön a szoftver, 2-3mp múlva a kijelző kifagy, és a telefonnak annyi. Illetve mégsem, mert megy tovább egy darabig. gombokra reagál, 112 kiment, de a kijelző megakad.
Volt ilyen E61, arra sz volt a diagnózis, hogy kijelzőhiba. szerintetek? Kb egy perc után amúgy a telefon is leáll taljesen. Lehet, hoogy csak szoftver?
Sajnos a miniusb-t forrasztani kell még rajta, de az úgyis inkább BOX-os művelet lesz. ha összeraktam a telefont, megnézem a TV-re kötve is leáll-e, vagy csak a kis kijelzőn. -
susu88
tag
válasz
csoda120 #16889 üzenetére
Amikor annak idején megvettem az E90-emet, én is sokat olvastam, hogy a mikrofon típushibaként el szokott romlani, mert a nyákon pont mellette van a vibra motor és a rázkódás tönkreteheti. Amikor a múltkor szét kellett szednem és láttam, hogy hogy néz ki (http://www.argep.hu/popup.asp?pid=199989261&pnr=10001&foto=1), akkor kiderült számomra, hogy ezt bizony fehér ember nem forrasztja ki. Pedig előtte úgy voltam vele, hogy ha elromlik, nagy kaland nem lehet, forrasztottam már ezelőtt is apró dolgokat, pl 7280-as tetején hiányzó piros villogó ledet (0603-as méretben).
Szóval azóta általában ki van kapcsolva a vibra -
Mulderpapa
aktív tag
válasz
csoda120 #16876 üzenetére
Én is nézegettem, mert V2-es, de amikor láttam, hogy már szét volt szedve a mikrofon miatt, inkább lemondtam róla. Hogy befürödtél e vele, az majd akkor derül ki, ha szétszedted, de sajnos jó esetben sem úgy megy a mikrofon csere, mint a legtöbb telefonnál, csak szerviz tudja cserélni. Az E90-et egyébként élvezet szétszedni-összerakni.
Nekem van egy hibátlan példányom itthon, amit szép lassan újítok fel gyári alkatrészekkel, de sajnos igencsak pénzigényes művelet. Idáig az összes hátsó burkolatot kicseréltem gyári újra, csak ez volt 10k.
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
csoda120 #16873 üzenetére
Az sajnos nem így van, mivel az E90 mikrofonja az alaplapra van forrasztva és a forrasztás is eléggé necces. Nekem volt nemrég egy mikrofonhibás E90-em, 6k-ért csinálták volna meg, ha az előző tulaj nem próbálkozott volna a javítással. Megsérült a nyáklap és nem volt mihez forrasztani az új mikrofont.
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #15396 üzenetére
Jézusom ezt nem hiszem el
Az enyémet 3k-ért adtam el,azt hittem az jó ár volt érte...
Színes kijelzős 6310.
Minolta: szép az a motorolaPiacon vetted?
-
-
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #14661 üzenetére
nekem nem tűnt másnak... a múltkor megnéztem. (ha le nem is bontottam)
a 6150 tepsibb, mint a 6110. de ez is csak az előlap-design... mennyit akartam egy 6150-est, de 500-nál többet nem akartam adni érte. aztán egyet kifogtam, pucolás után kiderült, hogy hibátlan, állapotra és üzemre egyaránt. -
KSparrow
őstag
válasz
csoda120 #14639 üzenetére
arról képet tegyél már fel... a 6150 az SAT, de a típusnál van íra, hogy "6150 SAT", nem az IMEI-nél. az előlapot rá lehet tenni, de a gombfóliát is cserélni kell. Egyébként a kettő szerintem kompatibilis, bár még nem próbáltam. bár nem biztos, mert a hátlap más, mert ugye máshol van a SIM-olvasó. aaz infraablak a kérdés, de ránézésre egyeznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest