- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4
üzenetére
Nekem nincs gond vele, 1-1 alkalommal, vonaton, buszban nehezebben fogja meg, de szabad ég alatt nincs fél perc se. villámgyors a 808.
MurdR:
1: a SWAP az csere. azaz mikor nem javították már a telefonod, akkor újat kaptál, ezek raktáron voltak erre a célra, vadi új telefonok, de saját dobozuk nincs. Gaborpecs-nek van sok ilyen, nekem a 8850-em, és az E70-em ilyen.
2: A kamerát általában 8 Mpixelen használom, nyilván nem akkora a lencse, mint a Nikonomon a 70-300VR, de azért nem is egy kis lyuk. Teljes felbontással viszont nincs zoom.Sztori: Barátom eljött meglátogatni,(Londonban él, csak leugrott Plymouthba) és átküldtem neki egy 38Megapiceles képet. a droid kiakadt, nem nyitotta meg a galériát. Át a kártya a 3720-ba, nagy képet töröltem, és megy!

Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest