-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arkades
senior tag
Nem tudja valaki, hogy Pesten hol tudok venni vágás mentes turbo sim-et?
-
tolts.hu
őstag
válasz
Mulderpapa #22397 üzenetére
gondolom a kerek aljuk miatt..
-
KSparrow
őstag
Egyik volt osztálytársam linketle a Bild-ben ezt a német gyűjtőt, 125 telefonnal. Amatőr
Ha lementek a vizsgáim, akkor írok nekik én is
-
draco31
veterán
Tudom nem telefon, de valakinek egy laptophűtő??
-
zorzy4
addikt
Nem normális. És még van aki adja alá a lovat.
-
KSparrow
őstag
-
stufen2
aktív tag
-
kovy79
őstag
válasz
meroly #22366 üzenetére
A korábbiakban sokan dicsértétek itt a "gombos" telefonokat, akkor nem szóltam.
Bármibe fogadok, hogy gyorsabban megnézem a mail-jeimet, válaszolok, meglesem a topikot és esetleg beírok valamit a nem éppen csúcskategóriás Sony P-vel, mint pl te bármilyen "gombos" telóról.
Kényelem. Számomra ez a fontos. Az akkut naponta kell tölteni, de megszoktam és kibírható. Belakottan, teljesen személyre szabottan nekem szinte tökéletes. Mondom ezt úgy, hogy szerintem a 6310i-nél még senki sem csinált jobb telefont.
Céges telónak jelenleg K800i-t használok és azt vettem észre, hogy sokszor "ledobja a láncot" attól a sebességtől, amit "diktálok", amit megszoktam a tapison. Sokkal előrébb jár az agyam, mint amit ő bír tartani.Ez meg szomorú... Jó az első pár kép.
-
meroly
veterán
válasz
zorzy4 #22370 üzenetére
Annak mondjuk én is el tudom képzelni, netezni, játszani, régen volt PDA-m szerettem bohóckodni vele, de hogy telefonnak nem kéne semmilyen, az biztos.
Kínomban már tollal próbáltam "gépelni" rajta, de rájöttem hogy rezisztív, ígyhát reménytelen
Nem, szerencsére nagyon nem jött be. -
alufelni
tag
-
zorzy4
addikt
válasz
meroly #22366 üzenetére
Igen akkor voltam 22-23, most 35.
Valószínűleg nem annyira a érintő, meg az android volt a gond, hanem hogy szarszungon próbáltad. Csak ipari hulladékot tudnak gyártan. Én mostanában két érintős telefont, prestigio 5000, és nokia 808 próbáltam ill. használtam, és nagyon kellemesen csalódtam az érintőben. -
meroly
veterán
válasz
zorzy4 #22365 üzenetére
Te ezért öregnek tartod magad?
Kb. Én osztálytársaim is sorban álltak anno, középiskola 2-3. osztálya lehetett kb. De még mindig jobb volt mint a mostani tapizós fosok.Tegnap főnököm kapott Samsung Galaxy S3 advance-t vagy miatúrót. Kérte hogy állítsam be a céges levelezést stb volt leírása is, na egy a lényeg hogy eddig is útáltam de most már egy életre kiábrándultam mind az érintőből mind az androidból. Kezelhetetlen vacak, pedig ez a teló állítólag nagyon jó a maga kategóriájában. Mégis kínlódtam a gombokkal, aztán a szenzor állandóan elforgatta a kijelzőt, amint már nem függőlegesen tartottam. A virtuális qwerty-n lehetetlen normális ujjakkal írni (nemhogy nagyokkal). A menüben össze-vissza van minden, van vagy 20-30 ikon alapból, de minek?! Majd a felére zuhant az akku fél óra nyomkodás után. Szerintem nála fél napot se fog kibírni, pedig nem sokat beszél. A net lassú, akadozó, áhhh szóval fos. El nem tudom képzelni emberek hogy vehetnek maguknak érintős telefont.
A mérete meg mint egy ping-pong ütő, el se fér sehol. A kijelző tiszta maszat lesz a fogdosástól.
Na nem kimondottan a telefont szidom, hanem a technológiát, de mindegy is.
Csak gondoltam kiírom magamból szakavatott emberek közt -
ferret77
aktív tag
Tegnap vettem 1ftért vakerán egy 3310 felhasználóit. Bár vannak itthon 1 forintosaim, de azokból nem akartam adni, így megadtam az ötszörösét.
Kaptam is értékelést, ha nem aludt volna a család, jót röhögtem volna
"Nagyvonalú vásárló, kész volt a vételár ötszörösét megadni! :-)"De vannak érdekes dolgok is benne a tartozékoknál. Pl.: HDR-1 Digitális zenelejátszó + fm rádió + fülhallgatókészlet, hangfelismerő tárcsázással. AAC és mp3 lejátszás, 32mega mmc. Külön is használható AAA elemmel, vagy a telóhoz csatlakoztatva. Egy sor telóval kompatibilis.
A zöld SKR-95 Underwater előlapom pedig van bliszteres. -
KSparrow
őstag
Uhh. Azt hittem, hogy 209 telefonnál járok, de visszaszámoltam, és kiderült (a prototípusok különböző fázisait másik darabnak számítva, ugyanazon típust más színben egy darabként véve) már 213-nál.
-
zorzy4
addikt
válasz
Earl_Muttley #22356 üzenetére
Ami nálam megfordult azzal csak a baj volt. Meg egy ilyen telefonhoz illene a li-ion akku.
-
zorzy4
addikt
Na feltettem egy ericsson r250 dokkert, remélem 3000ért elviszik. Én utálom azt a telefont.
-
ferret77
aktív tag
Légyszi erre ne nyomjatok [link]
-
ferret77
aktív tag
-
arkades
senior tag
Igen. Egy Motorola V980-ba kellene, ami nem kezel nagyobbat. Ez is csak a csengőhangok miatt kellene. Sajnos nincs a telefonon se bt se infra. Phone tools-szal meg nem lehet semmit felrakni. A készülék meg valószínűleg lengyel lehet, mert csak ilyen lengyel ordibálások meg kurjongatások állíthatóak be csengésnek. Nagyon idegesítőek.
-
arkades
senior tag
64 vagy 128 MB-s micro SD-je nincs valakinek fölöslegben?
-
stufen2
aktív tag
Nem tudtok valami olcsó asztali tartó megoldást? Elég nagy mennyiségben kellene.
-
zorzy4
addikt
Felraktam egy 8800 dokkert 3000ért, gondolom reális?
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #22328 üzenetére
Előkeresem majd, ami nekem volt N82-n, ha géphez jutok.
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #22326 üzenetére
Én nem a samutól vettem. Olyan betűtípust kerestem, ami írott és kezeli az ékezeteket is. A windowsból szedtem ki.
Ha jól emlékszem nekem is volt ilyen, hogy csak simán kilépett a telepítőből. Akkor csak a hard reset segített és talán a kártyát is kellett formázni, de már nem vagyok biztos benne.
A psilochoz mintha lett volna valahol letölthető adatbázis, amit be kellett másolni a mappába. Én N73-mal próbáltam régen. Ha lesz rá egy kis időm, utána nézek.
-
quailstorm
félisten
válasz
ferret77 #22324 üzenetére
Ez gusztustalan...
Ezek szerint van olyan ember akinek az S5230 féle touchwiz betűtípus is bejön? Én hányok tőle...
tudom, S60v3-ra is van app, E52-őn megy, de N95-ön csak a fókusz villogást csinálja...Annyit ír hogy "Nem lehet telepíteni!" a csík 2/3-ánál.
A Psiloc irremote fenn van, kár hogy kell neki a net... jó lenne egy teljes offline adatbázis mint N900-on.
-
Balázs1986
őstag
válasz
tolts.hu #22308 üzenetére
Mivel nem részletre vettem, nem fizettem plusz pénzt. Az előfizetési díjat meg mindenképp ki kell perkálni, ha veszek telefont, ha nem. Az, hogy nem váltok más csomagra / szolgáltatásra, az is fix, mert nem éri meg. Tehát összegezve: kiszámolhatom mennyit hagyok ott két hűség év alatt (általában fölé megyek a 2500-nak), így ki is jön, hogy 80k két év alatt. Ebbe azért nem roskadok bele, még 10 évre felvetítve sem. Arról nem beszélve, hogy minden más létező opció drágábbra jön ki.
Még egyszer: nem mondom, hogy mindenkinek ajánlott. De van az az eset, amikor megéri.
Na de nem off-olok tovább5800-án én is használtam Ntorch-ot. Sokszor jól jött.
-
ferret77
aktív tag
válasz
ferret77 #22323 üzenetére
Hát olyan lámpa progi tényleg nincs, ami jól működik N95-ön. Viszont S60v2-re és v5-re van, én is használtam N70-en, 5800-án és N97minin.
Meg van 5700-ra is, de hiába v3-as , ez sem jó N95-ön: [link]
Közben itt a keresgélésben találtam régi screenshotjaimat. Ilyen betűtípust használtam és még a futó alkalmazások melletti kis kört is lecseréltem cannabis-re.
-
ferret77
aktív tag
válasz
quailstorm #22321 üzenetére
Pontosan mit ír ki amiikor nem sikerül a telepítés?
Van N95-re elemlámpa progi ami a ledet használja. Majd keresek, ha géphez jutok.
És távirányító is, ami az infrát használja -
KSparrow
őstag
válasz
quailstorm #22321 üzenetére
Köszi, majd megnézem.
Ferret_ neked is, az egyiket le is szedtem, remélem jó lesz
Na megyek telepítgetni, meg nyomkodni.. izé.. simogatni vagy mi -
quailstorm
félisten
válasz
ferret77 #22319 üzenetére
Izé, nem ide való, de az oldalról nekem nem jó az Mdictionary S60v3. (Nokia N95-2)
Csak a francia szótár megy fel. A többire azt írja hogy nem lehet telepíteni. Pedig elkezdi...(#22320) meroly: hát nem 1800...
De van rajta zseblámpa. N95-ön a led bezzeg ilyen célra nem használható... -
meroly
veterán
válasz
quailstorm #22318 üzenetére
Van egy ilyenem, ez a 1800 asszem. Ritka fos amúgy
Akkor mi a túró?
Amúgy a 3720-on még mindig van -
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #22317 üzenetére
Na a Meroly telója: [link]
legközelebb valami nehezebbet. Bár így is üt...
Egyébként Nokia 808. Equalizer nem feltétlen kell. Tudod jól, hogy egy normális cuccon nincs is. pl N900. Igaz így csak egyféle fülessel(nem 1db, 1 fajta) megy, de azzal legalább jó.
Aztán Lonely Cat Games jukebox. Ha már mindenáron az kell. Alig rosszabb a hangja mint a gyárinak. -
-
.bruszli.
senior tag
Na lassan csak áttér az összes ősember...
-
KSparrow
őstag
válasz
golya32 #22310 üzenetére
a 808 nagyon jó vasnak ígérkezik, bár pontosabbat majd csak később tudok mondani. (Ja, igen, már nekem is van) A gépelés kényelmes, és ez nálam nagy szó, nem bírtam az érintőt. Most nagyon pozitívat csalódtam. De meg kell mondjam, ilyen használatra valami androiid jobban megfelelne. és azt se rossz használni, a 808 felülete csomó mindenben olyan, mint a droid.
-
golya32
senior tag
válasz
tolts.hu #22308 üzenetére
Az lehet, csakhogy nekem egy Kft-m van közel 1 misis havi forgalommal. Szolgáltatást nyújtok, ahhoz pedig elengedhetetlen a telefonálás, legolcsóbb percdíjak kellettek. Ahhoz viszont magasabb előfizetés jár.
Először 2500 ft-os havidíjnál csak az én számlám volt havonta 42e körül.
Most 16e előfizetéssel 28e körül van a számla ugyanannyit telefonálok ugyanazokat hívom..A net szintúgy kell, a Kftnek 3 mail címe van, mindegyiket folyamatosan használom, jönnek a pdf word excel file, le kell tölteni, megnézni válaszolni..
Így is alá kellett írnom 2 évet a tarifák miatt, azért gondolkoztam csak telefon kihozatalán.
Nekem 50e a fájdalom küszöböm, annál többet nem akarok telefonra költeni.
Minolta-nak jó a meglátása 3 hónapot szoktak nálam kibírni a telók, aztán vagy megunom vagy valami gondja lesz.
Ebből csak az n95 8gb a kivétel az már 1 éve húzza a privát feltöltős kártyámmal -
stufen2
aktív tag
mi a CBA szegedi flottájában vagyunk a voda szervezésében, 3munk telefonja havi 60-70-ről lecsökkent, 25 köré úgy, hogy van egy mobilnet is a fizetendők között, de 28-nál nem volt több a számla eddig, pedig anyám közszolgáltató, apám meg nagy "kiselőadástartó" az ügyfeleivel, kollégáival kapcsolatban, mindketten állandóan a telefonon lógnak
-
tolts.hu
őstag
válasz
Balázs1986 #22306 üzenetére
Egyet kérek csak, ülj le és számold ki mennyi pénzt hagytál ott a társaság zsebében, és rájössz hogy egy új autó árát 10 év alatt.
golya32: gratulálok a 16ezer forintos előfizetési díjhoz. Az közel 400ezer forint a 2.év végére + az összeg amit kérnek magáért a telefonért.
-
golya32
senior tag
válasz
Balázs1986 #22306 üzenetére
Igen, ilyen csomagunk van, annyi csak a rossz benne, mindig alá kell írni 2 évet, tarifa hűség miatt.
16e a havi előfizetési díj, simán lebeszélem. Van benne 4Gb net is. -
Balázs1986
őstag
válasz
tolts.hu #22302 üzenetére
Általában véve hülyeségnek hangzik. De ha kedvező csomagja van, miért ne?
Magam példája: én 2002 óta ugyanannál a szolgáltatónál vagyok, ugyanazzal a telefonszámmal. Először kártyásként, majd 2005-ben bementem flottába, így sok emberrel azóta eleve ingyen beszélek, és a többi hívás is kifejezetten olcsónak tekinthető bármely, flottán kívüli 2500Ft (lebeszélhető) havi díjú szolgáltatáshoz képest. Kedvezményem is van már nem kevés, vettem úgy telefont 60-ért, hogy a legjobb alternatív lehetőség is 80-90 közt lett volna szürkeimporttal.
Persze nem azt mondom, hogy minden esetben megéri. Még csak azt sem, hogy neki most megéri. Csak hogy van az a szitu, amikor... -
golya32
senior tag
válasz
Balázs1986 #22299 üzenetére
Gondolkozom hogy bemegyek a telenorhoz és kihozok egy új telót, 80e be lenne 2 év hűséggel.
Legjobban a symbiant szeretem, c7 után most 701 van sajnos ennek is elég sok a gondja.
Win-est nem akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest