Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
[link] De sok gms boltban is van elfekvőben. Meg aki ilyen ritka telefon akar, az nem akadjon fenn részleteken.
-
ferret77
aktív tag
Hopp, felbukkant egy 2300 [link]
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly #22995 üzenetére
Á, TV-ben ment, én meg pakoltam. fény derült a titokr, hány töltőm is van. ACP-7 kockatöltőből van a legtöbb, 16.
Csak így, egy dobozban. Meg persze van a telefonok mellett, a saját dobozukban, meg van egy elöl is, használatban, szóval ez nem az összes, csak ami el van rakva
Meg összeraktam az alkatrészes dobozom is, N95 8gb , E60 proto, 6630, 7650, N-gage, 6650 fold.. Csak pár darab a roncsokból. -
meroly
veterán
válasz
KSparrow #22994 üzenetére
Snapshot-ot ide: Mobilok a moziban, filmeken
-
KSparrow
őstag
-
zorzy4
addikt
Na akkor folytassuk az önkényesen kihirdettet fórumtalálkozó megbeszélést. Aug 25. 17 óra 6. ker. Csengery u. 65. pótkulcs nevű hely. Találkozó fél 5 nyugati meki előtt, a későkre max negyed órát várunk. Ha ketten ülünk ott ksparrowal akkor is megtartjuk.
-
KSparrow
őstag
válasz
arkades #22988 üzenetére
Igen. bár az bolti. Én 7-ért vettem, de annak nem megy a kamerája.
(#22989) meroly: Nekem természetesen van
gyere el a fórumtalálkozóra, elviszem, csak szólj előtte. a kijelző az 6230i, a rendszer meg kb mint N70-E50. van benne szenzoros játék, és kocogtatásra zeneszámot váét. Ja, meg van benne lépésmérő. -
meroly
veterán
Van valakinek a gyűjteményben 5500ja? Lehet váltanék rá, mert abban fut a program a háttérben.
-
arkades
senior tag
Egy N96-nak mennyi lehet a reális ára?
-
zorzy4
addikt
Nekem ez kéne. Meg van már az 1,2,4
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Gondolom egy 9110-be memóriakártyát szerezni lehetetlen...?
-
zorzy4
addikt
talán itt. [link]
-
stufen2
aktív tag
9110 akkujával mit lehet kezdeni ha gyenge? Lehet még venni után gyártottat vagy felújítani?
-
KSparrow
őstag
Nekem is jó volt a piac. új 6150 előlap, N95 8Gb alsó fél, paneldonornak jó volt, hibátlanul megy, illetve egy 8210 előlap. Emellett egy 7110 Dummy, illetve egy N-gage (régi) dummy, ja meg visszakaptam a szervizből az E63-asom, így már a panel is megy, tűzpiros, teljesen új állapot, gyári fólia mindenhol. Life timer: 000001:27.
-
zorzy4
addikt
Ha valakinek van pesten egy tábla csokiért, vagy doboz sörért egy akármilyen állapotú nokia 3110 telefonja, vagy csak antennája, ne tartsa magába.
-
meroly
veterán
Nah ma rászántam magam és délután megcsinálom a multitasking-olást először egy 5130-on, aztán ha megy, akkor a 3720-amon, majd beszámolok róla!
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #22957 üzenetére
a cikk szerint működő masina
-
MurdR
veterán
-
KSparrow
őstag
Srácok!
Kicsit kézbe kell vennem az irányítást. Augusztus 25-e: FÓRUMTALÁLKOZÓ!!
Kijelentem, ekkor lesz. Pont. Rég volt Oldmobilon, ezzel a fórummal együtt közösen sose.
Szóval 25-ére ne tegyen senki programot! Még augusztusban szeretném ha megesne, ne csússzunk át őszbe! -
ferret77
aktív tag
válasz
KSparrow #22942 üzenetére
A másik, hogy ha a pl a 8810 és társai a slide-osoknál vannak, akkor a 7110 és a 8110 miért a klasszikusnál? A 7380-as meg mit keres a slide-osoknál? Vagy az N97 miért nem a qwerty-nél van? Igaz, hogy írják, hogy nincs köztük minden, de azért az 5510-et berakhatnák még a qwerty-hez.
Ja és a 6650foldhoz a régi 6650-et tették be, ami ugye a folddal ellentétben nem kinyithatós.
Meg nem ártana valami sorrend, mondjuk időrendben. Amúgy tetszene az oldal. -
zorzy4
addikt
Ilyen oldal is van.
Ha csak telefonlásra kell ott egy csomó sokkal jobb retro nem okos teló. -
stufen2
aktív tag
Illetve nem tudjátok ilyen házat hol árulnak még?
-
stufen2
aktív tag
Nekem arra kell, hogy telefonáljak semmi másra, mert a munkához ott az 5210 aminek a tudása számomra majdhogynem sok is
, ez meg a munkán kívüli időszakban lenne. A középső gomb felfelé nyomása nem olyan nehézkes mint a 7610-nél?
-
KSparrow
őstag
válasz
stufen2 #22935 üzenetére
Ne hallgass Minoltára. Nekem volt, én azzal szerettem meg a Symbiant. Jobb, mint a 7610, egyedinek mondanám valamelyest a rendszert, de a témát mindenképp. Olyan, mint a nagy testvére, az N70. Oké, nem kell csodára számítani, az 1,3-as kamera se mai, de szép képe van nagyon. Egy megbízható, stabil telefon, korrekt kijelzővel és kamerával, jó hangszóróval. Én ajánlom.
-
stufen2
aktív tag
Mennyire jó masina a 6680-as?
-
meroly
veterán
Najó, ezt inkább priviben írom valakinek
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #22926 üzenetére
Régi nokiákon az imeit szerintem box nélkül is át lehet írni, nem?
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #22926 üzenetére
És a dobozon nincs Imei?
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #22924 üzenetére
Hm. De ha magyar, akkor mennie kéne valamelyik kártyával, nem? Mert akkor be kellene jöjjön a szervizmenü. Mint a life timer, de ennél nem adja ki. de ott is látni az IMEI-t. ehhez monjuk kell a kártya. Persze gondolom nincs matrica/nem megy. Próbáld meg más kártyákkal. Lehet, hogy csak amivel nézted, azt nem szerette valami miatt. De ha valami miatt nem megy úgy sem, akkor a Fáraó GSM-ben talán megnézik, a keleti körül van a GSMline-nal szemben. persze lehet egyszerűbb lenne egy másik panel.
-
KSparrow
őstag
válasz
Earl_Muttley #22919 üzenetére
a *#06#-nak mennie kéne SIM nélkül is.
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #22917 üzenetére
Azt hittem kell, mert akkor tudtam volna adni.
Adok érte egy donor 8310et -
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley #22915 üzenetére
kell vagy van?
-
Earl_Muttley
őstag
Nokia 540 valakinek olcsón?
-
meroly
veterán
Nah valaki nem csinálta még meg?
[link] -
MurdR
veterán
válasz
zorzy4 #22910 üzenetére
1000-1000, működik szépen mindkettő.
Holnap után meg reggel8tól ott leszek másnap 8ig a nyugatiba, ha esetleg arra jársz.Eddig amúgy úgy állt, hogy a 6210esek állnak előnyben mennyiségi nézőpontból, de felváltotta őket a Motorola Timeport a maguk 10 darabjával, 6210esből meg csak 6darab van már
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest