- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ZsizsiZsozsó #30671 üzenetére
a 9300-nak szerintem egy komoly hiányossága van: a Wi-Fi hiánya, szóval én a 9500 és a 9300i között gondolkodnék.
Nekem külsőre a 9500 jobban bejön. Illetve annak van kamerája is. + nagyobb a kijelzője is. -
KSparrow
őstag
válasz
ZsizsiZsozsó #22728 üzenetére
azért az a 41 Mpixeles nagyon ott van ám. Hang, tudás, Gps, kijelző, meg persze a kamera... Tényleg megkoronázta a Symbian korszakot.
-
MurdR
veterán
válasz
ZsizsiZsozsó #22729 üzenetére
Mi az a swap? :$
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
ZsizsiZsozsó #22729 üzenetére
Ennél az eladónál igen
-
MurdR
veterán
válasz
ZsizsiZsozsó #22712 üzenetére
Én egy picit sokallom azt a 15 ezret, de az az igazság, hogy nem jön Veled szembe minden utcasarkon.. Azért próbagarit kérjél pár napot.
-
KSparrow
őstag
válasz
Én használtam N90-t, a szalagkábel bírja a strapát. A kijelző tényleg szép, de a kamera ma már csak dísznek jó kb. Sajnos. Pedig fontos darab a Nokia történelemben.
-
novinyul
veterán
válasz
Max. a rezgő hiánya az ami egy kicsit fura az N90-n.Nem is értettem hogy miért hagyták ki
-
MurdR
veterán
válasz
ZsizsiZsozsó #22710 üzenetére
Kamerára figyelj oda, nyitogasd a flipet, hogy lásd nem e szalagkábeles, illetve nem-e lötyög meg ilyenek.
Kifejezett tipushibáról nem tudok.
Jó az napi használatra, megveszed, nyomsz egy resetet, ami alapra teszi a rendszert és elvileg kész. Mennyiért? -
arkades
senior tag
válasz
ZsizsiZsozsó #20068 üzenetére
Úgy tudom a 6230-ba belelehet tenni az "i" gombsorát, úgy már könnyebb lesz a kezelhetőség.
-
zorzy4
addikt
válasz
ZsizsiZsozsó #20068 üzenetére
Mindkettő megbízható. Én speciel jobban szeretem a sima 6230at. Persze hogy gyorsabb, kisebb a szoftver. Szerintem az i kicsit erőltetett. Elég az a kijelző és kamera ami a simában van. Én anno a 6230at használtam fő telefonnak 2 évig, eszemben sem volt lecserélni ire.
-
zorzy4
addikt
válasz
ZsizsiZsozsó #20035 üzenetére
Lehet, de ez a telefon max kb 3000ftot ér. Legfeljebb veszel egy kopottat, és veszel rá házat.
-
kovy79
őstag
válasz
ZsizsiZsozsó #20015 üzenetére
"Valószínű végfok hibás, bár nem 100%. Ez annyit tesz, hogy a belső antennát ki kell cserélned..."
Ez úgy butaság, ahogy van. A végfok ugyebár egy smd chip, az antennát meg ne kelljen elmagyaráznom, hogy micsoda. Jelen esetben miért az antennát akarod kicseréltetni?
Amiket felsoroltál, egyiknél sem igazán típushiba a végfok, csak a 6310/i-nél.
-
törölt tag
válasz
ZsizsiZsozsó #20015 üzenetére
Nem fordul elő Nokiáknál gyakran, én 99%ban 6310i-nél és 8210-nél láttam, elméletileg lehetséges a végfok csere, de mivel SMD módszerrel van az alaplapon, meg szokta sínyleni a hevítést. Jobb ha veszel egy leamortizált, de működő alaplaposat és átrakod.
-
KSparrow
őstag
válasz
ZsizsiZsozsó #19996 üzenetére
Igen, nagy leépítés volt nemrég sajnos, múlt héten pedig a Symbiant is leállították teljesen.
A 6250-re kíváncsi leszek, lehgkésőnbb hétfőn jelentkezem, addig nem biztos, hogy leszek gépnél.
Oldmobilon is van valami idióta.. -
KSparrow
őstag
válasz
ZsizsiZsozsó #19987 üzenetére
Nekem Made in Finland az N76-om.
írtam neki egy kulturált levelet, egyelőre még látható.
kíváncsi vagyok, mit fog lépni.
-
KSparrow
őstag
válasz
ZsizsiZsozsó #19983 üzenetére
Lehet a piros jobb lenne
Csak mert van rajta 1-2 kisebb kopás, ugyanazt tudja, designosabb ( hetero ffiként én pirosat használtam
) mint egy natúr fekete. annak gyűjteményben lenne a helye, ebben az állapotban tartva.
-
Zotykoresz
tag
válasz
ZsizsiZsozsó #19977 üzenetére
Ebay piacterét szoktad nézni?
Elég sűrűn van igaz az olasz, német osztrák ebay en. -
KSparrow
őstag
válasz
ZsizsiZsozsó #19977 üzenetére
Igen, a kijelző nagyon szép, 16 M szín, QVGA (320*240). Jobb, mint az N90, mert bár annak AF Zeiss kamerája van, azért ahhoz képest elég gyenge képe van szerintem.
Használtam azt is, nem mondom, hogy rossz lenne, de az N76 azért csak újabb. A kijelző is nagyobb maga, bár a 90 felbontása nagyon ott van, nem látni egy pixelt se. Hasonló felbontású még az N80, az már 3Mpixel, Wlan. Az se rossz, bár fura, hogy nem rugós s csúszka.
N76-ban minőségi a flip, szerintem pont jó benne a rugó, a végén csapja meg mndig, kattan is egyet szépen. és a külső fele fém, télen hidegJa, plusz pont, hogy mivel a gombsor is lapos, és gumi van rajta a gombok körül, egyáltalán nem karcolja össze a belső kijelzőplexit. negatívum ugyanakkor, hogy króm, és bár nem kopik (körülötte bent a keret már igen, de a gombsor nem) az ujjlenyomatokat nagyon szereti összeszedni, mint az N86-om üvege.
-
KSparrow
őstag
válasz
ZsizsiZsozsó #19971 üzenetére
Én használtam kb 2-3 hónapot, aztán letettem a polcra. a külső kijelző kicsit gyenge, bár felbontásban ugyanaz, mint pl.- a 3110 Classic kijelzője, szóval egyáltalán nem rossz. minimálisan használható összecsukva is, mint pl a 6650 fold, így bejövő üzenetet elolvasni, üzemmódot váltani, zeneszámot léptetni úgy is lehet, hogy nem nyitod ki. ez hasznos tud lenni. Kinyitva kényelmes, fültől leér szájig, de még lejjebb is, akkora.
8gb-s kártyával használtam, azzal simán ment. elsősorban zenére, szépen szól nagyon. kihangosítva kár, hogy nem sztereó.
Mindenképp nyerő, hogy brutál vékony, nekem tetszett. ami zavaró tervezési hiba: ha be van dugva a headset, akkor nem lehet teljesen kinyitni a jacktől. de ezt is meg lehet szokni, és így teljesen jó lesz. -
ferret77
aktív tag
válasz
ZsizsiZsozsó #19971 üzenetére
ITT van róla egy teszt. Szeretnék egyet a gyűjteményembe, de a maga idejében nem vettem volna meg és nem is vettem meg. Gyenge, 2 megás, fix fókuszos kamera és nuku wifi. Akkor már ott volt az N95 és az N82, amik sokkal jobb választások voltak. Így az N76 nem is terjedt el annyira. Nehezebb is most beszerezni, mint pl egy N95-öt, amiből egy rakattal van. Persze most is tudok eladó N76-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vicces képek
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest