- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Hú de rég jártam erre. Kérdéssel jönnék, tudom nem ez a topfik fő profilja, de nem tudja valaki véletlenül hogy a Telefónia Múzeum most nyitva van végülis vagy zárva?
Köszi
-
meroly
veterán
Kaptam pár új készüléket a gyűjteménybe, Nokia 1112, 2100, 3510i, 6020 meg valami senior phone.
Képek hamarosan az oldalon. -
meroly
veterán
Én is előkaptam a gyűjteményt a minap. Feltöltögettem párat. És a 8800-nak végre van helye egy szép polcon a dokkolóban. A többi dobozban. Gyarapodni nem gyarapodott, most másra koncentrálok anyagilag.
Néha benézek a képek miatt, de nem olvaslak már egy ideje Benneteket. -
meroly
veterán
Előkaptam a minap a gyűjteményt, eszembe is jutottatok
-
meroly
veterán
válasz
sz.balazs.95 #23747 üzenetére
-
meroly
veterán
válasz
stufen2 #23651 üzenetére
Ízlések és pofonok, nekem ez a szögletes egyszerű forma mindig is tetszett, még az iPhone-ban is annak ellenére hogy érintős és alig vártam hogy legyen egy normálisan felszerelt gombos. A 301-est már majdnem megvettem mikor megjelent az 515 és azonnal birtoklási vágy fogott el
Úgy van a sor a képen, hogy 6700 az utolsó és az után következik. Egyedül a 6300-t nem igazán értem a sorban, az nem illik oda. A 6700 még ok, mert az elvégre a 8800 arte "olcsósított" verziója, vagy valami olyasmi. -
meroly
veterán
Nézzétek csak a Nokia hova sorolja az 515-öt: 8810, 8800 sirocco, 6300, 6700 majd 515 [link]
Úgy néz ki meglesz végre az utódja a 8800-nak -
meroly
veterán
Azért az a 6650 még mindig nagy álmom, amit linkelt valaki feljebb.
-
meroly
veterán
válasz
zorzy4 #23157 üzenetére
Nekem is volt, nagyon tetszett és igen megkapó telefon volt, a mai napig is az szerintem, főleg az ezüst hátlap miatt. Képeket egész jókat csinált szerintem, ahhoz képest hogy telefon. Szerettem végülis, de a symbiant nem bírtam megszokni, semmi nem ott volt ahol az S40-ben és a multitasking kiiedegelt, állandóan azzal kellett foglalkoznom hogy kilépjek az alkalmazásból, legyen az akár a névjegyzék pl.
-
meroly
veterán
6210-em azóta is hiányzik a gyűjteményből, pedig nagyon tetszik
(#23045) csoda120: igen, a vakon gépelés tuti hiányozna nekem is, az alap, hogy pl kocsiban tudjak egy "elindultam" sms-t úgy megírni hogy csak a végén pillantok rá, mikor már a címzettet is hozzáadtam és a szöveget is beírtam vakon.
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #23042 üzenetére
Nálam még ilyen telefon az életben nem volt, bár több telefonnal se futkoztam, az igaz, viszont a max üzemidő 3 nap egy 2330c személyében. Nagyon dícsérik ezt a samu s5610-et, hogy az akkuja milyen király, kíváncsi lennék, szerintem nálam ez se menne többet mint 3 nap, pedig mindenki hetekben beszél. Amúgy ha nokia lenne már rég megvettem volna és nem lennék itt
Audison:
-
meroly
veterán
válasz
Earl_Muttley #23035 üzenetére
Én most itt nem kimondottan a nagyon retrókra gondolok - bár nem ide tartozik a téma - hanem a szokásos érintő vs gomb vitára. Nyilván egy gombos telefon nem tudja hozni azt mutimédiában, amit egy érintős, de én ettől teljesen jól elvagyok, fotózok is, netezek is a 3720-on.
Na téma zárva, nincs értelme, mindenki azt használ ami neki jól esik -
meroly
veterán
válasz
KSparrow #23010 üzenetére
Ja én a képre értettem, 3310 van rajta meg egy 8800 be.
Nálam amúgy 8210-->3720.301-est nézegettem tagnap MM-ben, annyira tetszett alig akartam lerakni, fehérben volt, már szinte magaménak és belakottnak éreztem hogy fél perc alatt testreszabtam ahogy szoktam a jó öreg S40-et. Komolyan mondom ha lett volna benne vaku/lámpa, ott megvettem volna a helyszínen.
-
meroly
veterán
3310, 8800 black edition, ennyi
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #22994 üzenetére
Snapshot-ot ide: Mobilok a moziban, filmeken
-
meroly
veterán
Van valakinek a gyűjteményben 5500ja? Lehet váltanék rá, mert abban fut a program a háttérben.
-
meroly
veterán
Nah ma rászántam magam és délután megcsinálom a multitasking-olást először egy 5130-on, aztán ha megy, akkor a 3720-amon, majd beszámolok róla!
-
meroly
veterán
Najó, ezt inkább priviben írom valakinek
-
meroly
veterán
Nah valaki nem csinálta még meg?
[link] -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Ez mitől limitált? [link]
Nem tudok róla hogy készült volna belőle, vagy igen? -
meroly
veterán
Srácok!
Nemrég linkeltem egy cikket (bár már nem találom), hogy S40-en is be lehet valahogy mókolni hogy fussanak a java alkalmazások háttérben.
Megvan valakinek?
Mintha valaki mondta volna hogy kipróbálja. -
meroly
veterán
Mint a skizofrének
Először azt hittem valaki magában beszél
-
-
meroly
veterán
válasz
Earl_Muttley #22690 üzenetére
A 9780 iszonyat tetszik, főleg a bőr hátlap miatt.
De ma pl ülök be a kocsiba, veszem elő zsebemből a telefont, akkorát esett az aszfaltra, hogy bezúgott a kocsi alá. Arrébb kellett állnom hogy ki tudjam venni
Természetesen szét sem esett, karcolás tuti lett rajta, de nem venni már észre a sok között
Na ezt egy nem strapa nem élte volna túl.
Ismerős most fog venni xperia Z-t, szép, meg jó kis kütyü, tetszik is, de telefonnak nem, amúgy, netezni, bügyülni stb. Sosem bíznék egy olyan eszközben ami tönkremehet, nade ezt a dumát pár jópárszor hallottátok, nem is firtatom tovább, gondolom már mindenkinek a könyökén jön kiJa nem válaszoltam, egy másik BB-ben próbáltam már, zavar.
-
meroly
veterán
válasz
Earl_Muttley #22688 üzenetére
Kösz, hát az még az a kategória BB-ben amit el tudnék viselni. Az érintősek már nem tetszenek meg azok sem amikben a D-pad érintős, ez még jó
Nincs olyan BB ami strapateló is?
-
meroly
veterán
Gondoltam hogy arra gondolsz
(#22635) anevemearl: nagyon szépek, a qwerty-s BB micsoda? már az is retro?
(#22646) Oldmobil: ez mekkora komoly méretű, így a 6300-hoz viszonyítva, akkoriban persze tuti nagy dobásnak számított.
Ebben a pár napban újra rádöbbentem hogy nekem nemhogy érintő, de még a nokia féle touch&type se jönne be. Asha 300-hoz volt szerencsém. Elsőre nem rossz, tök pofás kis készülék, kézreáll minden, bohóckodni jó volt az érintővel, de amint akartam valami komolyabbat, konkrétan egy fényképet beállítani hívóképnek, elszidtam az összes finn konstruktőrt. Borzalom, a galéria túlgörög, tehát rihtig az a kép nem látszódott amit akarok ,ha óvatosan görgetem vissza akkor valószínű sikerül egy másikat véletlenül kiválasztani. SMS írásnál nincs törlés fizikai gomb, az érintővel kell baszakodni.
Najó, nem szidom tovább, amúgy jó kis telefon, jó masszív volt, tuti én vagyok a hülye, de hogy egy S40-ben jöjjön be, az már régen rosszJa ért pozitívum is, a 3720-amon sikerült szinkronizálnom a gmail fiókommal a névjegyzéket, úgy örülök neki
-
meroly
veterán
Jelentem igen büszke vagyok a kis 3720ra. Kollégákkal voltunk erdős részen két napos tréningen. A sok androidos tapizós már estére lemerült a gyenge térerő miatt, így ők már konektorhoz voltak kötve. Lámpa nekem volt a leggyorsabb (és térerő mindenhol stb). Meg akartunk nézni youtubeon valamit, mindenkinek kifagyott meg nem jött be, de nálam bőven ment a video
Erről ennyit, már majdnem vettem valamit (defy pro) de mégse fogok
-
meroly
veterán
Hagyjátok abba srácok, nincs értelme.
-
meroly
veterán
válasz
zorzy4 #22412 üzenetére
Win7 so-so, de a vista az egy nagy fos volt. Na mindegy ne menjünk bele, nem ide tartozik
Csak annyit hogy nálam nem egyenlő a biztonság és megbízhatóság sem az androiddal sem a windows-al, így egy telefonban, amire bármikor mint életmentő lehet számítani, nem szeretnék hasonló oprendszereket. S40 még sosem hagyott ilyen téren cserben.
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #22409 üzenetére
Én nagy winfos gyűlölő vagyok, úgyhogy nem fogsz meggyőzni
(#22410) kovy79: csak viccnek szántam, de egy haverom szív az androidos telefonjával, állandóan kifagy, hívás közben megszakad, kikapcsol, újraindul, stb, stb. Új telefont akar venni és mit nézeget? Természetesen androidos-at, kérte hogy segítsek, mondom majd akkor ha telefont veszel nem játékot.
-
meroly
veterán
válasz
zorzy4 #22404 üzenetére
Engem nem különösebben hat meg, a multitaskingon kívül semmi pluszt nem adott a symbian az S40-hez képest. És már az S40 is nagyon sok mindent tud (exchange támogatás stb) és mégiscsak egy stabilabb, zárt rendszer.
Aki okosat akar az úgyis androidot vesz (a barom) mert az a menő, vagy winfost, mert telefonban is biztos olyan megbízható mint a számgépben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged