Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
alufelni
üzenetére
Nekem otthon van egy torott, nem tudom egyreszt a belseje mennyire ep, ill. az akkujat mennyire tette tonkre a nem toltott sok-sok ev.
Igy viszont nem sokat erne, lutrira nem akarom megvenni, foleg, ha fuggo
Valamelyik piacteren lattam 1000-ert elvileg mukodot, de a tied kulsore jobb allapotunak tunik, kerhetek egy kozeli kepet? Ill. ahogy olvasom budapestiek vagytok, en meg debreceni, meg valahogy el is kellene juttatni ide, ha megegyezunk. -
sto1911
veterán
Hu, micsoda topik

T65 vagy T100-as telot lehet meg kapni valahol hasznalatra? Regen volt mindketto, egyiket eladtam, a masikat osszetortem motorozas kozben

-
sto1911
veterán
Tudom, hogy nem apro, de nezzetek meg, talan erdekel benneteket: [link]
Fullextra: Mennyiert sikerult a 8910est szerezned?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Apple MacBook
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Ingatlanos topic!
- Kompakt vízhűtés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valamelyik piacteren lattam 1000-ert elvileg mukodot, de a tied kulsore jobb allapotunak tunik, kerhetek egy kozeli kepet? Ill. ahogy olvasom budapestiek vagytok, en meg debreceni, meg valahogy el is kellene juttatni ide, ha megegyezunk.
Amiket lattam, azok hianyosak, nem mukodoek, leharcoltak voltak, vagy rossz halozathoz tartozoak voltak. Es ezzel lefedtem mind a 3-at, amit a V...ran lattam