Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
Bepakoltunk, mindenkit sok szeretettel várunk a Veletech-en, a bejárattal szemben a sarokban, a Samsung stand mellett! Aki erre téved, köszönjön be hozzánk!
-
-
KSparrow
őstag
Ma megérte kimenni a piacra, megint:
egy fóliás T28 800-ért, töltővel, beige, gyönyörű egy jó, Tesco kártyára kártyahibát ír, az mi? a telefon megy, és elvileg térerő is van. Flip 3500 nyitásos, az sok? Ericssonhoz nem értek.
Nokia 5100-6100 series soros portos adatkábel, leírással, cd-vel, dobozában 300-ért.
-
Don Pityu
csendes tag
Hellósztok.Van egy Pannonos 6234-em ami nem akar tölteni.Már 3 töltéscsatlakozót cseréltem benne.Keressek egy 4.-et vagy lehet más oka is????

-
Én csak simán egy működő Eri t68-al fogok becsengetni...

És viszem az N8ast is fotózni..
-
KSparrow
őstag
Várom is a vasárnapot, meg nem is. Korán kelés (5 előtt), több, mint 21 kiló telefon becipelése, kipakolása, elrendezése....
Uggyanakkor mégsi csak Veletech
Majdnem teljesen bepakoltam, már csak a tartók vannak, egy táskába. De a bőrönd az van 21 kiló
Most még elteszem majd őket, de egyszer kiveszem az akkukat, legalábbis amin nem a hátlap az, mert fölösleges súly csak. Bár akkor meg itthon lesznek útban...

-
TommyX_
őstag
válasz
vegyszer
üzenetére
N95:
332mhz-s proci
6600
104mhz-s proci
Mondjuk felesleges csodát várni már egy 2003-as telefontól. Nekem még mindig meg van a 6600-m és ez nem is fog változni sose, ezzel kezdtem a Symbianos pályafutásom, sok program és játék lett rajta kipróbálva, mp3 vagy ogg csengőhang alap volt
(persze a codec felrakása után) -
-
vegyszer
addikt
Akkor lehet, ha szembe jön egy velem, én is rácsapok...
(most reggel jöttem rá, 2003 mikulásra hozták ki itthon az első 6600 Nokiákat de sebaj. Egyébként egy N95 hányszor eszi meg szegényt? mert olyat nyomkodok, és a ZTE Blade után egy tetű lassú rendszer a Symbian . És mindég a kijelzőt akarnám nyomkodni
) -
Gaborpecs
csendes tag
-
vegyszer
addikt
Évekkel ezelőtt a Nokia 6600 volt a nagy szerelmem.
Most kb mennyiért kehet egy ilyen működő relikviát megszerezni? -
OrLiX
tag
Sziasztok!
Mennyit érhet mostanában egy kék Sony J7?
Nagyon megkímélt állapotban, kijelzőn még fólia van, igaz már nem eredeti fólia.
Aksija nagyon jól bírja mai napig.
Eredeti töltőjével.Így néz ki.
Köszönöm a válaszokat. -
TommyX_
őstag
Valakinek van amerikai N95-e (RM-160)?
Annak idején mikor nekem Rm-159-es N95-öm volt, szívesen kipróbáltam volna ilyet
A több ram, meg elméletileg 1200-as akksi van benne. -
draco31
veterán
válasz
KSparrow
üzenetére
A különbségeket a led-ek kivételével tudtam. De első körben csak annyi infót kaptam, hogy RM159, 30-as, levált a hangerőgomb, újraindulgat, és recsegnek a hangszórók. Az RM számnak nem néztem utána a neten.
Fél óra múlva hívott a tulaj, hogy nem stimmel a memória, ott már mondtam neki, hogy akkor ez nem a 8Gb-os változat. Nekem végül is mindegy, így is úgy is ugyanazok a hibák, csak az fw miatt kell ügyelni. Kíváncsi vagyok rá élőben, nem tudom mikor jön haza a tulajdonosa. Majd beszámolok.
-
KSparrow
őstag
-
vegyszer
addikt
Egy Nokia N95 átcsomagplása után szinte gyári állapotban fog nálam pihenni. ;-) az retro készülék?
-
draco31
veterán
válasz
TommyX_
üzenetére
Most töltöttem le a navifirmet, ezen a gépen még nem volt eddig soha.
Közben kiderült, hogy nem a 8Gb-os változatról van szó, a tulaj azt hitte hogy az, de a belső memóriája 100Mb körül van, és nincs 8Gb felirat a kijelző fölött. 100Km-re van tőlem, így nem tudom megnézni egyenlőre személyesen.ferret77
Köszönöm!KSparrow
Igen, most hívott a tulaj, hogy nem stimmel a memória mérete, így kiderült, hogy sima N95. -
LaciGSM
aktív tag
úgy döntöttem hogy holnap retro napot tartok

Félreteszem az U-t, és egy Sony DX2000-el megyek
-
KSparrow
őstag
válasz
draco31
üzenetére
Az itthoni 8gb az az RM-320! Jó szoftvert tegyél rá! Nekem az amerikai a panel (nem is megy vele itthon a 3G, mert más frekvenciát tud a telefon, nem az, ami itt van) és kifagy a kijeéző, ha nincs benne videokábel. A múltkor, mikor feltette rá Iday a MniUSB-t, akkor jó volt párszor, majd megint. Sajnos USB-vel nem tudom frissíteni, mert nem látja a gép, sérült a panel is. Marad a BOX nekem. De ahgy itt nézem, az RM 159 az a sima N95 panelja/szoftvere. Nekem is a sima az a 159es.
-
draco31
veterán
Hamarosan a kezembe kerül egy N95 8Gb, ami újraindulgat, és levált a panelről az egyik hangerő gomb, illetve recsegnek a hangszórói. Frissítésre gondoltam, és forrasztásra. Van jó pár Sony Ericsson alaplapom, amiken van kb. 10 ilyen gomb, gondolom egyformák, az N73-ban olyanok voltak. RM159-es 30-as a gép. N73-ra korábban már forrasztottam vissza hangerő gombokat, bár ott volt hely. Itt mennyire zsúfolt az a környék?
Már nem működik a navifirm? -
MurdR
veterán
Más: megy valaki innen kiállítónak a Veletechre?
-
stufen2
aktív tag
-
tolts.hu
őstag
Hű, ezeket elfogadnám.. Original Nokia 3410 Covers
-
zorzy4
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
8000ft körül. És ezzel igen csak magam ellen beszéltem, mert bár kéne, de a felét se tudnám adni érte
. -
runner 125
nagyúr
Sziasztok,
Manapság mennyit ér egy Ericsson MC218-as?
Magyar bill, teljesen hibátlan, karc és kopásmentes, mint az új, full dobozzal, minden papírjával.Köszi!
-
vegyszer
addikt
Csak idézném egyik régi barátom gondolatát:
Nagyapám Doxa óráját használom, vagy 25 éve, amit ő is előtte ugyanennyit, vagy többet is nyűvött.
Az első pc-mben volt 1MB RAM, 2MB HDD, és 12MHz-en ketyegett.
A mostani gépemben van 8GB ram, 4TB HDD, és 4x3200MHz. Ennyit fejlődött az informatika 20 év alatt.
De a legújabb Casio óra is egy nap alatt megy körbe, mint a Doxa, azaz kijelenthető: az óraipar semmit nem fejlődött ötven év alatt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MurdR
veterán
Elfogadnék egy 6250et is ha lenne valakinek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tolts.hu
őstag
Sikerült szert tennem néhány nagyon ritka teló fóliás gyári előlapjára, pl. 6250,7110,8310,6210,3660,8210,8310,6101,6670,7610 stb.

-
MurdR
veterán
válasz
Polarstar
üzenetére
Persze. Most pl gondolj bele, a Note2-mmel 2év múlva kitörölhetem, pedig szerintem már most alkalmas minden olyan dologra amit egy átlagember használ. (De nem kell a note2t alapul venni, bőven elég ma még az S2 is..)
Mindent úgy intéznek hogy 1-2 éven belül lecseréld a telefonodat.
-
MurdR
veterán
-
Oldmobil
aktív tag
válasz
meroly
üzenetére
Hahó!
Elnézést a kései válaszért...
Szóval persze, jöhet a saját kép a telefonról, sőt az lenne a jó, ha mindenki sajátot rakna fel!
A regisztrációnál úgy tűnik, hogy elegendő védelmet nyújt a trükkös kérdés, így elvileg már nincs
szükség aktiválásra, reg után egyből lehet szerkeszteni!
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.