- Nem lesz Xiaomi 16
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Íme az új Android Auto!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Jóestét forumzók
-
alufelni
tag
Sziasztok,azért ide írok,mert itt hátha hamarabb kapok valami infót,a kérdésem az lenne hogy HP ipaq 500 as szériához(510,512-ezek egyformák) komplett házat(vagy csak előlapot)nem tudtok-e valahol véletlen.
Miskolcon nincs
Előre is köszi mindenkinek -
orion1025
őstag
válasz
zorzy4 #20881 üzenetére
Én nem nézem azt a minősíthetetlen valamit, csak sajnos átlag kéthetente látok belőle egy keveset amikor egyik jó barátomnál vacsorázunk, vagy ha nővéreméknél vagyok.Számomra érthetetlen mit lehet még abból kihozni, na de az ominózus részlet eléggé durva volt, hogy 5 másodperc alatt megtalálta az az ostoba gyerek a Nóra telefonját.CIA-nál is dolgozhatna....
-
Earl_Muttley
őstag
Múlthét-ehét kevésbé érdekes ingyencuccai:
Motorola V3 csak a gombvilágitás megy
Siemens C25 passz
Samsung X450 lötyög a töltőcsati
SE K510i gatya
SE W200i szívja az akkut
LG KP100 megy
Motorola W397v, megy de sok sebből vérzik
Érdekesebbek:
HTC Legend
LG KP502 full doboz, hardresetelni kellett
Ericsson R380És még a W200 tulaja igért pár cuccot
-
Tim82
félisten
válasz
zorzy4 #20881 üzenetére
Kijelölöd a hozzászóláson belül azokat a mondatokat, amelyeket off-ban akarsz és használod az Off topic gombot -> az
Áthúzottés a Link gomb között találod. (Arra ügyelj, hogy minden bekezdést külön kell így formázni - vagy minden mondatot, ami után Enter-t ütsz.)Mobilon ha nem működnének ezek a virtuális gombok, akkor az off-ba szánt mondat off tag-ek közé tételével teheted meg: szögletes zárójelben OFF(...) szintén szögletes zárójelben /OFF.
A (...) a mondatod helye.
A piros OK gomb melletti kapcsoló az egész hozzászólást off-ba teszi, függetlenül attól, hogy te amúgy esetleg formáztad külön valamelyik mondatodat.
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Nem kimondottan teló, de ha már a kommunikátoroknál tartunk. Emlékeztek a terminátor2ből az atari portfólióra? Amivel az automatát törte fel a srác? Nagyon akartam egy olyat.
-
LaciGSM
aktív tag
végre szereztem ma egy működő,egész szép állapotú Samsung D410-et. jó rég óta vadásztam!
Meg jött egy karcmentes Nokia 9210 is
Lassan fotózom a gyarapodó gyűjteményem. -
LaciGSM
aktív tag
Nincs valakinek elfekvőbe Panasonic VS3 hoz való hálózati töltő????
Adnék érte Siemens,Ericsson,vagy Nokia töltőt is akár........
-
KSparrow
őstag
A beígért fotók: [link]
Ez a sorozat meg még ősszel készült, a kiállítás után. Azóta persze van egy csomó új. Csak úgy nagyjából érzékelteti a helyzetet, és hogy hogy vannak nálam a kicsikék.
[link]
Itt még nincs meg pl az Ngage QD, és a 7380 sincs felújítva. Épp emiatt, mert akár október óta is változik ennyit a gyűjtemény, nem akarok még vitrint csináltatni. Hamar kinőném. -
KSparrow
őstag
válasz
alufelni #20842 üzenetére
A felújított sose lesz az igazi. vagy utángyártott, vagy az.
Volt a kezemben ebay-es gold, rettenetes. érdes a felülete, ennek pedig simának kéne lennie. A minőségéhez képest drága. Én mondjuk könnyen beszélek, 5-ért vettem a sajátom, és SWAP-os volt. És aznap vettem a 9000-es kommunikátorom is, az meg 1K volt -
tolts.hu
őstag
válasz
alufelni #20843 üzenetére
Nokia 8800 Sirocco - életstílust veszel
Címben a megoldás, illetve:
"A kinyitás művelete során fémes csattanás hallható, ez a hang jelzi, hogy igen komoly mechanika, görgős csapágyak segítik a mozdulatot." -
golya32
senior tag
Ha jó a teló és tetszik akkor 20e sem probléma, ilyen azért már régen volt, általában 7-12e között szoktam a telókért adni.
-
KSparrow
őstag
-
MurdR
veterán
válasz
tolts.hu #20826 üzenetére
Nem, én is szeretem a szép telefonokat. Otthon vidéken van egy rakat régi telefon előlapom, majd ha kész a Nokia gyűjtemény, akkor nekiállok szerelgetni. De amúgy mindenki örülne szép karcmentes telefonoknak, de egy 6310i előlap többe kerül mint használtan maga a telefon.
-
quailstorm
félisten
válasz
Earl_Muttley #20785 üzenetére
Hát akkor játszd el a Mission Impossible-t... Itt egy kábel kiosztás, valahol még csak van ennek a flashelésére eszköz.
-
tolts.hu
őstag
Ez a kifogástalan állapotú/új előlapos telefonok gyűjtése csak az én mániám?
-
KSparrow
őstag
válasz
Stylewars_kp #20823 üzenetére
Ó, én nem tudok leszokni, nem dohányzom. így viszont nem lesz + pénzem se telefonokra...
-
MurdR
veterán
válasz
Stylewars_kp #20819 üzenetére
Akkor még nem nagyon fórumozgattam, de már tényleg mindegy
le szeretném tenni a cigit, és az arra fordított összegből bővítem ki újra a gyűjteményt
-
stufen2
aktív tag
Szépek, hétvégén én is elővettem őket, majd lehet lövök én is egy képet hogy állok eddig.
-
KSparrow
őstag
válasz
meroly #20807 üzenetére
Asszonyak telefont? Kecskére káposztát...
MurdR: most épp egy nemrég emlegetett szamár, egy 3250 van előttem darabokban, utána jön egy 5700, de utána összerakom a stúdiómat, és lefotózom az E51-emet.
Gyári burkolat, a műanyag még selyemfényű, a fémek karcmentesek, gomb kopatlan. life timer 4:19 volt, egy napot használtam, de letettem, mert sajnáltam használni. Meg mert hiányzott az E90. Most lehet benne 4óra 22 perc, kb. Szerinted? -
meroly
veterán
Remélem még megy az oldal, mert ezen a fos céges gépen nem jön be.
-
MurdR
veterán
válasz
meroly #20801 üzenetére
Nem white, teljesen króm az egész, de nem gyári, utángyártott cucc, itt vettem hardveraprón 3000 hufért, de én még nem találkoztam ilyen jó minőségü u.gyártott cuccal. Teljesen egyedi
az egyetlen fájó pont az a keret, azt majd kell szereznem egy újat. Asszonynak vettem, használta egy ideig, de rájöttem hogy nő kezébe nem való egy ilyen kincs, kap helyette egy nokia 100-ast
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem lesz Xiaomi 16
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gyúrósok ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eredeti játékok OFF topik
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- További aktív témák...
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 14400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B760M DS3H DDR4 + Intel I5 12400F + Corsair 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Apple iPhone 15 Pro Max Sötétkék - 512GB - Független - Hibátlan Állapot - Összes tartozék + Tokok
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest