- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
Érdekel valakit?
Megvettem, de az eladónak nincs szszáma, így nekem sokba kerülne, hogy eljusson hozzám. Valakit érdekel személyes átvétellel?? Akkor megadom az elérhetőségét... Csak komolyan! -
csoda120
aktív tag
Megy vagyok áldva ezekkel a gombsor világításokkal!
Vettem egy E66-ot. Kijelző volt betörve, kicseréltem. Összetolom, billentyűzár bekapcsol, hagyom míg elalszik a kijelző világítás, szét tolom világít az alsó gombsor, de 2-3 másodperc és elalszik. áááááá -
csoda120
aktív tag
Sikerült félig rájönnöm
Ha leveszem a kijelző fényerejét teljesen, akkor normálisan világítanak a gombok, de ha már csak 1-el is feljebb veszem, akkor nem. Most azt nem tudom, hogy ez gyárilag ilyen?Mert így nagyon gáz, vagy alig látom a kijelzőt, de van világítás, vagy látom a kijelzőt, de a billentyűzetet nem.
Volt már valakinek e75? -
csoda120
aktív tag
Nos vettem egy dobozos Nokia E60-ast, csak akksi kellett bele, meg az akksifedél könnyen lejár 2.000ft.
Sikerült megvenni az E75-öt, kijelzőt cseréltem és működik, gondolkozom rajta, hogy ezt használnám az N95 helyett, mert eléggé megtetszett a fém (régi E50-es korszakomat idézi)
Viszont van egy kis gond (itt a szakértőkhöz szólok) Nem működik minden flottul. Az alsó 1,2,3,4,5,6,7,8,9... gombok nem világítanak, csak néha pár másodpercre és ugyanez van a szétcsúsztatott billentyűkkel is, működnek, veszik a gombokat, de nem világítanak. Szallagkábelre gondoltam, de csak nem, mert olyan szabályosan megy el a világítás, feloldom a billentyűzárt és 2-3 másodperc és elalszik. Vagy még az érzékelőjére gondoltam, de akkor meg a felső menüs gombok miért világítanak? -
csoda120
aktív tag
Szereztem egy bordó dobozos 2720 foldot postával 1.500ft-ért meg egy E75-öt állítólagos kijelző hibával 3.500ft-ért postával. Ha minden igaz lesz még 6760, E60 telóm is.
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
Van valakinek gyári N95 flex kábele? Vettem után gyártottat, de hát az olyan is...
-
csoda120
aktív tag
Van valakinek feleslegbe BST-39 akksija? Sonyericsson W380i-be kéne
-
csoda120
aktív tag
Van valaki Szekszárd vagy környékéről?
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #23024 üzenetére
X10 mini-hez volt "szerencsém" túl is adtam rajta, nem rossz, de nekem kicsi nagyon, az Arc S meg jó nagy batár
Volt Lumia 920-am, összemértem és az Arc s kijelzője még annál is nagyobb egy kicsivel. -
csoda120
aktív tag
Nagyon úgy tűnik, hogy beállok a tapizósok táborába.
Barátnőmnek Sonyericsson Arc S telefonja van és mit ne mondjak eléggé megtetszett. Erősen gondolkozom, hogy lecserélem egy olyanra az N95-öt
Van valakinek véleménye, tapasztalata az Arc S-ről?Valaki tudja mi lehet és mit érhet egy Quorum faxpediter?
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
Elfogadnám az biztos. Így képről nem tűnik nagyobbnak mint egy gyufásdoboz
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
Nekem évek óta ez a csengőhangom Barátnőmet néha már idegesíti
-
csoda120
aktív tag
Vettem egy siemens SXG75-öt állítólag működőképesen, de akksi nélkül. Beleraktam az S65 akksiját, de meg se nyekkent. Írtam az eladónak, erre ő azt mondja, hogy nagyobb teljesítményű akksi kell bele. Átrágtam az egész netet, de sehol sem találok bele akksit. Nem tudtok valami helyet ahol találnék bele?
-
csoda120
aktív tag
Vasárnapi piac szerzemény 6310, W380i
Netes vásárlás: V70, V80, V8, 6800, 6820, 6260, S700 -
csoda120
aktív tag
válasz
Gaborpecs #21726 üzenetére
Gratula hozzájuk! A 6810-et nagyon irigylem, ritka mint a fehér holló
Nem tudom emlékeztek-e még ERRE Nos megjött, de még mindig nem tudtam kideríteni, hogy clon-e vagy sem. A clonokban a Nokia szignál fogad ugyan úgy bekapcsolásnál? Mert ezt mikor bekapcsoltam az fogadott, de persze semmit sem lehet látni, mert flex kábeles
-
csoda120
aktív tag
Volt már mind a két típusból, de most újra lesz.
-
csoda120
aktív tag
Az Én N95 telómban 989:32 van. 1.000-nél ha sikerül le akarom fényképezni.
-
csoda120
aktív tag
válasz
quailstorm #21323 üzenetére
Nem használatra lesz, hanem gyűjteménybe. 3.500ft lenne postával együtt
-
csoda120
aktív tag
Dobozos 7210 szerintetek mit ér?
Majd összeírok pár alkatrészt amire szükségem lenne, hátha tudtok benne segíteni
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
Szereztem egy 6310i-t
Ilyenem még nem volt soha, csak sima volt. -
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
Szereztem egy Nokia 6680-ast. Két dologban kérném a segítségeteket!
1: Biztonsági kód nem a gyári, azt vissza tudom hozni valahogy?
2: Van egy fura elkanyarodó jel rajta, mintha próbálna küldeni smst vagy valamit, de az smseknél nincs meg, nincs nyoma, hogy valamit is próbálna küldeni -
csoda120
aktív tag
válasz
meroly #20572 üzenetére
7280 kivételével szinte mind itt-ott 5k-s kategória szerintem. Legalábbis ki lehet fogni...
#20574) minolta5 Ezt bóknak veszem, természetesen értek hozzá (többé-kevésbé) Csak gondoltam Nektek hátha eszetekbe jut olyan típus ami nekem nem. Külföld nem jött össze sajnálatos módon, így itthon maradtam és újra kezdtem a gyűjtést Majd mással próbálkozom...
Most szereztem dobozos 5510-et.
KSparrow kollégától meg egy N-gage QD-t. -
csoda120
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #20569 üzenetére
Én csak különleges kialakítású telefonokra lettem volna kíváncsi
-
csoda120
aktív tag
Újra elkezdtem a gyűjtést. Tudnátok olyan telefonokat mondani amik különleges kialakításúak, retrók és átlagban 5k körül van az áruk.
Amik nekem most hirtelen eszembe jutnak...
Nokia 3300, 5510, 6260, N-gage, N-gage qd, 7373,
Motorola V70, V80, V100 -
csoda120
aktív tag
Múlt 7végi piacozás eredménye. Egy Nokia 3300.
Még a múltkor szereztem zsír új gyári elő/hátlapot. Kitakarítottam a telefont és rá is dobtam, de sajnos az akksi tartó kis fül le van törve rólaNa,de mindegy, az a lényeg, hogy hibátlanul működik.
-
csoda120
aktív tag
Tegnap vettem egy Sonyericsson car100 bluetooth-os kisautót
Csak sajna nincs olyan ericssonom ami jó lenne. K608i feltölti, de be van törve a kijelzője
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #20219 üzenetére
Áhh, nem tudtam volna mit fogni rajta. Hiába első beépített kamerás symbianos telefon, még sincs nagy értéke. Kb annyiért tudtam volna eladni amennyiért megvettem volna.
#20220) stufen2 Debrecen Zsibi
(#20221) kovy79 v Ezek valami raktárból kerültek elő. Vodásak voltak, vodás logós akksifedéllel, de mondta, hogy már függetlenítette mindegyiket.
-
csoda120
aktív tag
válasz
allando #20209 üzenetére
Gratula hozzá
Nekem mikor most hétvégén kint voltam a piacon Zsír új raktárból maradt 7650-et ajánlottak 10k-ért. Azt mondta a srác, ha elhozom mind a 10db-ot akkor 8-k ba ideadja. Sajnáltam annyit kiadni érte, így kimaradt, pedig gyönyörű volt, csúszka kellően kemény... Hátul a kameránál egy kopás se volt... stb
-
csoda120
aktív tag
válasz
#43960832 #20196 üzenetére
De lényegében mi lenne? Mert csak külföldi oldalakon találtam róla ezt-azt...
Ahogy néztem megy bele 2db MMC kártya, kitöretlen "nagy" SIM kártya. SMS-t lehet vele írni/fogadni...Mások amiket mostanában szereztem:
Motorola V100
Nokia 6760
Siemens SL55 2db szürke
Siemens SL55 bordó
Nokia 5510 dobozos
Siemens SK65 tud hozzá valaki valahonnan szallagkábelt? Csak a bekapcsoló gombja megy
Siemens SF65 -
csoda120
aktív tag
Hosszú hónapok után ismét kimentem a piacra.
12db új, de lutris (vagy jó vagy nem) BH-301-es headset 3.000ft (Eddig már 4db rendesen üzemel...)
HS-2R rádiós headset és 2db dobozos HS-1C kamerás headset 1.500ft
Siemens Valami IC35 500ft -
csoda120
aktív tag
Leharcolt Nokia 6760 mennyit érhet? Hibátlanul működik.
-
csoda120
aktív tag
Nokia E90 eladó! Megkímélt mondhatni szép állapotban van. Viszont az akksifedél erősen elkezdett kopni és arról lekapartam fémig a festéket. (cserélni vagy festeni kell vagy akár úgy is lehet hagyni, szerintem nem gáz) A többi része szép.
HIBÁJA: Mikrofon nem működik, kókányolva, piszkálva, javítva eddig nem volt, headsettel használtam.Magyar menüs, magyar billentyűzetes V2-es. T-mobile-os.
Full dobozos:
- Töltő
- Headset
- CD
- Leírás
- DobozÁr: 15.000ft
-
csoda120
aktív tag
Nokia E90 eladó! Megkímélt mondhatni szép állapotban van. Viszont az akksifedél erősen elkezdett kopni és arról lekapartam fémig a festéket. (cserélni vagy festeni kell vagy akár úgy is lehet hagyni, szerintem nem gáz) A többi része szép.
HIBÁJA: Mikrofon nem működik, kókányolva, piszkálva, javítva eddig nem volt, headsettel használtam.Magyar menüs, magyar billentyűzetes V2-es. T-mobile-os.
Full dobozos:
- Töltő
- Headset
- CD
- Leírás
- DobozÁr: 15.000ft
-
csoda120
aktív tag
Eladó gyűjteményem megmaradt darabjai:
E90 full dobozos (mikrofon hibás, hátlap erősen kopott)
7610 full dobozos
7650 full dobozos
6680 bekapcsoló gomb bajosSiemens:
S68
SL55
SL65
SL75 full dobozos (szallagkábeles)Motorola
V80Rengeteg bliszteres Nokia tartozék
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #17019 üzenetére
Nem, mert az övé is sima Classic.
Na mindegy. Majd kiderítem, úgyis vennem kell bele kijelzőtNovinyul, Sannya köszi szépen
-
csoda120
aktív tag
megkaptam ezt de valami nem stimmel. Nincs MicroSD kártyahely és töltőcsatlakozó benne.
Csak a tetején egy adatkábel meg alul a mikrofon. Clon lenne??
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
válasz
Mulderpapa #16877 üzenetére
Van egy ismerősöm aki eléggé profin tud forrasztani, vele megcsináltatom, ha megtudja. Ha meg nem akkor szerintem adom tovább. Mivel V2-es billentyűs meg dobozos, így szerintem meg kell majd kapnom azt az árat érte amennyiért vettem.
Meg most próbálom hívni a tulajt, hogy meséljen a mikrofonról/ szétszedésről. Hozzányúltak-e vagy csak szétszedték?(#16878) KSparrow Ismerősömmel megpróbálom majd megcsináltatni. Csinált már nekem 1-2 dolgot és elég profi
-
csoda120
aktív tag
válasz
Mulderpapa #16874 üzenetére
Szép halál!
Akkor lehet befürödtem vele -
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
Nokia 1011 Első SIM kártyás NOKIA
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
Lehet lesz ericsson T66 és Nokia 6250-em. Működésüket nem tudom és nem is igazán firtatom, mert elég olcsón jönnek
majd kiderül, ha már nálam lesznek
-
csoda120
aktív tag
Kedves szakértő társak
Szereztem egy Moto V80-at, minden flottul működik rajta csak a 2,4,6,7,8 gombok valamiért nem mennek. Néztem volna hozzá billentyű fóliát, de sehol sem találtam, esetleg nincs valakinek elfekvőben?? Gondolkoztam azon is, hogy egy másik telóból "összeollózom", ez járható út, vagy ne is kínlódjak vele? .F
-
csoda120
aktív tag
Ezeket nyertem meg
és
még ezek isAz első csomag meg is jött, fura volt a 3650-el nosztalgiázni, elkezdtem sms-t írni, olyan mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni
Viszont a V80-nak, nem megy a 2,4,6,7,8 as gombjai minden más jó rajta. Kerestem volna vaterán bill panelt, de nem találtam. Honnan tudnék venni vagy szerintetek más baja lehet??
Egyébként nagyon komoly a villózó fény körülötte -
csoda120
aktív tag
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy vaterára rakok fel dolgokat, beállítom, hogy a szöveg 3. nagyságú és vastag legyen. Megírom a szoveget és mikor végzek a hirdetés feladásával, akkor már csak 1. nagyságú lesz és vékony. Miért van ez miért nem hagyja úgy ahogy megírtam?
-
csoda120
aktív tag
válasz
zorzy4 #14668 üzenetére
De komoly.
Keress rá vaterán a 6150-ekre. 16db van fent és a 3490ft-os is az enyém. Amelyiket linkelted az is a középmezőnyben van ár terén. Oké nem adom olcsón, de szerintem aranyárban sem, 2.000ft-ért nem szeretném odaadni, de lehet így meg hónapokig fogom árulni, vállalom...(#14672) area_51. Mindennek meg van az oka és jelenleg ennek nem az, hogy másokat átb.szak!!
(#14674) area_51 Mielőtt bárki rosszat gondolna elárulnád, hogy voltál érintve? Később tudtam postázni a 3660 gombsort ezt elismerem, de megkaptad és semmi gond nem volt vele.
Üzleteltem innen már egy pár emberrel és eddig senkinek se volt gondja velem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest