Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ZsizsiZsozsó

tag

válasz KSparrow #22714 üzenetére

Rendben, köszönöm a segítségeteket. Emlékszem a 2 megapixeles kamerára, hogy akkoriban mekkora szám volt. Legelső Carl Zeiss optikás és N szériás Nokia volt. Ha jól tudom ez a Nokia tudott elsőként VGA felbontású videót is rögzíteni. Ezek még minőségi darabok voltak, épp a múltkor gondolkodtam el azon, hogy anno 2004-2005 környékén micsoda újdonság volt egy 1,3 megapixeles telefon kamerája vagy egy ne adj isten 2 megapixeles csúcs kamera. Az idő megszépíti az emlékeket, ma visszanézve az akkori kamerás mobilokat elavult és ronda képeket készítenek, ép tavaly mikor beszereztem a régóta várt N8-at döbbentem meg és csalódtam óriásit a telefon multimédiás képességeit illetően, hogy ez csak ennyit tud, sokkal jobbra számítottam. Nagyon elszaladt a telefongyártókkal és a felhasználókkal(is) a ló, óriásit fejlődtünk cirka 10 év alatt. Félelmetes. Emlékszem még 2002 környékén a Nokia 7650-es 3MB-os belső memóriájára, hogy az akkoriban mekkora szám volt, elvoltam hűlve mikor meghallottam, valamint a "profi" VGA kameráról szuper lavituszokban beszéltünk. Ma meg ott tartunk, hogy 41megapixel...

Új hozzászólás Aktív témák