-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
Olvasva a leírásodat, be villant a Palm rendszer elő is szedtem egy régi telot, na az nagyon jó volt, és nagyon hiányzik, vagy a Blackberry telefonjai, nekem a passport az utolsó pillanatig megvolt, meg az android csalást is felraktam rá, most meg semmi alternatíva van az ios meg az android.
-
golya32
senior tag
2003-ba vettem 35e ért használtan, asszem egy havi fizetés volt az ára.
-
golya32
senior tag
Esetleg valakit érdekelhet a palm rendszer?
Most pakoltam át a gyüjteményt, és ezekkel már nem akarok foglalkozni.
Van telefon is meg csak sima pda is.
Nagyon sajnálom hogy a nagyobb telefon gyártók elhagyták a billentyüzetet, még a BB-be biztam de már ott sincs újabb teló. -
golya32
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #38511 üzenetére
Van Palm telóm kb 10 db, ha esetleg valaki szeretné a gyüjteményét bővíteni.
-
golya32
senior tag
válasz
quailstorm #38354 üzenetére
Hátlap alapján 930-as nem lett akku cserélve, olyan töltő kábel van amivel nem lehet gyorsan tölteni.
Android verzió 7-es, Fan edition Sw van rajta. Marha nehéz volt és drága megszerezni, szervizes használta idáig. A hátlap sérült, ezért gondolom hogy az eredeti lehet még.
A telóba a modell szám 935f, szóval nem tudom mi lehet.
Kintről rendelve is 70e körül lett volna. -
golya32
senior tag
Van egy note7 telóm, nem robbanás akkus, mennyit érhet? 1 simes független, szép állapot, csak a hátlap sarka repedt.
Tudásra használatra meglepően jó, sajnos az akku idő a max 1 nappal már nem a legjobb. -
golya32
senior tag
Ha valaki kipróbálta, akkor átraknám a 8110-et is, arra már egyáltalán nem lehet akkut szerezni.
-
golya32
senior tag
Passportra felmegy az android, de nagyon fagyogat, a facebook csak régi verzióval fut.
Az új BB is hiába android, csomó programnál, csak a saját fejlesztéseket fogadja a többinél működési gondok vannak. -
golya32
senior tag
Nekem van BB tudok segiteni, ha van kérdésed.
Jelenleg dual simes motiont használok, igaz ez nem retro.
Nagyon jó a passport, az egyik legjobb billentyűzettel rendelkezik, és még a kamerája is jó. De a BB-nél a Leapot ajánlanám, talán még ez a leghasználhatóbb (szerintem). Esetleg Pearl flip? -
golya32
senior tag
Ahogy nézem egy adminnal kevesebb van...
Na végre, bárcsak más területen is így lenne.. -
golya32
senior tag
Jóóóó
-
golya32
senior tag
válasz
#45553408 #38033 üzenetére
Azért én mindig elgondolkozom hogyan lehet valakiből moderátor??
Néha nagyon bicskanyitogató ahogyan írogatsz, szerintem..Számomra a Retro telefonok a múltat idézik amikor még fiatal voltam, nem mint most 50 évesen.
Lehet ezen csoport tagjai többnek érzik magukat, valószínűleg már több tapasztalattal rendelkeznek a világról..
Nem tudom mennyi idős vagy, de alapból nem kell "fogyatékosnak" nézni ezen csoport tagjait. -
golya32
senior tag
válasz
quailstorm #38025 üzenetére
Átmegyek bárhová amit lehet telóról is nyomni és nincs agyon szabályozva.
A face-n van egy órás-topik meghívásos, jó az admin, ott megy a licites adásvétel, meg a fotós termékbemutató, ha valakivel gond van akkor azonnal repül, pl ha licittörlést kér vagy ha nem veszi meg a megnyert cuccot.
Talán lehetne egy ilyen Retro.fann topik is. -
golya32
senior tag
válasz
quailstorm #38011 üzenetére
Valahogy nagyon egyetértek veled, még járok ide olvasgatni, de a legutóbbi tiltásom óta már inkább nem írok semmit, ez az oldal most tényleg arról szól "ilyen is volt"
-
golya32
senior tag
-
-
golya32
senior tag
Már írtam neki nekem 8910i kellene
-
golya32
senior tag
Tényleg az N9-el mi lett, az már teljesen használhatatlan?
Nokiáról én a BB-re tértem át nagyon szerettem a billentyűzet és érintő egyveleget, a mai napig utálok a kijelzőn írogatni..
A bb-nél is a passport volt a legjobb, ma már az is csak hatalmas kompromisszumokkal használható, kipróbáltam a legújabb keyonet, hát az már nem az én esetem, sót mostanában teszteltem egy moto playz2-öt billentyűzet feltéttel, sajnos ezek már nem azok a csúcs telók mint ami a nokia volt a symbiánnal.Visszatérve az alap problémára, nekem is a fő teló egy android most éppen egy sony, de a magán telóm amin nincs sok net az még mindig a nokia.
-
golya32
senior tag
válasz
#45553408 #37646 üzenetére
idáig csak olvasgattam, mert nem akartam bele ugatni, amiért a figyelmeztetést kaptuk jó páran, azzal én sem értek egyet..
A topik már egy jó éve behalt, alig van mozgolódás, a szabályozás előtt nagyon jól futott. A mostani döntésetekkel teljesen kifogjátok nyírni.
(Kicsit off, ezért csináltam saját céget, és dolgozok benne már pár éve, mert mindenhol ugyanazt tapasztalom, ha valami jól fut akkor megjelennek az "igen" emberek és vége a projektnek) Akire nem vonatkozik ne vegye magára!Sajnos ezek a telók már nem lesznek fiatalabbak, a napi működtetéshez folyamatos alkatrész pótlás kell, amit nem lehet a neten megszerezni, legfeljebb ezen a csoporton belül keresni, ami a jelenlegi felállás alapján tilos.
Kérnék egy állásfoglalást, a fenti probléma hogyan orvosolható?
Amit lentebb írtál, hogy itt nem kereshetünk csak az apróba, sajnos nem működik, ebben nincs biznisz ezért senki sem foglalkozik vele. A városi topikban meg talán egy retro telefonos van, tehát ott sincs válasz.
Átgondolnátok? Esetleg a keresés maradhatna itt, vagy a felajánlás?Elfogadom a piac nem engedélyezett, de a retro telók hasonlók az OT autókhoz alkatrész kell, igaz az utóbbiban már hatalmas biznisz van.
-
golya32
senior tag
Ja hogy ezért kaptam figyelmeztetést, mert kerestem retro telót, már értem, facen láttam valami retro telós csoportot..
Ha tudtok valamit mást javasolni?? -
golya32
senior tag
Nokia 6210, 6310 és 6310i-t keresek apósomnak használatra. Van valakinek jó állapotú eladó?
Akku nem lényeg az van. -
golya32
senior tag
6230i akkor nem is jó teló?
Szerintem az egyik legjobban használható.. -
golya32
senior tag
Kb egy éve keresek működő 8910 telót, normális áron, idáig csak szalagkábel hibásat találtam.
50e ért van jó állapotú, de azt meg nem használnám a mindennapokban -
golya32
senior tag
6230 vagy 6230i nekem most ez van még bír 3-4 napot.
Most ugyan jött rövid időre egy érintős c5, de úgy is visszatérek az alapokhoz. Igaz ez a másod telóm.
Sajnos a munkám miatt kell az okos teló, ha nem vagy elérhető mailba akkor már nem számítasz, ezt hozta a mostani világ. -
golya32
senior tag
válasz
Öcsielvtárs #37246 üzenetére
Kellene nekem BL-4c akku jó állapotú, van valakinek eladó? 6230 hoz
-
golya32
senior tag
Lesz valakinek eladó 6650 antennás, akkor érdekelne..
-
golya32
senior tag
nokia 8910 vagy 8910i érdekelne ha lenne valakinek eladó..
-
golya32
senior tag
válasz
quailstorm #37006 üzenetére
Darabja nincs 1000ft, megéri ha valaki a db számra megy.
-
golya32
senior tag
V8 arany érdekelne a bör hátlapos.
-
golya32
senior tag
Van valakinek eladó JÓ állapotú 8910 és i vagy 8850? Tudom hogy van a vaterán, de megbízható helyről szeretnék venni.
-
golya32
senior tag
Kellene nekem működő független 6210 és 6310 nem érdekes a ház és magyar sem kell.
Apósom egyszerűen nem hajlandó átállni az érintős telókra.
Tegnap kibaszta a kocsiablakon az új érintős telóját.. -
golya32
senior tag
válasz
Earl_Muttley #36230 üzenetére
Mid van még amit eladnál?
-
golya32
senior tag
Volt lejjebb egy ilyen hozzászólásom:
Ezt a srácot ismerem engem már letiltott 8910i-t 452e ért rakott fel egy éve...
Módosítanám egy kicsit mert a kolléga rám írt hogy HAZUDOK, és ez most nálam kicsapta a biztit..Tehát nem ismerem a tagot, csak hozzá szóltam a horror 8800 árhoz aminek kapcsán letiltott a vakerán.
Golya70 névvel voltam fent akkor amit törlésre került.Az aukció 2 évvel ezelőtt volt és 399e ért, Nokia 8800 Ukraine black.
A fentiek miatt elnézést kérek mindenkitől akit megbántottam, vagy valótlanságot állítottam, sajnos nem pontosan emlékeztem a 2 évvel ezelőtti eseményre.
A lényegen ez mit sem változtat, nagyon drágán volt egy retro telefon!!
Uff én beszéltem
-
golya32
senior tag
válasz
nokia párti #36052 üzenetére
Ezt a srácot ismerem engem már letiltott 8910i-t 452e ért rakott fel egy éve...
-
golya32
senior tag
Nekem van dobozos e65 telóm ha érdekel valakit asszem vodás
-
golya32
senior tag
Nekem egy szép 8910 vagy i kellene..
Van 8600 ha érdekel valakit olcsón.. -
golya32
senior tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!!
-
golya32
senior tag
Blackbarry 9500 angol menüs érdekel valakit végén kettőt vettem.. 4500ft+postáért vihető
ez azCsere is érdekel!
-
golya32
senior tag
8910 vagy 8910i érdekelne működőképes jó mikrofonnal.
Van valakinek eladó? -
golya32
senior tag
-
golya32
senior tag
n75 kellene nekem megint meg 7280 valkinek eladó?
-
golya32
senior tag
Kéne de nekem nagyon drága..
-
-
golya32
senior tag
Van valakinek eladó 7280 N75 és 6290?
Érdekelne -
golya32
senior tag
Van 8220 BB telóm hs érdekel valakit, szétnyitható magyar nélküli, wifis változat.
-
golya32
senior tag
válasz
FoxiestFox #34022 üzenetére
Nokiát is csak a dual sim miatt vettem meg, előtte samsung dual simes volt, hát inkább nem mondok semmit róla..
-
golya32
senior tag
válasz
FoxiestFox #34020 üzenetére
Nekem nokia 730 van a dual simes, androidról váltottam, ez most jó, ha a bb-nek lesz dual sim akkor azt is kipróbálom, androidból már elég volt, meguntam az állandó problémákat.
-
golya32
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #34010 üzenetére
Nokia 9300 független karcmentes magyar nyelvvel mit ér?
Mennyit adtok érte? -
golya32
senior tag
Van 2db Beneq-Siemens telóm dobozos, érdekel valakit?
Turbosimmel megy csak, de gyönyörű állapotban vannak
Megtaláltam az EF81 dobozost is annak már halott az akkuja az is eladó lenne.. -
golya32
senior tag
Ipod touch 3g esetleg érdekel valakit olcsón?
Esetleg teló jöhet cserébe? -
golya32
senior tag
Kellene nekem n79 vagy n96 alaplap esetleg van valakinek eladó?
-
golya32
senior tag
macskajaj911 itt van?
-
golya32
senior tag
8600 valakinek?
Jó állapot töltő csatija nem a legjobb -
golya32
senior tag
válasz
KSparrow #31850 üzenetére
Boldog karácsonyt!
Itt ázsiába azt mondta a tuk-tuk os amikor meghallotta magyarok vagyunk, hogy Mo-n gyártják a nokiát
Mondjuk ennyi 1112 és társait egy rakáson még nem láttam mindenki ilyet használ, az a szokás kihangosító hangszórót használják kijelzővel kifelé teszik a fülükre. -
golya32
senior tag
Ázsiából jelentem nektek, itt drága a retro teló, most adtam el a 6230i-t 8000 rupiáért az durván 16e + egy ingyen fuvar a tuc-tuccal
-
golya32
senior tag
Esetleg ha valakinek van egy e7 alaplapja érdekelne..
Enyémről leszakadt a töltő csatlakozó, ugyanolyan szar mint az n9.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged