Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
Új szerzemény. Sajnos csak fehéren világít. Majd valamikor megnézetem ismerőssel, hátha fel tudja éleszteni box-szal.

-
ki van ébren?

-
MurdR
veterán
Juteszembe: ki hogy áll eladó Ericsson mobilokkal? GH, GF, Hotline, S, SH, T....
-
Sucuka
senior tag
Köszi

Tegnap kemény 3 órás munkámba telt, mire megjavítottam benne az eltört szalagkábelt. A történet ott kezdődött, hogy szeretzem egy törött érintős Series 5-öt, na mondom ebből átteszem a szalagkábelt. Frankón rákészültem: szépkap, kábel kiforraszt stb. Utána szétkaptam az MC-218-at is. Pechemre a kijelző beszállítója más (Az 5-é Sharp, az Ericssoné meg Hitachi) ergo a szalagkábel kijelző felőli oldala nem ugyanaz, tehát első körben bukott a mutatvány.
Na de nem hagytam ennyiben, közelebbről megvizsgálva a szalagkábelt, a kijelző felől van rajta egy lyuk, közvetlenül az egyik vezetősáv mellett. A lyuk széle a hajtogatástól berepedt, és a hasadás elérte a vezetősávot is.
Szerencsére a jónéhány évnyi elektronikai iparban szerzett tapasztalat meghozta gyümölcsét, helyrehoztam a kicsikét.
-
És eközben a hardverapró mintha nem is létezne.

-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Bekaphatja a vatera

Azzal is ki van már a f.om, a droidos alkalmazásuk konkrétan egy forintot nem ér. -
MurdR
veterán
Szerintetek nem lenne jó ötlet egy retro kategória a hardveraprón? Szerintem országos szinten nagy lövés lenne, mert akkor nem kellene vadásznia telefonokat. Írtam is az illetékeseknek.

-
KSparrow
őstag
válasz
T0rnad0
üzenetére
Igen, Z10. Annyira megtetszett a céges, hogy kellett egy saját. igaz, ez a nem LTE-s változat, nem fehér, de van rá februárig Telenoros gari, makulátlan állapotú, és komplett saját doboz. Amint megvan a második kártya cseréje (nem az én nevemen van, mikor vettem, 11 éve, akkor nem lehetett az én nevemre) a 808 leváltja az N8-ast másodtelefonként. A céges meg a hétvégére marad a fehér BB. Csináltam is pár "interracial" képet, ahol együtt pózol a BlackBerry és a WhiteBerry
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KSparrow
őstag
Én vettem egy blackberry-t, de az nem retro.
-
MurdR
veterán
De nagy a csend.

-
KSparrow
őstag
válasz
korcsillio
üzenetére
Semmivel. A 6210 ragasztott. De van bontott alkatrészem.
-
MurdR
veterán
válasz
korcsillio
üzenetére
6210-é biztos.
-
korcsillio
addikt
Nokia 6310 vibra mivel egyezik meg,más telefoné jó lehet bele?
-
MurdR
veterán
Gyerekek ezen az Esato fórumon olyan csodák vannak, hogy le.pom magamat mindjárt. Csak nyáladdzok mint egy vemhes tengerimalac.
-
MurdR
veterán
válasz
Oldmobil
üzenetére
Köszönöm Uram

Akit esetleg érint: Nokia 3650 előlapok 500/db. Sok szín. (Nem az enyém sajnos.) Írtam a srácnak, hogy át lehet e venni a Nyugatiban.Ha igen, és valakinek közelebb lenne, akkor szóljon, és veszek neki is.
http://olx.hu/hirdetes/nokia-3650-elolap-ID1CtUj.html
-
Oldmobil
aktív tag
Szigorúan csak Ericsson témában: http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=48353
De vigyázz, ott elég durva ritkaságok vannak... -
LaciGSM
aktív tag
válasz
Dr Dee
üzenetére
Egyébként mit kell róla tudni? szín, stb.... Nekem van fehér-kék, de az már a Sony ericsson! van hozzájuk gyári original akkum, szürke előlapom! mindenképpen szeretnék új állapotba hozni egyet. Viszont az arany színű nagyon tetszik, de arany előlapot sem tudtam már berendelni..
-
MurdR
veterán
Tudtok mondani külföldi elismert gyűjtői fórumokat?
-
stufen2
aktív tag
Tud valaki vmit arról, hogy hogyan lehetne függetleníteni egy dct-1es 1620ast?
-
gandol
csendes tag
Szerintem ez volt a legszebb órája a SE-nak, a későbbiek sem voltak csúnyák csak mások.
Mostanában divat világszenzációként emlegetni a hírekben ha valaki BT-os órát készít, pedig ez a modell 2006-os! Hívni nem, de sms-t olvasni, hívást fogadni headsetre, hívást elutasítani és egyáltalán, hívást diszkréten rezgéssel jelezni ez is tud! :-) Ráadásul kiírja a hívó számát, tehát tudod ki keres aztán eldöntöd mi legyen! 30M vízálló, akkumulátoros, a telefon töltőjével tölthető adapterrel...
Hasznos dolog az biztos! ;-) -
gandol
csendes tag
válasz
korcsillio
üzenetére
-
LaciGSM
aktív tag
KERESEK!!!! bármilyen állapotú bluetooth óra, okosóra érdekel!
Illetve: Ericsson T68 at keresek. állapot szinte mind1.
Ha esetleg valakinek van SZÉP állapotú arany színű, azért tuti jó pénzt adnék!
Ne kíméljetek! ( Motorola startac is érdekel, gyak. bármelyik)!
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- VGA kibeszélő offtopik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De ha épp pakolok, és átrendezek, akkor azért pár képet csinálok egy-két dologról.
visszább pár képpel minek a doboza az E90 alatt kettővel?

Sajna itt ph-n elfelejtettem anno a kisartur acc-om jelszavát és hülyeségből regeltem egy újat a "Jay és néma bob" című film alapján

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)