Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Íme az új Android Auto!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
Gyűjtemény legújabb ritkasága, philips xenium 989 (9@9 vap nélküli verziója)
-
golya32
senior tag
Sajnos én sem tudok vigyázni rájuk, a telefon az egy használati tárgy.
-
alufelni
tag
Sziasztok,megjöttek a telókák,a Ericsson GH688 tökéletes,karcmentes,a T10 üzemképes(gyenge akku)
6110(átlagosak) a Philips 160 karcmentes,vodás,a Sagem független szép állapot.jött még alcatel,motoV3... -
-
meroly
veterán
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
A 9780 iszonyat tetszik, főleg a bőr hátlap miatt.
De ma pl ülök be a kocsiba, veszem elő zsebemből a telefont, akkorát esett az aszfaltra, hogy bezúgott a kocsi alá. Arrébb kellett állnom hogy ki tudjam venni
Természetesen szét sem esett, karcolás tuti lett rajta, de nem venni már észre a sok között
Na ezt egy nem strapa nem élte volna túl.
Ismerős most fog venni xperia Z-t, szép, meg jó kis kütyü, tetszik is, de telefonnak nem, amúgy, netezni, bügyülni stb. Sosem bíznék egy olyan eszközben ami tönkremehet, nade ezt a dumát pár jópárszor hallottátok, nem is firtatom tovább, gondolom már mindenkinek a könyökén jön ki![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja nem válaszoltam, egy másik BB-ben próbáltam már, zavar.
-
meroly
veterán
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Kösz, hát az még az a kategória BB-ben amit el tudnék viselni. Az érintősek már nem tetszenek meg azok sem amikben a D-pad érintős, ez még jó

Nincs olyan BB ami strapateló is?
-
golya32
senior tag
El tudjátok érni a vaterát?
-
garga pista
őstag
Sziasztok!
Bár annyira nem retró, de ezt a fórumot sokan nézik, megkérdem, hátha van valakinek elfekvőben.
Nokia N79-hez vennék reális áron karpántot (tokot) amit az alkarra lehet rögzíteni, ilyet:
-
golya32
senior tag
ki az a zorzy4 a vaterán?
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
TommyX_
üzenetére
800 euro volt az új ára!
A teló használt ( 119 óra life timer)
full és hiánytalan dobozos!
hibátlanul működik. még a certificate papírja is megvan!
Ha azt nézem hogy 2005-ben készült összesen 727 darab, az mostanra leglább a felére csökkent!( összetört,kidobták, elhasználódott..stb)
Akkor azért gondolom nem az 5-10 ezer forintos kategóriát képviseli!
Ha nem kapok rá jó ajánlatot, akkor tuti marad a vitrinbe a 0 perces 7110 szomszédságában
-
TommyX_
őstag
válasz
LaciGSM
üzenetére
Egy oldalon 799 euro-t
írtak árnak még 2005-ben.
Mondjuk az sokat dob (szerintem) rajta, hogy limitált szériás (727 darab készült belőle).
Ha full dobozos, akkor egy divat mániás gyűjtőnek sokat megérhet.
Bár ha én tudtam volna egy ilyen telefon szerezni, még ha nem is tettszene, azért megtartanám már csak a különlegessége miatt is. -
LaciGSM
aktív tag
A nokia 7270 Versace edition telómra senkinek sincs semmi infója??
Mennyire ritka? mennyit érhet??...ilyesmi érdekelne!
nem sok mindent találtam róla!
-
meroly
veterán
Gondoltam hogy arra gondolsz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#22635) anevemearl: nagyon szépek, a qwerty-s BB micsoda? már az is retro?
(#22646) Oldmobil: ez mekkora komoly méretű, így a 6300-hoz viszonyítva, akkoriban persze tuti nagy dobásnak számított.
Ebben a pár napban újra rádöbbentem hogy nekem nemhogy érintő, de még a nokia féle touch&type se jönne be. Asha 300-hoz volt szerencsém. Elsőre nem rossz, tök pofás kis készülék, kézreáll minden, bohóckodni jó volt az érintővel, de amint akartam valami komolyabbat, konkrétan egy fényképet beállítani hívóképnek, elszidtam az összes finn konstruktőrt. Borzalom, a galéria túlgörög, tehát rihtig az a kép nem látszódott amit akarok ,ha óvatosan görgetem vissza akkor valószínű sikerül egy másikat véletlenül kiválasztani. SMS írásnál nincs törlés fizikai gomb, az érintővel kell baszakodni.
Najó, nem szidom tovább, amúgy jó kis telefon, jó masszív volt, tuti én vagyok a hülye, de hogy egy S40-ben jöjjön be, az már régen rossz
Ja ért pozitívum is, a 3720-amon sikerült szinkronizálnom a gmail fiókommal a névjegyzéket, úgy örülök neki

-
alufelni
tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Köszi.

-
Earl_Muttley
őstag
Ha valakit erdekel volna egy sotetszurke Timeport P7389em olcson.
Valamint egy Bosch 909 Dual S, teszteletlen de szinte uj allapotban...
-
Earl_Muttley
őstag
Ez a pakk most minoltától van, igen.
Ami a 8110-et és társait tartalmazza, az volt német ebayről.
Balázs1986: Jó cucc az R310, a gumi meg sajna csak simán az időtől mállik. Volot olyan R310 előlapom ami szétfolyt egy dobozban... Kuka :S
- valakinek ha esetleg volna egy végfokos/teszteletlen R310-e, olcsón átvenném -
-
alufelni
tag
Sziasztok,lett egy Siemens SL 45 ös telefonom,t-mobilos,szép állapotba,az oldalán van egy kis csúf szerelési nyom.tökéletes,tegnap azt használtam

-
Oldmobil
aktív tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
A gimiborítást az olaj teszi tönkre, attól válik nyúlóssá, sajnos ez a halála ezeknek a telefonoknak...
-
zorzy4
addikt
Momentán én vagyok a beszerzési forrása.
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Ezeket német ebayen veszed, vagy merre?
-
Balázs1986
őstag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
R310...szép. A mai napig elfogadnám, mint kirándulós gépet. Ilyet akartam anno (2003 táján) első telefonnak, aztán 3210 lett belőle. Durva igénybevétel esetén egyébként lekopik róla a gumi. Nagybátyám első telefonja ilyen volt, szerelő lévén megismertette a telefont az olajjal és társaival, ezek nagyban rásegítettek a kopásra

-
Earl_Muttley
őstag
Üdvözletem!
Tegnapi szerzemény:
1500 ft volt, antenna nincs, akku rossz, de viszont a telefon köszöni megy, és hó végére megjönnek a cuccok hozzá! Amúgy a kis kártyás StarTAC 130, független.
És ez meg a mai adag.
A Startac a dokkolója miatt van benne, a többiek sajna hibásak/teszteletlenek, de szerintem így is érnek valamit. (T600,5210,A3618)3000 ft volt.
Most egy darabig STOP, de aktív maradok!

-
ferret77
aktív tag
Vettem ma az Örs Vezér tere aluljáróban 200-ért egy bliszteres DCH-9 dokkolót. A leírásán az szerepel, hogy 5100-hoz és 6100-hoz való. Ehhez képest nem igazán passzolnak bele. Viszont a következők, amik itthon vannak, simán: 5110, 6110, 6150, 6210, 6310i, 7110, 3210
Akkor ez most hogy van? A bliszteren és a dokkoló alján is DCH-9 szerepel. -
Oldmobil
aktív tag
válasz
zorzy4
üzenetére
A készülék a német C-Netz hálózathoz tartozott, ez egy 1G analóg 450 MHz-es rendszer volt, amit a Siemens fejlesztett ki az 1980-as években és 1985-ben állították üzembe. Szinte az összes többi 1G analóg rendszerhez képest különlegesség volt, hogy az előfizetőket chipkártyával azonosították (mint ma a GSM-ben), és a kártyák a mobilkészülékből kivéve utcai fülkékben is használhatóak voltak telefonálásra, a díjat a mobilszámlán számlázták ki. Eleinte a posta (Deutsche Bundespost) üzemeltette, amely a privatizáció után átalakult Telekommá (Deutsche Telekom). Bővebben itt!

A Siemens több táskás készüléket is fejlesztett a rendszerhez (pl. C3) és a Motorola leányvállalattá alakult Schrack is gyártott hozzá táskás telefonokat Motorola alapokon. Valamiért azonban az első hordozható készüléket nem az országon belül gyártották, hanem egy brit cégtől rendelték meg. Ez volt a Technophone, amely a már meglévő kézi telefonját áttervezve hozta létre a német posta nevére feliratozott készüléket, ez lenne a Pocky, amelynek neve utal a zsebben hordozhatóságra.
(A Technophone-t később felvásárolta a Nokia, ezért a Pocky-ról némely források azt állítják, hogy Nokia termék, ez azonban ebben a formában nem igaz.)
A készüléket számos más név alatt is árulták Németországban, pl. a Telekom-os időkben átnevezték Telekom Pocky-T-nek, készült SEL (Standard Elektrik Lorenz AG) SEM340 név alatt, azonban ezt a céget felvásárolta az Alcatel, így aztán Alcatel Poctel C3 név alatt is futott. Volt még AEG Teleport-C és Bosch Handy C9 nevű változata is. Készült fekete gombokkal is.Több kép: http://www.mobilecollectors.net/phone/2803/Deutsche%20Post-Pocky
Röviden ennyi

-
Oldmobil
aktív tag
Jött egy igazi tégla a gyűjteménybe, az 1980-as évek végéről:

-
zorzy4
addikt
Motorola a920hoz tud valaki ceruzát?
-
alufelni
tag
Nem tudjátok Nokia 8110-hez akkut lehet venni még?
És ha lehet mennyi? -
alufelni
tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére

-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley
üzenetére

-
alufelni
tag
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Szia,szépek,remélem jót néztem és erre gondoltál,a d170 -es.
-
LaciGSM
aktív tag
Ha valakinek van GSM boltos ismerőse, és tud valami melót, írjon rá egy privátot!
Köszi előre is! -
Earl_Muttley
őstag
Üdvözletem!
Az ígért beszámoló, képekkel.
A BB 8900, a kis flipes Samsung SGH-600 dobozos-ahogy a Nokia 7110 is.
A banán szinte újszerű, a Bosch 909 is. A GD93 kopottas, ahogy sajna az S10 Active is. - az + 8110i hamarosan élesztődik ám... -
A Timeportok aránylag jó kondiban vannak, csak a T250 nem nagyon szeretné a SIM-et érzékelni.
- a Bosch melletti Motorolának tudja valaki a tipusát? -
Alsó sorban a Pana-BB pároson kívül azok vannak amiket packban vettem, és töltelékek. - kivéve a Bosch M-COM 214-et-A kis külön tett hármas pedig a mai másik adagom

Egy Maxon MX-2450, és két amerikai ritkaság, egy Samsung SCH-N300, és egy LG 4NE1. - a Samsung nagy betűvel hirdeti a GPS (inkább csak pozició meghatározás)-t, de gondolom ahhoz is az USA kellene, mert én csak vad Searching...-elést tudtam belőle kicsiholni -Vélemények?
Üdv-Earl
-
Gaborpecs
csendes tag
egy újjabb szerzemény,már várom,hogy ideérjen

[link] -
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4
üzenetére
hm.
Érdekes. a 6310i-nél bevált, hiszen a célközönségnek nem az volt a lényeg. Ilyen van pl E60-nál is, lehetett volna benne kamera, volt már kamerás telefon, de mégis kihagyták, mert volt (talán van is) olyan munkahely, ahová nem lehet kamerás mobilt bevinni. Itt sír mellettem a 808-as, hogy ez diszkrimináció
) Ugyanezen okból volt E50-ből kamerás és kamera nélküli is. -
quailstorm
félisten
-
zorzy4
addikt
Motorola t280 és t280i. Bocs a minőségért. [link]
-
zorzy4
addikt
Ma egy ilyen akadt horogra.
-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Most költözködök, sajnos nem tudok élni a hóbortomnak

-
MurdR
veterán
válasz
Earl_Muttley
üzenetére
Ááááá 1200 ft

-
Gaborpecs
csendes tag
-
Gaborpecs
csendes tag
Egy új szerzeményem
[link] -
Earl_Muttley
őstag
A hétfői adag még várat magára, de addig is nézzétek mit Vateráztam!

[link]Ennyit csak megért, nem?
Más: Pana G450-G500 akkuja van valakinek? Akár döglött is, csak azért kell, hogy ne álljon hiányosan....
-
Gaborpecs
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Nokia 8110-hez keresek új akksit.Nem láttatok valahol ?több db kéne
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- E-roller topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hardcore café
- SUSE Linux
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Természetesen szét sem esett, karcolás tuti lett rajta, de nem venni már észre a sok között ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

írtak árnak még 2005-ben.

ehez is biztos van. Ebayen minden van