- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
golya32 #38775 üzenetére
Nekem egy Palm PDA-m volt, most nem jut eszembe a típus.
Az elindult, nem akart semmit tőlem
Nagyon tetszettek mindig is, de sosem használtam a rendszert, és amikor létezett, nem is volt nekem.
De valahogy érdekes a világ folyása, ahogy eltűnt minden, ami érdekes/változatos volt, és most totál egysíkú a mobiltelefónia, meg hogy a hatalmas fejlődés ellenére sok modell kínlódik az életciklusa alatt típushibákkal, mind szoftveres, mind hardveres téren... (akár Android, akár iOS modellekről beszélünk.)
Hibák voltak persze régen is, de mire eljött egy-egy gyártó bizonyos modelljeibe pl a polifónia, éveket vártunk
Most meg 25W-67W-120W töltés pikkpakk... (kivéve Samsung)
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
golya32 #38027 üzenetére
Nem tudom, szerintem nem értek egyet. Facebookon van vagy 8 külön csoport, ennek eredméyne az, hogy ha láétok valamit, ami tetszene és meg akarom nézni, akkor egyből frissít a facebook és órákat kereshetem, ha meg valaki meghirdet valamit, akkor 8 helyen egyszerre, és mindenhonnan azt látom.
Szerintem nem kell mégegy.Nem hiszem, hogy öreg lennék, de Discord - Az mi?
jó, hallottam már róla, de sose láttam még, számomra legenda -
quailstorm
félisten
válasz
golya32 #38027 üzenetére
Discordot elég jól lehet nyomni. 2014-es mobilom van, FB az megfogná, discord szépen megy.
Kérdés, hogy a chatfalas megoldás jobb-e nektek, vagy a posztolgatós kommentelős. Én egyáltalán nem vagyok oda az FB rendszeréért, nagy gépigényű és körülményes.
Ami PixelPipes-on megy discordként az nekem jobban bejön. Ha csinálnánk egy olyat mobilhoz még akár életképes is lehet.Ettől még FB-on is jelen vagyok, klánunk 1 évvel öregebb a discordnál, így azt is ismerem, de attól még nem szeretem.
-
KSparrow
őstag
válasz
golya32 #38014 üzenetére
Na látom azért csak van itt élet.
Azért néha nézzetek fel, lesz majd újdonság, de egyelőre nem tudok még én se sokat mondani sajnos.(#38020) quailstorm: Sajnos szerintem gyakorlatilag csak sdok.-veszek megy, elég sok a nepper, aki belesz*rik a homokozóba. Viszont mivel mi csak jóban vagyunk, megköszönném, ha dobnál másik elérhetőséget privátban
-
Tamy
őstag
válasz
golya32 #37647 üzenetére
Bár a szabályzatot én se ismerem töviről hegyire, de más topicokból kiindulva úgy gondolom a következő megoldás működőképes lehet: A múltkor keresett valaki egy adaptert sd kártyához. Ha úgy kérdezi, hogy "nincs valakinek eladó?", az szabályellenes, az apróban meg lehet a kutya se nézi. De ha úgy kérdezed, hogy szükségem lenne egy ilyen és ilyen adapterre, tudja valaki hol lehet ilyet kapni, mert a neten sehol se látok?", esetleg még hozzáteheted azt is, hogy "használtan is jó", akkor úgy gondolom nem sértesz szabályt. Ilyesmit más topicban is sokszor kérdeznek: "hol a legolcsóbb, honnan érdemes megvenni?". Persze értelmes választ erre se fogsz kapni, ha már nem kapható, de megadod az esélyt, hogy akinek van ilyen feleslegbe, az írjon neked egy privát üzenetet.
-
quailstorm
félisten
válasz
golya32 #37623 üzenetére
Facebook az nekem kicsit anarchia még mindig, bár 8-bites gépekhez van egy igen jó közösség magyaroktól.
Én inkább ferretékhez tenném át a Nokiaprogramokra, jobb ötletem nincs.Meg az a még friss kis létszámú FB csoport, ahol több itteni törzstag is megfordult, az is elég káosz a sok írástudatlan miatt.
Bár kétségtelen hogy azóta van Cedar-om, ami nekem nagyon is jó. -
--HARDCORE--
senior tag
-
quailstorm
félisten
válasz
golya32 #37007 üzenetére
Nyilván sarkosan fogalmaztam, de ez még számomra is csak egy vödör hulladék esetleg 1-2 értelmes darabbal, pedig énnekem aztán szó szerinte a selejtből van visszahozva jó pár mobilom.
Egyébként meg sok sikert az eladáshoz, vannak kétségeim, de nyilván nem ismerem a piacot. Annyit tudok, hogy ezért az állapotért én pénzt nem adok, meg már selejtből se érdekel ha ennyire el van használva.
-
MurdR
veterán
-
ferret77
aktív tag
válasz
golya32 #35225 üzenetére
Nem gond, mert megveszik, facén jelentkeztek rá ketten és szombaton remélhetőleg elviszik, csak csodálkozom, hogy itt senkinek nem kell, miközben 3310 szintű telefonokat pár nap alatt elviszik.
Amúgy tapasztaltam én is, hogy nehéz eladni retró telókat, pedig igazán nem szoktam túlárazni őket. Jófogáson pl 100-200ft-ért árulok alkatrésznek nokiákat és alig vittek pár darabot. -
-
-
-
-
bunkomen
aktív tag
-
KSparrow
őstag
válasz
golya32 #29976 üzenetére
Na én mindet használtam
Volt pár napig 9000-esem, illetve a sajátomhoz jó akku. szerencsére tél volt, és volt kabátzseb, amúgy nem lehet eltenni. A 9110 az nagy kedvenc, a mai napig imádom. A 9210 annyira nem jött be, a 9300 se. A 9500 már jobb, de az E90 mindent visz, 9 hónapig bírtam vele, utána lett E75 proto pár hétre, majd a 808.
-
quailstorm
félisten
válasz
golya32 #29626 üzenetére
Na ja, ugye nálam is így van már ez. Most éppen a galaxy S i9000 az új. N900 oprendszere kihalt
Egyébként kaptam egy Nokia 6310i-t. Kopottas, de hibátlan, üzemképes. Li-polymer akkus.
Siemens ME45-nél az mit jelent hogy bekapcsolás helyett csak szirénát játszik? Az egiyk még elkezdte a töltés animációját, de most mindkettő csak búg-szünet-búg módba kapcsolt...
Akkuk jók. -
LaciGSM
aktív tag
válasz
golya32 #28984 üzenetére
Nekem volt Note 2, Note 3, G2, és most van a FLEX!
Azt kell hogy mondjam hogy az LG a Flexxel olyat tett az asztalra, mint senki más! ilyen jó, gyors, stabil telóm még nem volt!Bátran ajánlom neked a G2-őt is... nagyon jó teló lett! ne félj tőle! simán lemossa a Note 2-őt, de talán még a 3mat is! ( egyébként a Note 3 akkura nagyon sok a panasz! annyit sem bír mint a Note 2)
-
válasz
golya32 #27171 üzenetére
most még nincs pénzem rá.
de egyébként biztos fogok szerezni. előbb-utóbb...
csak nem tudom, mikor, mivel eleve van 1000 másik dolog is, szóval reálisan nézve úgy saccperkábé 2016 őszén fogok tudni venni egyet. na jó, ilyen pontossággal nem tudom megmondani,de az tuti, hogy csak évek múlva jöhet szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- BONTATLAN Steelseries termékek VERHETETLEN ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest