- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don Pityu
csendes tag
Sziasztok!Valaki meg tudná írni,hogy a Siemens SL 65-öt hol lehetne beállítani,hogy ne csak head settel vegye fel a hívást? Köszi.
-
Don Pityu
csendes tag
Egy kolegám rámbízott egy Siemens SL 65-öt ami ha mecsörgetem azt írja ki hogy kapcsoljak hozzá fülhalgatót.Mi lehet a kínja????
-
Don Pityu
csendes tag
Érdeklődni mailban.[link]
-
Don Pityu
csendes tag
Maradék telefonok,töltők,alkatrészek egyben új gazdit keresnek.Érdeklődésed mailben várom.
[link]
-
Don Pityu
csendes tag
Maradék telefonokra és alkatrészekre ajánlatokat várok,lehetőleg egyben és személyes átvétellel.Ajánlatokat ha lehet mailban.
[link] -
Don Pityu
csendes tag
Van valakinek felesleges N C2-01 kijelzője?Uganaz mint a N5000 VAGY 2700.
buék. -
Don Pityu
csendes tag
Mennyire keresett típus a köreitekben a N3250 és a 6131 ?N3250-re találtam egy fura hírdetést :[link]
-
Don Pityu
csendes tag
6131-hez és 3250-hez van valakinek felesleges kijelzője?A 3250 hez lehet hogy szalag is kéne.
-
Don Pityu
csendes tag
Helló!
Samsung SGH-E250V-n hól kell kikapcsolni a billentyűzárat? -
Don Pityu
csendes tag
Senki nem tudja,mennyi volt a 7360 újonnan?
-
Don Pityu
csendes tag
Tudja valaki mit kóstált anno újonnan egy 7360 ?
-
Don Pityu
csendes tag
2-3000 felett baromi nehéz eladni egy telefont a Vaterán.Így nehezen jön össze az éves 800.000 Ft forgalom.Bárcsak már ott tartanék...
Ápropó lenne pár talán ritkább telefonom cserealapnak ha érdekel valakit:
Alcatel One Touch C651
LG KG320S
LG 230
MOTOROLA W175A fentiek nem minősítendőek üzleti ajánlatnak!!!
Cserét írtam!
-
Don Pityu
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Samsung M620-am.Azt műveli,hogy csak tölt és tölt és tölt.Nem akar feltöltődni,már 4 aksival próbáltam,de tegnap délután óta folyamatosan tölt,és ha bekapcsolom pár másodprc után magától kikapcsol.Az aksiaim lennének kukások?A Samsung aksin van valami cikszám,amivel beazonosíthatom,hogy a megfelelő aksival molesztálom? -
Don Pityu
csendes tag
Sziasztok Mesterek!
Van egy C2-01-em.A ×#0000# kódra egy 2012-es dátumot ad meg,a ×#92702689#-re pedig egy 2011-est.Melyik a gyártási év és mi a másik? -
Don Pityu
csendes tag
Sziasztok!
Lenne két bütykölős kérdésem.
5200.Ki akartam cserélni az alaplapját mert valaki leszedte róla a kamerát,de a csre után nem működtek a felső billentyűk,visszacserélve az alaplapot mennek a billentyűk.Ezt okozhatja az alaplap hibája?
6610Csak rezeg nem csöng pedig legalább egy tucat hangszórót próbáltam bele.Kérdés ugyanaz.Okozhatja ezt más mint a hangszóró? -
Don Pityu
csendes tag
Helló!
Van egy 6233-am ami semmiképpen nem hajlandó tölteni.Mi okozhatja a hibát a töltéscsatlakozón kívül? -
Don Pityu
csendes tag
Hellósztok.Van egy Pannonos 6234-em ami nem akar tölteni.Már 3 töltéscsatlakozót cseréltem benne.Keressek egy 4.-et vagy lehet más oka is????
-
Don Pityu
csendes tag
válasz
quailstorm #21522 üzenetére
Kikapcsolt,nyertél.Mi a következő lépés?
-
Don Pityu
csendes tag
Összebarkácsoltam egy Samsung m620-at.Működik is rajta minden,de ha zsebrevágom állandóan kikaccsol.Ha leteszem valahova akkor nem jelentkezik a hiba.Mit rontottam el???
-
Don Pityu
csendes tag
-
Don Pityu
csendes tag
Van egy 6310i-m ami melegszik.Lassan kesztyü helyett lehet használni.Mi lehet a kínja?Vagy a finnek a kormányfűtés mintájára kitalálták az aksifűtést?
-
Don Pityu
csendes tag
válasz
Stylewars_kp #20520 üzenetére
6301 Valóban ritkaság.Én legalább is 1× találkoztam vele.Nem rég a vaterán nyomtam el.
-
Don Pityu
csendes tag
Helló májerek!Van egy E50-em,lehet,hogy kuka,de egy próbát megérne,de bekapcsolás után biztonsági kódot követel.Tudja valaki hogy lehet erről lebeszélni!?
-
Don Pityu
csendes tag
Szevasztok!
Van két 6111-em amin a hívott fél nem hall semmit.Elvileg a mikrofont kéne cserélni,ami már megtörtént többször különböző roncsokból,de az eredmény nem változott.Lehetséges,hogy más okozza a problémát,vagy ez a kis bigyó mikrofon olyan érzékeny,hogy mire kioperálom a roncsból addigra már megsérül? -
Don Pityu
csendes tag
Skacok,a 6301 mennyivel menőbb mint a 6300 ????
-
Don Pityu
csendes tag
válasz
quailstorm #19643 üzenetére
Nem tudok sajnos semmit róla.Ma érkezett postán 12 másik döglött telefonnal.Töltőm sincs hozzá,bár mintha még lenne valami kakaó az aksiban,de be se indúl.De szerintem vagány kis Kim Dzsong Ifone.
Igen. 2800-as az aksija. -
Don Pityu
csendes tag
válasz
quailstorm #19640 üzenetére
Állítólag mindent!!!Nézz utánna:
XinTait800+
Állítólag még TV-is van benne.Ja meg teleszkópos antenna. -
Don Pityu
csendes tag
6085-höz a sima vékony Nokia töltő kell?Az enyémet már kipucoltam,kicseréltem a töltéscsatlakozóját,az alaplapját és még mindig azt írja ki "Nem támogatott töltő".Mi a fene baja?
-
Don Pityu
csendes tag
Helló nagy mahinátorok!
Van egy SE K770i-m amin vizszintesen csíkos a kijelző,de a 112-t kristájtisztán hívja.Vettem hozzá kijelzőt,de a probléma változatlan.Mi a következő lépés? -
Don Pityu
csendes tag
A Nokia 6010 és 6065-azért ritka mert a kutyának se kell?
-
Don Pityu
csendes tag
Itt a "kedvenc" nepperetek!Szoktam olvasni,hogy páran vásárolgatnak ebay-en.A kérdésem a következő lenne.Láttok abban fantáziát,hogy ott vásárolni,és máshol eladni?Én nem,de a lányom már a lelkem is lerágja a nagy üzleti ötletével....
-
Don Pityu
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #18728 üzenetére
De érdekes...
-
Don Pityu
csendes tag
válasz
Earl_Muttley #18719 üzenetére
N6234
-
Don Pityu
csendes tag
Skacok!
Találkoztatok már olyan hibával,hogy használat közben fogja magát és egyszer csak 90,180 fokkal elfordul a kép a kijelzőn? -
Don Pityu
csendes tag
Jaj má Dicsak Buksi.Én se maradjak már ki a bolhapiacrú!!!
J70 [link] -
Don Pityu
csendes tag
Továbbra is keresnék SE K770i LCD kijelzőt.
-
Don Pityu
csendes tag
SE K770i-hez kijelzője van valakinek?
-
Don Pityu
csendes tag
Láttam egy Siemes ke75-öt 8 rongyért.MI KERÜL AZON ANNYIBA?
-
Don Pityu
csendes tag
Vettem a telefonberheléshez egy 20-as feltöltőkártyát a Tescoban,de az aktiválásához kéne egy 26 év alatti személy.Valaki elintézné ezt nekem telefonon?
-
Don Pityu
csendes tag
Valaki ajánlott egy oldalt ahol az imai szám alapján megtudható a telefon pontos típusa.Véletlen töröltem.Meg van ez valakinek?
-
Don Pityu
csendes tag
Hahóóó!!!!
-
Don Pityu
csendes tag
sl55 van valakinél kéznél,mert
-
Don Pityu
csendes tag
Hol van a Siemens Sl55-ben a nyelv beállítás?
-
Don Pityu
csendes tag
Mit kóstál egy dobozos LG KG320s repedt kijelzővel?Szerintem vagány kis teló...
GONDOLOM POSTÁVAL 300 !?
-
Don Pityu
csendes tag
A FELSŐ SORBAN AZ SL55 MELLETT MI LEHET AZ A KÉT FEKETE???
[link]
-
Don Pityu
csendes tag
válasz
LaciGSM #17946 üzenetére
Nem tudom...Nekem az a tapasztalatom,hogy szinte mindegy milyen állapotu,csak ocso legyen.Ja és:ˇAz aksi meddig bírja?"Sokszor gondoltam már rá hogy fel kéne újjítani 1-1 telót,mint Ksparrow,de aztán elvetettem,mert szerintem a nyakamon maradna,vagy amikor már nagyon unnám eladnám veszteséggel.Szoktam nézni kábel tv-n egy Autókereskedők c. sorozatot.Vesznek egy közepes állapotú verdát,felújjítják aztán jó pénzt keresnek rajta.Na próbálnák meg itt Magyarországon...
-
Don Pityu
csendes tag
Alcatel ot757 vagy Sagem VS1 valakinek?
-
Don Pityu
csendes tag
6111-be semmilyen más típusnak nem jó a kijelzője?
-
Don Pityu
csendes tag
6111-be semmilyen más típusnak nem jó a kijelzője?
-
Don Pityu
csendes tag
válasz
KSparrow #17841 üzenetére
Más telefon elfogadta a t-t.Vadi új dominó.De már végül is túl vagyunk rajta.A vevő Vodás azzal meg nem volt gond.Megszabadultam az SL55-től.Régen baromira tetszett,,most hogy használtam pár napig,hát nem kéne hosszú távon.Olyan picike,ráadásul legömböjített mütyür,hogy mindíg attól féltem elejtem.
-
Don Pityu
csendes tag
Létezik,hogy egy telefon Vodával,telenorral szuperál,T-mobillal meg csak a hálózatot keresi?Mit csináljak vele???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged