- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #38545 üzenetére
Rutracker, 4PDA, ahol még vannak régi APK-k és daták, adott esetben én is be tudok állni seedbe.
Ingyenes cuccokhoz meg valami APK mirror vagy archívum ami keresendő.Tizenéves rég elfeledett, akár azóta módosított és ingyenessé (freemiummá) tett játékok akkori verzióit jóval nagyobb macera beszerezni, mint PC-re bármit.
-
imi290
aktív tag
válasz
KSparrow #38419 üzenetére
Köszi a gyors választ,akkor inkább nem is mókolok vele.Amúgy amit ajánlottál sajnos nem tudtam telepíteni,le-letölti,de nem települ. A gombsor osztrák ö,ü van rajta,de hosszú nincs ő és ű nincs.És a product kód alapján is osztrák (Symbian RM-626 VAR AUSTRIA) product code: 059F6W8.
Van egy másik E7 is,de az halott,nem tudtam feltámasztani,az világos ezüst,és ott a product kód 059F897 és ugyan úgy osztrák,csak T-mobilos. Ott a gombsor ugyan az mint a másikon.
-
-
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #38383 üzenetére
Akkor félreértettem.
itt vettem hardveraprón, nagyon frankó csomag volt, vezeték nélküli töltővel mindennel. Csak kiderült hogy a koma kölcsönadta mielőtt eladta volna, és aki legutoljára használta az belerakott egy SIM tálcát, üresen. Én akkor (is) marha elfoglalt voltam, lepasszoltam a szoftveres feladatot unokatesómnak (tekintve hogy WP8.1 game over volt pár napon belül).
Ő mondta nekem hogy minden fasza, csak SIM tálcát nem tudja kinyitni. Aztán én is feszegettem nézegettem, aztán láttam hogy ott van valami.
De sajna mire rájöttem és rákerestem hogy ilyenkor bizony az egész telót lehet szétszedni és átbujtatni a pineket az adapter alatt, addigra az egyik PIN már visszahajlott és le is szakadt.SIM tálca cseréről eddig annyi tapasztalatom van hogy munkatársam megcsinálta egy 8GB-os iPhone 4-en előttem, nem lett tökéletes mert kicsit ferde, SIM-et felismeri majd eldobja...
L1020 az könnyebb, mert félre eső helyen van a panelon, nem a procc és a modem mellett, de melóhelyre azóta se vittem be és magam sem kezdtem neki.
Úgyhogy most félig szétszedve várja a teló a jobb sorsát...Nem eladó egyébként, muszáj lenne megmenteni, mert szoftveresen már készen van.
Ebből kifolyólag alaplap is csak akkor érdekel, ha nem sikerül a SIM tálca, ami tököm tudja mikor esedékes, mert most csak melóban tudnék nekikezdeni de én hülye vagyok hozzá.
-
Laris2
senior tag
válasz
KSparrow #38346 üzenetére
Hogy tisztán lásd. Pár évvel ezelőtt elveszítettem az enyémet, majd vettem egyet a Vaterán, aminek ez a része el van szakadva. De szeretem ezt a mobilt, az egyszerű kezelhetősége végett, és szeretném ha mindene működne. Igaz a memória kártya is lemaradt. Ha megvan, érdekelne, megbeszélnénk a részleteket.
-
Fancy-boy
addikt
válasz
KSparrow #38310 üzenetére
Olyan tutik, hogy eladod őket.
De a viccet félretéve, véleményem szerint felesleges az érintő felé mennie.
Amire neki kell, ahhoz minek a plusz hibaforrás és a körülményesebb használat?
Egy billentyűs telóval sokkal jobban jár, ha nem igényli az érintőképernyő nyújtotta előnyöket.
Márpedig nem igényli. Pont attól akar elszakadni.Azért egy új készülék teljesen más mint egy használt, még ha 10+ éve áll a dobozában, akkor is.
-
törölt tag
válasz
KSparrow #38298 üzenetére
>de ha az optikai navit megérinted, de nem nyomod le
Tényleg!Egy másik érdekes dolog, amit nem olvastam a használati utasításban, de egy videóban láttam, hogy ha lezárt billentyűzetnél nyomva tartod az optikai navi gombot, akkor fekete háttéren nagy fehér karakterrel megjelenik az idő, illetve felette kisebb karakterrel például a dátum is. Ez is nagyon jó.
A vásárlás utáni ismerkedésnél láttam, hogy még azt is be lehet állítani, hogy a töltő csatlakoztatásánál, illetve a töltés befejezésénél legyen-e figyelmeztető hang. Ez az az aprólékosság, amit miatt annak idején a Symbian a kedvencem lett.
Én azt gondolom, hogy ezeket a készülékeket olyan mérnökök készítették, akik ténylegesen használták is. Ez az, amit a WP-nél fordítva éreztem. Sokszor feltettem magamnak azt a kérdést, hogy a tervezőknek a zsebében vajon ugyanilyen készülék van?
Azt értékeltem, hogy a Microsoft az Android-tól eltérőt akart (például nekem a csempés kinézet tetszett), de véleményem szerint a részletekre nem figyeltek. -
törölt tag
válasz
KSparrow #38296 üzenetére
OK, nem felejtem. Köszönöm!
Látom nem adod fel a küzdelmet a Windows Phone-nal.Remélem sikerül helyrehoznod!
Nekem szerencsére eseménytelenül telnek a napok az E72-vel. A vásárlás után beállítás, alkalmazás telepítés és azóta csak használat.
Lehet, hogy csak nekem volt újdonság, de leírom: ha lezárt billentyűzetnél nyomva tartjuk az elemlámpa funkció gombját, akkor nyomógombos üzemmódban bekapcsol a lámpa. Tehát addig világít, amíg nyomva tartjuk a gombot. Szuper megoldás szerintem.
-
törölt tag
válasz
KSparrow #38294 üzenetére
Köszönöm, elfelejtettem írni, hogy az enyém fekete. Elsősorban ilyet próbálnék keresni.
A Windows Phone-nal kapcsolatban nemrég eszembe jutott kérdés: az alkalmazás áruház leállításával együtt a biztonsági mentés/helyreállítás funkció is használhatatlanná vált? Vagy annak a szerve működik még?
-
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #38267 üzenetére
Kb. így lesz, megmarad a mostani C7 Bellén, az meg Annán.
Amúgy ehhez valahogy még Anna FW-t lehet túrni? Symbian installserver hack kéne azért rá, és ha véletlen valami elrontok, újra kéne rakni.Már úton van haveromhoz a C7 Oro.
Másik amit még nézegetek ruszkiból, az a 808. Itthon ha van, az horror ár.
Meg lőttem egy fehér Samsung S8000-et 1000RUB-ért, dobozosat. -
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #38263 üzenetére
Bellére is van téma vagy csak Annára? A telefonon még Anna van.
Nyilván "csak" egy C7, csak egy C7-em van már, Bellével. De az Oro háza más, és abban a formájában elég ritka.Azt csak véletlen találtam amúgy. Azon kívül inkább azt néztem min szeretnék szoftvert futtatni.
Sajnos normális állapotú SE Aino-t nem látok, az valszleg Aliexpress lesz.
Normális állapotú MT6513-as telót meg végképp nem tudom honnan kukázok, OT-890 alig van már valahol, többi még ritkább. (csak a GPU miatt érdekes a chip, amúgy egy kaka persze)AMúgy vicces, hogy általában én nem szoktam érteni az n+1-ik szoftveresen tökegyforma teló beszerzését, és most én kaptam meg hogy "csak egy C7".
Amúgy vettem kínai régiós Nokia N9-et Aliexpressről, kb. új, több gyári játék rajta van, GoF2, Angry Birds, NFS Shift, meg valami Golf izé.
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
KSparrow #38241 üzenetére
Ez utóbbi bosszantott fel engem amikor már 3-4nél tartunk akkor már baj van.
Főleg ha mindnek más a töltőcsatija... Ezért lett type C-s az 5310esem. Ezt a 2simkártyás adaptert is beleépítem amint meglesz hozzá az eszközöm.
Viszont 6610i-vel nem megy. Sim kártya elutasítva felirat fogad.
Amúgy konkrétan ezt vettem. -
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #38235 üzenetére
Már nálam van a telefon közben. Azzal a SIM-el, amivel a saját 10 éve birtokolt N95 8GB telómban megy a 3G, azzal sincs semmi itt az N73-ban. Nem tudok mérni mert legalább 9.1 FP1 kéne a Nokia Energy Profiler-nek. Fizikai cuccom nincs. Csak RSSI-t mértem Phoenix-szel WCDMA-n, az rendben van. Teló meg nagyon szép, belső sérülést emiatt nem néztem meg.
Lehet valami komponens hibája az alaplapon, de én ehhez már kevés vagyok, meg ha megtalálnám is, se tudnám megjavítani.
-
törölt tag
válasz
KSparrow #38190 üzenetére
Értem. Nem semmi. Akkor ezek a Lumia-k megmaradtak egyfajta időkapszulaként - abban az állapotban, amiben az alkalmazás áruház megszűnése előtt voltak. Kár.
Van néhány régi számítógépem (XT, 286, stb.), amiken tök jó néha 1-1 régi programot elindítani technikatörténeti érdekességként.
És bár értem, hogy egy Nokia - Microsoft - HMD átmenetnek igen bonyolult jogi, anyagi és egyéb háttere van, de a tudás megőrzésére nem kellene utolsó szempontként tekinteni - szerintem.
Nekem az első ilyen "élményem" az eredeti n-gage.com oldal megszűnése volt. Az a rengeteg infó a játékokról, hozzászólás, minden le lehet húzva a WC-n. -
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #38183 üzenetére
Szerintem mindenképpen. Annak asszem publikus a telepítője is.
Lumia 1020 az támogatva van a WPInternals által, így könnyű unlockolni.
Utána bármi felmegy, feltéve, hogy van titkosítatlan telepítőd. -
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #38178 üzenetére
WP8-ra is van APPX, meg XAP, de a baj az, hogy vagy warez, vagy titkosított.
Még amíg mennek a W10 szerverek, addig kéne a nálam lévő csomagot valahogy visszatolni makeappx-szel titkosítatlan telepítőbe, egyszer remélhetőleg nekilátok. Akkor lesz valamennyi cucc emlékbe.Ennél csak a Bada OS-nél rosszabb a helyzet. Meg a BB OS10-nél, mert oda konkrétan semmi nincs titkosítatlanul.
WebOS-re, PlayBook OS 2.0-ra vannak rendes archívumok. -
törölt tag
válasz
KSparrow #38162 üzenetére
Értem, köszönöm.
Igen, ez sem garancia, inkább csak támpont keresés.
Napi használatra szánom, érintőképernyős telefonról vissza szeretnék váltani. Az 5110-essel kezdve Nokia fan lettem. Az N-Gage-nek köszönhetően pedig Symbian fan, ma is van N-Gage-em. Aztán hosszú évekig használtam E51-et nagy megelégedéssel.
Az E66 is tetszik, azon is gondolkodtam. De a forma és az E51-eshez képest 1-2 új funkció miatt döntöttem az E52 mellett.
Nekem igazából a Windows Phone lett nagy csalódás a Nokia-vonalon. Lumia 720-at vettem az E51 után. A WP biztos nagy előrelépést jelentett annak, akinek első okostelefonja volt, nekem a Symbian után funkcionalitás terén nagy visszalépés volt.
-
törölt tag
válasz
KSparrow #38148 üzenetére
Üdv!
E52-es vásárlásán gondolkozom. Elég sok hozzászólás van a "nem kapcsol be, csak rezzen egyet" hibával különböző oldalakon.
KSparrow, szerinted az kijelenthető, hogy a gyengébb minőségű darabok anno 1-2 éves korukban megadták magukat, tehát ha a ma 8-10 éves darabok közül veszek egyet, akkor az vélhetőleg a jobb szériából van?
Én magam sok oldalt végignéztem, talán 1 helyen láttam olyan hozzászólást, ami 8-10 éves készüléknél írja ezt a hibát.Előre is köszönöm a választ!
-
-
válasz
KSparrow #38076 üzenetére
turbowolf
Nem, bár valamelyes hasonlít; inkább Frank Zappa -
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #38031 üzenetére
Kattints. Kb. így néz ki. Szélsőbal a szerverek, bal oldalt vannak a kategorizált csatornák, melyek kaphatnak alkategóriát. Van kitűzött üzenet minden csatornára. Irtó jó keresője van a rendszernek, vannak csoportok, mely jogosultságot is enged. Ezen kívül vannak ilyen teamspeak jellegű VOIP szobák, a PixelTalk ott veszi fel a podcastet.
Bal oldalt látható lakatos csatorna is, ami azt jelenti hogy lehet rejtett és privát is a csatorna.Ezen kívül lehet berakni botokat, pl. automata google fordító, vagy welcome bot, automoderátor.
2015-ös, tehát nem csodálkozom, hogy kimaradtál belőle, én is 2018-ban kezdtem el használni. Klánunk 2014-es én még az FB érában gamingeltem.
Amit tudok mondani a discordról, hogy nagyon jól használható, gyors, mobilon is gyors, és irtó sokat tud. Max a privacy része nem a legjobb, de az itt nem érdekes annyira.
Vélemény? Menjünk ide?
Nyitás nem tudom mennyire sikerül most este, 21-re értem haza melóból... még össze kell rakni egy Sony Z3c-t és még ott a klán (lásd a képet).
Személyes oldalról annyit, hogy idén tervezem/muszáj lesz abbahagyni a free2play éjjel nappal grindelős agyrémet, de még valószínűleg 1-2 hónap benne lehet a dologban.
Az utána felszabadult időmet a retrozásnak tervezem szentelni, lévén hogy tele vagyok most már cuccokkal, amit nem használok, mert 5 éve megy a gaming, csak sajna a Gameloft elrontotta, így nem látom benne a perspektívát, visszament casualba, nem lett e-sport és a népszerűsége is durván beesett.
Másik ilyen őrületet viszont nem akarok elkezdeni, mert ha az ember topligás profi akar lenni, akkor az egy komplett műszak.FB-vel meg a problémám a hektikus működés, az üzenetenkénti sync, a laglaglaglaglaglag és a tartalom random szűrése agyatlanul (pl. linkek). A régi 2015-ös keresőt is csak idén tették vissza, az új messengerben évekig nem volt egy normális kereső se...
2015 óta millió+ FB üzeneten vagyok túl* és elég sok csoportbejegyzésen. Valamennyit adminkodtam is. Ezek alapján ha muszáj, akkor csinálom, de a platformot sose szerettem, és inkább csak ellenszenvem generálódott az idő múlásával.
*olvasás + írás egyszerre, nemzetközi klán -
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #38021 üzenetére
Kár érte.
Itt azért szerettem, mert ha valaki elad is, akkor az ellenőrzött, hozzáértőtől, nem átverés. Amúgy meg voltak az újdonságok meg a diskurzus...FB csoportok annyira nem szimpik, főleg a nepperkedés.
Egy csoportban vagyok csak benne véletlen, de ott is ha kérdeztem, nem igazán jött válasz. Képet posztolni meg adni-venni káromkodni tudnak, oszt annyi.
-
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #37892 üzenetére
Nem akartam azzal basztatni, hogy X-plore-ról fotót is rakjon fel, gyanúztam hogy nem próbálta ki, csak eteti a népet.
Ha elég ügyes, még el is adja.Nekem is a kamera, a kék LED tűnt fel leginkább.
Ráadásul találtam is YT videót olyan kék ledes klónról, aminek ilyesmi volt a menüje. -
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #37868 üzenetére
Jó, azért ez a Gear VR egy kicsit drágább móka, kontrolleres szenzoros Oculus termék.
Amúgy meg igen, az külön vicces lenne, ha mire elővenném, tönkremenne a dobozban.VR-nak van értelme, metalexovics videóin jókat lehet röhögni, de Gear VR-ra semmi olyan nincs, ami érdekelne.
-
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #37866 üzenetére
Az a gondom, hogy van egy ilyen VR sisakom (bontatlan). Mondjuk úgy, hogy ingyen. Telefonom nincs hozzá. Aztán nem tudom mit kezdjek vele, mert nekem S8 nagyon nem kell, S8 plus (edge) akármit fogtam, azon kívül, hogy el tudom ejteni, vagy összetapperolni a szélén mindent, sokat nem tudok vele kezdeni.
S7 már elérhető árú viszont.Szóval nem tudom hogy járok jobban, ha eladom a fenébe és veszek belőle mást, vagy aszalom 10-20 évig, esetleg veszek hozzá egy S7-et.
Anyagilag az elkövetkező fél évben max egy használt S7-et tudnék kiköhögni ilyen "just for fun" jeligére.Viszont magára a sisakra sincs kimondottan értelmes tartalom, mert a teló kevés hozzá. VR inkább a PC-hez lenne jó, de ez meg ahhoz nem kapcsolható, és még egy vacak VR Chat se futna rajta.
Szóval ha megtartom akkor is kb. minek.N-gage az szerintem menő volt anno és voltak rá maradandó játékok, ez a mobilos VR viszont tartalom híján meghótt.
-
boxee
csendes tag
válasz
KSparrow #37817 üzenetére
Szia,
Több helyről hallottam ezt én is, a szoftverhibára azt mondták hogy meg kellene próbálni flash-elni egy új szoftvert rá, hátha. Elvileg a Nokia Phoenix tudja is ezt, csak abban nem vagyok biztos hogy a 6310i soros kábelével meg lehet e csinálni?!
Ez egy vadi új telefon (0 perces) egyébként ami megmaradt, nagyon jó lenne ha meg lehetne javitani.
Nem tudsz esetleg valakit aki Nokia szervizes volt és tudhatna segiteni? Vagy legalább hogy hogyan lehetne bővebb infot kinyerni a hibáról a "contact service" -en kivül?
Persze én is tudom, hogy "nem éri meg", csak gondoltam megér egy próbát...üdv.
-
cocka
veterán
válasz
KSparrow #37830 üzenetére
De az amúgy is egy speciális USB port nem? Vagy rendes vmilyen szabvány USB port?
Igen én is az USB-2mm-es átalakítóra gondoltam.
Viszont az USB-3.5mm-es átalakító csak úgy simán nem megy, mert egyrészt a kábelvég belső átmérője egy kicsit kisebb, mint a szokásos 3.5 × 1.35 mm-es DC dugó (tán 1.1 mm körül van), másrészt meg a feszültségszabályozása más az ilyen régebbi telóknak, ezért műxenek csak 6 volttal. Tehát a powerbank kizárva, ha csak nem találják fel a feszültségszabályozós powerbankot, az igazán jó lenne. Mondjuk egy 5-12 voltos tartomány.
-
-
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #37780 üzenetére
Ez az 5235 azért jó nekem, mert 2 hétig is elmegy így 1 töltéssel, asszem kikapcsolva is ébreszt, tehát nem fog lemerülés miatt kihagyni.
Droidból meg 2 van most üzemben, a Galaxy S az bármikor gondol egyet és ébren marad azt lemerül, legutóbb a SoundCloud szopatott meg. (az a zenelejátszó, WolfsonDAC VoodooSound)
Z3 compactom akkuja se csúcs, bár az stabil azért.Na meg félálomban nem a drága telefont verem le az asztalról.
Előtte W810 volt az ébresztőm, de az naptárbugos (szökőév) meg nem jó a memkártyafoglalata, aztán nem jó már ébresztőnek.
-
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #37707 üzenetére
Igen, ezek a fránya online szolgáltatások...
Bizonyos szempontból érték lesz egy minden cuccal ellátott teló később, BlackBerry Worldnek ha vége lesz, vagy FFOS-t ha lekapcsolják, addigra fel kell készülnöm.
Valami WP8.1-et is jó lenne majd beszerezni ha olcsó lesz. Badát már vettem (első Wave), WebOS még nincs. -
-
Mulderpapa
aktív tag
válasz
KSparrow #37687 üzenetére
Ksparrow: Király vagy, köszi!
zolikaDB: Az E52 hálátlan darab, szerintem nem érdemes felújítani... Én is egy vagyont költöttem anno a gyári házra, elraktam szekrénybe becsomagolva és 1 év után utolérte ezt is az alaplap probléma. Vegyél egy E72-t. Ugyan az a proci és a szoftver, mint az E52-n, csak masszívabb, tartósabb és jobb a kamerája is. Az E61 nagyon régi és a mindennapokra nem igazán alkalmas, ráadásul nehezebb beszerezni is.
-
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #37636 üzenetére
Nem, te lelkes újonc lettél akkor
De azt én is éreztem hogy nem volt való szakmaiba már a topic, mert az új hsz-ek 90%-a zsákmánybemutató meg kereskedés volt.
Ha összehasonlítod az AMD K-6 topiccal, akkor meg van a kontraszt.Viszont azt nem értem, hogy a lokál-OFF-ot miért kell szétverni, de egészségükre, én már nem akarom őket meggyőzni, pár év alatt megtanultam hogy nem érdemes velük foglalkozni.
Szerintem majd kéne csinálni egy szavazást, hogy hol folytassuk. Kötetlenebb helyen tőlem is több content menne a zsákmány-random fasság vonalon.
Nekem is lenne most kérdésem, hogy sima Sony Memory Sticket (legrégebbi nagy, kis kapacitás) honnan kéne szerezni, de gondolom jönne rá a fél éves ban.
MSProDuo fél-1GB-os az van most eBayen Kínából occóért SanDisk, abból bevásároltam amíg van. -
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #37498 üzenetére
Értem, köszi.
Az 1.x valóban nagyon kezdetleges kis vakarcs volt. Egyedül a designja fog meg valamelyest. Meg a 2.1-nek se volt rossz, Huawei pad-on mondjuk. Ez még nem volt flat.
Biztos téma moddinggal át lehetne ültetni későbbire. Most én Xperián KK témát használok, bár azért túl sok mindenbe nem szól az se bele, pont annyit javít ami nagyon zavar. kör négyzet óvodaAz viszont biztos, hogy az alap 1.x launcherek, sőt még a 2.1-é sem ment el későbbi rendszereken.
-
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #37486 üzenetére
Hanyas droid van rajta?
Mert amúgy 2.x-szel se lehet csak úgy belépni google-ba évek óta, 2.1 és alatta meg teljesen kuka.Ez nekem is gond amúgy, hogy van az RMB2. Most legyen rajta a gyári ROM és nem jó semmire, de eredeti design, vagy 2.3, és legalább pár app fut rajta...
Automata APN letöltés se ment még szerintem olyan korai droidon. Mi még kézzel írogattuk 2.x idején, vagy a szolgáltató írta bele.
-
orion1025
őstag
válasz
KSparrow #37478 üzenetére
Tudok állítani 3G és 2G hálózat között, tegnap este volt egy szoftver újratelepítés, mely után internet explorer alól másodikra csatlakozott is, tudtam böngészni, Opera Mini-t letölteni, ami szintén működött, illetve a Google Maps is ment, majd utána többet nem csatlakozott egy órás basztatás után sem, hiába volt telefon ki/bekapcsolás, állítgatás, nem hajlandó megint netet fogni, közben minden más működik, csak ez nem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
KSparrow #37444 üzenetére
Igen, azért írtam, hogy örülnék valami színesebb verziónak. A "komoly" belsővel remek kontrasztot tud alkotni.
Igazság szerint jobban örülnék egy normálisan felújított darabnak, ami "kereskedőtől" van, nem "magánszemélytől". Ezért sem néztem egyáltalán pl. a Jofogast vagy Vaterát.
Persze, ha a jelen topik lakói közül van valakinek valami személyes, boltolós ajánlata, ne tartsa magában.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
KSparrow #37437 üzenetére
Néztem már, tetszik (mondjuk kár, hogy nincs valamilyen egyéb színben; piros, kék, sárga, zöld, hupiciklámenmittudomén), de ez sajna a keret felett van, főleg, hogy szeretnék egy igényesen refurbished darabot (az igazi persze az 5x annyiba kerülő boxed brand new lenne, de arra még annyira sincs likviditás).
(Amúgy a magyar gombsor hiánya nem egetrengető (a magyar menüt pedig akkor is hanyagolom, ha van). English teljesen megteszi.)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
KSparrow #37423 üzenetére
"azzal letudom a kötelező köröket- facebook, messenger, viber, esetleg ez a fórum"
Na igen, ez az, ami számomra teljesen irreleváns. : > Amikor meg szökőévente zenét hallgatok a telefonon, arra szerintem bőven megteszi egy "ősi" OS is.
------------------------------------------------------
Nehéz ügy, de eddig talán az E63 a befutó.
Tegnap éjjel még találtam egy olyat is, hogy BlackBerry Torch 9800. Erről esetleg valami meglátás? Ez is ilyen 10-14k körül van (ennél feljebb nem akarok menni) és első blikkre úgy tűnik, hogy sok jó dolgot ötvöz egybe.
-
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #37423 üzenetére
Igen az E6 az bevált, osztálytársamnak volt, mindent ötvöz egyben és az a felbontás akkora méretben menő. Amoled is ha jól tudom.
E72-ről meg kb az a véleményem, hogy az egy E52+qwerty úgy élményfaktort nézve. Pörgős menüje van, bár attól még a VFP és a GPU miatt N82-t se cserélném rá.
-
kovy79
őstag
válasz
KSparrow #37069 üzenetére
Nekem maradt még egy nem tökéletes állapotú (az akksija is szép púpos).
Érdekel cserébe pl. BLK-4S akksi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged