Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
novinyul #38765 üzenetére
Igen, akkor még nem egyenruha volt, mint mostanában.
Kedvet is kaptam beszerezni 1-2 régi mobilom újra, végülis még csak 6-7 régiség hever a fiókban, hogy fél évente ránézzek
Következő fél éves terv egy Benq EF81 akku beszerzése
Meg esetleg egy akkufedél neki, mert sajnos nem figyeltem, és a gyári akku úgy felpúposodott, hogy lenyomtam a fedelet, és így a zárszerkezete levált. Nem tudom mivel ragasztották azt annó.Egy SonyE W200i van még tervben, Walkman logós, nem más céges, meg esetleg egy K800i, ezeket is sokáig használtam.
Na meg ilyen álom telók, amikért annó sokat csorgott a nyálam, pl egy szép fekete 6230i, SonyE W995, Alcatel OT-S853 hangját is nagyon meghallgatnám egyszer
-
zolikaDB
veterán
válasz
novinyul #38742 üzenetére
3GS, 4S, 5S.
3GS alig volt használva, nosztalgiabol vettem, 10+ ezer körül, akkor, amikor mindenki az ujat, gyorsat keresete és az első okostelefonok nem értek semmit, mentek a lecsóba.
4S-bol volt pár, de mivel ez fehér, maradt nálam, sose használták, dobozos, mindene megvan, nálam csak üvegfóliat kapnak, hogy néha ha piszkalom, ne legyen karcos.
Az 5S-t is 15e körül vettem, valami céges vásárlás volt egykor, de nem osztottak ki, ment a szekrénybe, és amikor leltár volt, elpasszolgattak.
Én vettem le a foliait -
--HARDCORE--
senior tag
válasz
novinyul #38716 üzenetére
Félreinformált egy leírás akkor.
Köszi!
Ja amúgy még van 4db ezüst előlapja az ebayesnek! quailstorm
-
zolikaDB
veterán
válasz
novinyul #38663 üzenetére
Ja, ezt vagom. *mod, bocs, az elődjét.
Nem lenne ez rossz, de nagyon kínai a feeling, és nem igazán van benne az az elegancia, meg "kell-érzés", mint az E60-ban, ilyen tucat nagyifon kinézettel pláne.
De videók alapján okénak tűnik amúgy, legalábbis irányvonalnak, próbálkozásnak dícséretes.(#38662) tailor:
Van itt minden! Nem mondom, hogy nem izzasztott meg!!!
-
-
-
-
-
Elims
veterán
válasz
novinyul #38364 üzenetére
Jól tetted. :-)
Nekem is volt egy.Becseréltem egy n8-ra (első n8-amra) jó pár évvel ezelőtt.Nagyon sajnálom. :-/ Szerettem.Pont annyit tud,mint egy n95+van benne fm transmitter.Kényelmes kis telefon volt.
Hardveraprón 2-3évente felszokott tünni egy,eddig kihagytam,már nem fogom..
Azt szeretnék még egyet+egy n93i-t.Ha vmikor eleged lenne belőle,üzenj rám légyszives. ;-)
-
törölt tag
válasz
novinyul #38253 üzenetére
Jó is, hogy szóbakerült, mert már szerettem volna jelezni, hogy a "Téma tudnivalók" információs blokkban "A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória," linkje 404-es hibát ad vissza.
-
KSparrow
őstag
válasz
novinyul #38255 üzenetére
Te nem vagy a Nokiában?
Sajnos nem tudok én sem mit mondatni, a régi árak már nem mérvadóak - Facebookos csoportokban meg rettenet, ami zajlik. 7110-re an mesterkód, azóval a biztonsági kód nem lehet akadály, de hogy mennyiért lehet eladni.... 9 és 23 között bárhol, a 6260 szintén. Ha valaki "újgyűjtő" ráharap, jól lehet járni, de ha éppen alszik, akkor ár alatt megy el.. Persze mindenki olcsón vsz és drágán ad el mindent.
-
Mulderpapa
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
novinyul #37795 üzenetére
Ami a legnormálisabban van összerakva az a 3208c, szép, jó kézbe fogni, érezhető rajta, hogy kompakt, össze van rakva, a 6108 szép, de semmi több, a 3108 übergagyi, 6708 ormótlan, a 6208 meg katasztrófa és "hátlap-fej" nehéz, kényelmetlen a fogása, a műanyag billentyű + keret krómozásról ne is beszéljünk - egy ökörség, és silány minőségű, ez a készülék sz@r ahogy van. Illetve a pálcája hátlappal szép.... De összességében nem egy csoda egyik se.
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
novinyul #35080 üzenetére
Nekem is tetszik a 225, de nagyon tré, ezt tudom. Nem éri meg, használhatatlan. Én is pont azon gondolkodtam, hogy jobb egy N82- de tényleg egy 6300 is, mint egy ilyen valami. Nem csak azért, mert jobb a kamera, vagy a tárhely, vagy akár a ház minősége, hanem mert az egészet kézben tartva:Van súlya, minősége (akár egységben, akár csak a kijelzőt nézve). Persze, aranyos meg tetszik pl. a Nokia 105 a maga kis kijelzőjével, de betekintési szög kb 0 -és ugyanez a 225 is, ami egy akkora LCD esetében igencsak gáz.
-
-
-
-
ferret77
aktív tag
válasz
novinyul #33900 üzenetére
Ritkának gondoltam, azt hittem, többet ér. 2500-at mondott az ember rá, de miután kiderült, hogy függő, meg sem próbáltam alkudni. Aztán végül szerintem valaki elvitte, mert nem láttam ott később. Egyszer láttam ilyet a Mammutban tavaly, vagy tavalyelőtt, de nem emlékszem, hogy mennyi volt.
-
-
quailstorm
félisten
válasz
novinyul #33769 üzenetére
Nem úgy van bajom a designnal. Elcsépelt. Túl sok a hasonló hozzá.
N95-re meg kevés teló emlékeztet.
Tudom, nem sok a lehetőség formák terén, hogy kezelhető is maradjon, de valamit csak lehet erőlködni.Ha 5 évvel ezelőtt kérdezel tuti mást mondok. Most azt érzem, hogy a készülék formavilágának minden darabjához tudok kötni valami szarszungot.
-
quailstorm
félisten
válasz
novinyul #33765 üzenetére
Fogni nem fogtam. Én meg mondtam, hogy jót fogtam ki az N95 8GB-ból. Nagyon jót.
Amiket átvettünk/eladtunk a boltban, meg akárhány a kezembe volt, mind rosszabb volt.
L700 volt kb a legjobb a kezemben ebből a generációból. De szeretni sose fogom. Számomra egyrészt ingerszegény a külső, unalmas, másrészt mindig van benne valami koreai dili, a színekkel, témákkal, ikonokkal, menüvel. Szerencsére azt a logos baromságot mostanában csak a levehető fólián sütik el.(#33766) Fancy-boy : akkó' jó. Arról nincs infóm. Gondolom masszívan egyben van, körben fém, és úgy siklik szó nélkül.
Ebből kettőt az én finn N95-2-őm is tudott 2 évesen. Most meg már 7 éves...
Amúgy az olyan király, hogy régen a Samsung erről az aluról volt híres, most meg évek óta a biliműanyag 20 féle variációja megy a belülfestett szálcsiszolt utánzatú átlátszó csúszós hátlappal.
-
4dim
csendes tag
válasz
novinyul #33343 üzenetére
Nincs a menüben GALERIA
Csak az üzenetek menünél egy olyan vàlaszthato menüpont, hogy képüzenetek
Ott megmutatja az alapbol benne lévö fekete-fehér régi mini képüzeneteket, amiket lehet tovàbb küldeni
A hàttérkép kivàlasztàs menüben lehet làtni a felhasznàloi képeket, (9db) meg az alapbol benne lévö
5-6 db szines mozgo hàttérképet (napraforgo, vizpart, pillango, stb)
Csak és kizàrolag ebben az egy menüpontban lehet talàlkozni ezekkel a fotokkal
De törlés felajànlàs a képekkel kapcsolatban sehol sincsen
MMS-t nem tud sem küldeni, sem fogadni
*****************************************************************************************
Az ujra formàzàs jo lenne, de félek , hogy utàna valamiért màs lesz, sànta lesz, üres lesz, buta lesz a telo -
zorzy4
addikt
válasz
novinyul #33323 üzenetére
Hát ha mondjuk tényleg új.....? nem értek hozzá, de az alap használt is drága, és ha null perces full dobozos, az nem többszörözi meg az árát? Mondjuk legalább egy 50est nem ér? Én most vettem egy full dobozos null perces motorola v70et, egyenlőre ott tartunk, hogy 80000et akarnak érte adni, pedig nem is árulom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest