Új hozzászólás Aktív témák
-
Delirious
tag
válasz
WhiteWalker #778 üzenetére
Igen a gyári fólia valóban egész jó. Viszont nálam gyárilag volt rajta egy hiba, majd le is ejtettem és a betonon keletkezett még egy, amibe mindig beleakadt az ujjam. Érdekelt az is, esetleg a kijelző nem sérült-e. Emagról rendeltem román gyártmányú 2 darabos fólia csomagot, jó fos! Nehogy vegyetek olyant! Egyébként azt mondják a telefonos szervizekben, hogy mivel a kijelző szélei lekerekítettek, ezért a legtöbb fólia nem marad rajta sokáig. Hidrogél fóliát ajánlottak, amit fel is rakattam (8k volt). Nagyon jó a tapintása, az átlátszósága is hibátlan, szinte nem is látszik, hogy van rajta fólia. A folyadék és kisebb buborékok, ahogy mondták is 24 óra elteltével eltűntek. Hátha tudtam valakinek segíteni az észrevételeimmel.
-
bela85
aktív tag
Sziasztok.
Miért van az, hogy messengerben küldenek egy docx fájlt és nem tudom lementeni. Megnyitja a Mi Böngészőt és csak két pipa lehetőség van, letöltés a Download mappába vagy a rejtett fájlok közé. Hiába nyomok rá, mentés sikertelen.
Amúgy nem a Mi böngésző az alapértelmezett böngészőm, mert mást használok, mégis ez nyílik meg ilyenkor.Valakinek vmi ötlete?
-
Delirious
tag
válasz
24/7 online #792 üzenetére
Ja, ez a legújabb EU verzió. Remélhetőleg a következő a 2.0 lesz.
-
-
Delirious
tag
válasz
pulguinha #787 üzenetére
Szia! Ezt a telót (Redmi Note 13 Pro Plus 5G) április óta használom (feleségemnek is ilyen van) egy Xiaomi Mi 10 T Lite 5G-t váltott. Teljesen elégedett vagyok vele, Jack dugó miatt először szívtam a fogamat, de aztán vettem egy príma BT fülest. Tudni kell a telóról, hogy egy esetben kevés, ha valaki sokat és erőforrás igényes játékokkal játszik. Sima átlagos használatra tökéletes. Nekem soha nem fagyott, nem lassult. Kamerája kimondottan jó képeket készít ebben az árkategóriában. Nekem Android autoval sincs semmi gondom (néhányan is panaszkodtak), én egy Opel Astra gyári fejegységével használom. A HighRes Audio végett pedig nagyon jól szól megfelelő eszközzel.
-
24/7 online
csendes tag
Ugyanakkor nekem nem jön frissítés.
Nem talál újabbat.
Ez egy Yetteles verzió.
Vagy ez lenne a legfrissebb? -
24/7 online
csendes tag
válasz
macilaci78 #790 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=jufhZNyo6Jo
Itt elmondják. Kis eltérés van azért, hogy mit hol találsz de nagyjából ki lehet találni.
Elég sok helyen ki kell kapcsolni. Majdnem minden alkalmazás ami alap xiaomi alkalmazás külön beállítás adatvédelem reklámok vagy személyre szabott ajánlatok fogadása. Elvileg mindenhol kikapcsoltam. -
macilaci78
nagyúr
válasz
24/7 online #789 üzenetére
Hogy lehet kiírtani a telefonból a folyamatosan betöltődő reklámokat? Applikáció telepítő ikonokat? Amiket ugyan nem telepít fel, de odateszi.? - Ezekről van képed? Nálam nincs semmi ilyesmi. Egyedül ilyen idióta játékok 30-60 másodperces reklámai vannak, meg az indítja el a Play-t, hogy telepítse a reklámozott appot. (Másik játék, vagy épp temu, shien, akármi.)
-
24/7 online
csendes tag
válasz
realcamp #775 üzenetére
Tökéletesen fog működni!
Én most mentem át a Yettelhez, számhordozással.
Minden vajsimán ment.
Mondta a Csajszi a Haraszti tescoban (Yettelnél), hogy ezt ajánlja eddig mindenki elégedett vele. Mondom jó lesz!
Háát igeen áááám! Mikor otthon nézegetem, jaa hogy ezen nincs jack csati, hogy az a kvaaa anja. Vettem egy Jack adaptert. pepco 1500. Tükéletesen működik vele.
Hogy lehet kiírtani a telefonból a folyamatosan betöltődő reklámokat? Applikáció telepítő ikonokat? Amiket ugyan nem telepít fel, de odateszi.? -
peestike
senior tag
válasz
pulguinha #785 üzenetére
Szia! Ennyi használat után nekem megfelelő, remélem 3-4 évig kihúzza. A tárhely gyors. Tölteni legtöbbször sima gyorstöltővel töltöm, időbe belefér, viszont a gyári töltő, na azzal tényleg villám.
Gyereknek sima 13 van, az se rossz, de érzem a különbséget. Egyedüli nagyon fájó pont az android auto. Az nekem nem megy a suzukival, bosszantó, hogy nem tudják megcsinálni. Néha a régió beállításokkal játszom, amikor itt a kollégák írják, hogy melyiken jön frissítés, eddig azok is megjöttek szépen. -
pulguinha
aktív tag
Sziasztok,
Lassan 4 éve nyúzom a nagyon szeretett Redmi Note 9 Pro-mat, viszont lassan cserére érett a lefagyások miatt.
Kb. 150k körüli áron keresgélek és maradnék Xiaomi vonalon.
Szeretném megkérdezni, milyen telót javasoltok és miért?
Amit eddig néztem, Redmi Note 13 Pro és Pro+, Redmi 13T.Ami fontos lenne, hogy legyen elég tárhely, 256GB már elég lenne (SD nélkül vagy SD-vel), jó fotókat készítsen, jó legyen az üzemidő és megbízható a telefon (bár szerintem ez a Xiaomira alapvetően igaz).
Jack dugót nem nagyon használok (itt kérdés hogy mondjuk C csatlakozóba átalakítval be lehet-e dugni), szóval talán nem fog hiányozni, bár az értesítési LEDnek örülnék.
Előre is köszönöm szépen a segítséget -
macilaci78
nagyúr
válasz
pulguinha #785 üzenetére
Én 2 hónapja váltottam pont Note 9 Pro-ról.
Ugyanaz a Microsoft Launcher megy rajta, USB kábellel összekötve a 2 telefont kb 30 perc volt a migrálás, minden tartalmat, appot, beállítást áthúzott.
A tárcsázóval nem voltam kibékülve, mert a csoportokba rendezett névjegyeket nem adta elő a kereső. True Phone megoldotta, de szokni kell.13-on nincs 3,5 mm Jack aljzat és értesítő led, utóbbi hiányzik, hozzászoktam. Ívelt szélű kijelzőhöz tok kérdés, üvegfóliát nem találni manapság, a hidrogél meg annyira védi, mit tortát a csokimáz.
A kameravédős tokon a védőt lefelé lehet csúsztatni, ami sok helyet foglal, mágneses telefontartót kizárja.
Amúgy tetszik, kb bármennyi appot, tabot nyithatok meg, nem lassul be, nekem nem is melegszik. A gyári 120W töltővel kb 20-25 perc 20%-ról feltölteni, de otthon 60-65W GaN töltőt használok, a telefon így egyáltalán nem melegszik, csak a töltő lesz kézmeleg.
Dual SIM-et használok, az 512 Gb mellé nem kell SD.
-
pulguinha
aktív tag
Szia, szeretném megkérdezni, hogy lassan egy év távlatából mit gondolsz a telefonról? Pont Redmi Note 9 Pro-ról váltanék, mert időről időre lefagy szegény, pedig nagyon szeretem (az akku még mindig tökéletes, a fényképek se rosszak, van benne értesítési LED és bár a 128 GB televan, de a +128GB-os SD kártyával már oké). Előre is köszönöm szépen
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
macilaci78 #781 üzenetére
Az asszony rendelte magának , de ez lenne:
-
macilaci78
nagyúr
válasz
WhiteWalker #780 üzenetére
Mit vettél? Nálam 2 hétig sem bírta makula nélkül.
-
krics
tag
válasz
WhiteWalker #778 üzenetére
Van, egész jó minőségű.
-
WhiteWalker
nagyúr
Sziasztok.
Ma vettem egy 13pro+ telefont , és a kérdésem az lenne , hogy gyárilag van rajta valami védő fólia? -
Martók
csendes tag
Sziasztok!
Redmi note 13 pro telefont készülök venni.
Arra lennék kíváncsi, hogy a telefon tud e olyat amikor felveszek akkor nem a saját mikrofonját használja hanem pl a 3,5 jack-en kapott jelet. Leírom mégegyszer 😆 A telefonnal vennék fel és a keverőből jönne a hang egy rca jack kábelen. -
realcamp
csendes tag
Gondolkodok egy ilyen telefon beszerzésén, viszont van még 4db jackes fülhallgatóm. Type C jack adapter beszerzése után működni fognak? Belefutottam neten olyanba, hogy nèmelyik teló kiírta az adapterre, hogy not supported.
-
krics
tag
Próbáltátok már a DÁP alkalmazást [link] , ami az Ügyfélkaput váltja le? Az én RN13pro+ készülékemen a regisztrációs folyamat elakad az e-személyi NFC-s beolvasásakor, az alábbi hibaüzenettel: Couldn't find an app that supports NFC tag. Gondolom az appal lehet valami, ami a Xiaomikkal összeakad, mert a Oneplus 8T-m probléma nélkül végigment a regisztráción, csak kár, hogy fasza green line hibás a kijelzője
-
krics
tag
válasz
JohnDoe_Hun #772 üzenetére
Én főleg az AOD miatt bütykülném meg a rendszert, idegesít, hogy 10 mp-re van korlátozva.,
-
JohnDoe_Hun
tag
Szia. Én sem vagyok mai gyerek már. Nem foglalkoztam ilyesmivel már évek óta. Csak a kíváncsiság hajt, vajon mit lehet még kihozni belőle? Nem létfontosságú mert csak "bohóckodok" vele. De azért na! Ha már megvan a lehetősége akkor miért nehezítik ennyire? Ha meg már megvettem had' döntsem el kedves xiaomi h mit is kezdek a telómmal.
-
bmt50
senior tag
válasz
hmatthew19 #770 üzenetére
1.0.9.0 UNOEUXM
-
bmt50
senior tag
Magyarország régión hozta -
Én már annyira nem értem meg ezt a rootolást, BL unlockolást, custom romokat. Mint egy Abe Simpson a hagymás övével, kiöregedtem belőle... és csak így nézem, hogy ééérted, hát van nekem időm ezzel foglalkozni...?
Developer opsions meglegyen, Nova Launcher felficceljen, aztán onnantól kezdve kb. le van szarva.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
JohnDoe_Hun #766 üzenetére
Hát nem tudom. Én ha az appok között félrenyomok és nem azt nyitom meg, amit akartam, általában nem hogy meg sem érkezek bánni, de csak a megnyitás realizálom a dolgot.
-
JohnDoe_Hun
tag
Visszatértem az almára. Teljesen meg vagyok elégedve egy 12-essel. Nem kell annál több. A tárhely egyedül ami egy kicsit zavaró de az eltelt 3 évben mitsem lassult. Az akku is simán bírja az egy napot. 40-50% között teszem töltőre a nap végén. A xiaominál érzek egy kis "toporgást@ minden egyes megnyitásnál. Nem tunám pontosan leírni de valahogy a olyan szaggatott az egész. Szeretem meg minden de valahogy nem az igazi.
-
bmt50
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #764 üzenetére
Akkor nem ez a fő telefon?
-
bmt50
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #762 üzenetére
Teljesen megértelek benneteket, de sajnos a többi gyártó se külömb, ha root-ról van szó. A Samsung-ot ha rootoljátok, fizkálisan elpukkan a knox chip. Onnantól fogva ha vissza is rakja az ember a OneUI-t se fognak bizonyos funkciók működni (pl. Samsung Wallet).
Én abban bízom, hogy ez a Xiaomi részéről csak valami ideiglenes szivatás. -
axlfsi
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #760 üzenetére
Szerintem örökké,... Én fel is adtam! ... Keress rá a hozzászólásaimra (csak erről írtam).
Nyáron néztem utoljára, poénból most újra megnéztem és változatlan; "The system being upgraded. Please try again later." -
JohnDoe_Hun
tag
A drágalátos xiaomi meddig játsza a ezt a "próbálkozz holnap" dumát a community appban a bootloader nyitásnál? Van vkinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Ezer éves a fiókom, level 3 jelenleg a szintem és global fórumon vagyok.
-
macilaci78
nagyúr
Nekem Xiaomi a céges telefon már 8 eve, feleségemnek Samsung. Az övé mindig lassú, akad, befagy, pusztul az akku.
A teljességhez hozzátartozik, hogy gyógyszeriparban mérnök és mindenféle security és vpn alkalmazás fut rajta nonstop.Privát telefonunk mindkettőnknek nyomógombos Nokia.
-
A miuit vagy bárhogyis hívják most azt lehet szeretni meg utàlni is
jó párat próbáltam de már ingyen sem kéne (hongmi 4g, mi4, redmi 4x, redmi note 3, redmi note5, redmi 8) de akkor ezek majdnem félárban voltak egy hasonló kategóriás samsunghoz képest
a telók nagyon jók de a szoftver szerintem hulladék -
kid46
aktív tag
Sziasztok. Tudom milyen fórumban írok. Ha most vennétek telefont. Galaxy A55 vagy note 13 pro ?
Anyumat szeretném meglepni csak nem tudok dönteni. Köszönöm -
aszti75
senior tag
Kis szösszenet Android Auto téren:
Akinek nem marad csatlakoztatva az AA,hanem csatlakozás után eldobja a kapcsolatot ellenőrízze,hogy ha nem engedi lezárni a képenyőt,akkor is eldobja a kapcsolatot az autóval.
Az a gyanúm,hogy miután lezár a képernyő,a telefon bezárja a rajta futó Android Auto-t.
Nem sok időm volt ma próbálni,de kb 5 percet ment úgy,hogy minden rendben volt vele,mert nem engedtem lezárni a képernyőt.
Viszont az AA programban nincs lehetőség a telefonon beállítani,hogy fusson a háttérben.
Próbálja ki más is,hátha csak nekem van szerencsém vele. -
macilaci78
nagyúr
Régen korábbi telefonon lehetett képeket rendezni hely szerint is, GPS adatokat is mentem a képekhez.
Ezt hogy lehet előcsalni ezen a telefonon? -
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #745 üzenetére
Developer módban a Mi Unlock állapot ellenőrzésénél mobil adatot használj.Nekem úgy engedte össze párosítani,hogy ki kellett lépnem a beallitasokban a xiaomi fiókból.Utana mentem a developer módban és ott léptem be a Mi Unlockban.
Próbáld meg,hátha bejön. -
JohnDoe_Hun
tag
Ez lenne a cél nálam is de nem tudok nyitni mert a community app szivat. A developer menüben sem köti össze a fiókot. Azt írja várjak meg próbáljam újra. A githubon van pár megoldás nyitásra de azok elég bonyik és nem is kerülik meg a várakozást. De lagalább már ott tartanék, hogy kiírná az unlocker, hogy mennyit kell még várnom... de semmi.
-
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #743 üzenetére
Nem OTA-n. Azon nem jött semmi. BL-t nyitottam,aztán MiFlash-el fel tettem.Majd vissza zártam a BL-t.
-
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #741 üzenetére
Türelem. Többször kell próbálni. Én most tettem fel a 1.0.10.0-át.Nem várakoztam tovább
-
JohnDoe_Hun
tag
Pontban 5-kor megpróbáltam kérni unlockot. Most azt írja próbáljam holnap. Hát ezek aztán tényleg elmehetnek a csába!
-
krics
tag
A BL unlockkal kapcs, jól értem, hogy először a fejlesztői beállításokban, pontosabban a Mi Unlock Statusban kell megejteni az account és telefon társítását (binding) és utána jöhet a Community Appben a BL unlock kérés? ha igen, az account bindinggal meg kell várni, mig a Mi account eléri a harmincadik napját? vagy mehet hamarabb is? csak mert nekem már rögtön ennél a lépésnél elakad: "The system is being upgraded..." Korábban, amikor a több, mint 4000 napos Mi accountommal próbálkoztam, akkor arra panaszkodott hogy nem ugyanaz a régió van a telón és az accounthoz beállítva, ezért két hete csináltam egy másik accountot, ami már magyar. De ezzel se megy még a binding.
-
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #736 üzenetére
Őszintén? Nem látok esélyt arra,hogy ebben a hónapban meg kapjuk a HyperOS 2-őt
Szerintem a 15 később fog jönni.Előbb a HyperOS 2 -
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #734 üzenetére
Ha emlékem nem csal,akkor minimum 1 hónapos Xiaomi fiok kell.Valahol olvastam,hogy maximalizálva van az igénylések száma.Pont rosszkor igényelted. Próbálkozni kell többször.
Én a miunlock drivereit telepítettem. Első induláskor fel is ajánlotta,ha jól emlékszem.Utana restart pc,majd el indítottam az unlockert(előtte telefon kikapcs,majd indítás fastboot módba)majd rá dugtam a telefont és fel is ismerte.Gondolod,hogy a héten meg kapjuk a HyperOs 2-őt?
Úgy legyen -
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #732 üzenetére
BL nyitás [link] . Annyit hozzá még,hogy a Xiaomi Commuity app legyen letöltve,mert ott kell kérni a nyitást.Aztán lényegében a többi ugyan az,mint a linken lévő leírás. Még annyit,hogy HyperOs alatt 72 óra a várakozási idő.
-
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #730 üzenetére
Üdv!
BL nyitás után,igen. -
JohnDoe_Hun
tag
Sziasztok. 1.0.5-ön dekkol a telóm. Letöltöttem az 1.0.7 UNOMIXM-t. Fastbootban és miflash-el fel lehet ezt tenni? Köszi.
-
krics
tag
Sziasztok. Azoknak akiknek a firmware update eddig megállt a 1.0.8.0 UNOEUXM-as verziónál: ma délután a régiót átállítva Ausztriára feldobta a 1.0.10.0 UNOEUXM-es romot.
-
Lada007
csendes tag
Sziasztok!
Többen is írtátok, hogy az Android Auto nem igazán működik. Én ma pár órát hallgattam zenét Android Auto-val BT-n keresztül a kocsiban, és nálam minden rendben van. Egyszer sem dobott le. A kocsi egy fél éves Toyota Yaris.
-
aszti75
senior tag
Sziasztok.
Járt már úgy valaki,hogy a Xiaomi fiókjában a Xiaomi Cloud-ban nem tudja aktiválni az üzenetek és a hivas naplót?
Nem jön sms. Többször próbáltam már az elmúlt 2 hétben,de nem sikerül.Telefonszámom ugyan az,nem változott semmi. -
hmatthew19
tag
Olvasgattam a neten egy kicsit, egy angol oldal szerint a szingapúri/hongkongi régió az amivel leghamarabb jöhetnek a frissítések. Nekem legutóbb viszont a német régió hozta meg, miután kézzel telepítettem a 1.0.7 verziót, és jött rá a 8as.
-
bmt50
senior tag
Szia,
Nekem az 1. pontban leírtak nem jelentkeznek.
Nálam 1.0.9.0 UNOEUXM van fenn, ezt automatikusan frissítette. Azóta van már 10-es is, de nem találja. Próbáltam régióváltással előcsalni, de nem találtam olyan régiót, ami hozta volna a frissítést. Ezt a letöltős telepítős dolgot még nem próbáltam. Nincs időm szórakozni vele. Meg úgy elvböl se fogok. A gyártó KÖTELESSÉGE a frissítéseket biztosítani a vállalt időtartamig. -
aszti75
senior tag
Szia.
Én szombaton volt egy hete,hogy vettem a Telekomba. Nekem is 1.0.8.0-ig frissült csak le. Az általad a 2-es pontban lévő frissítést én is próbáltam,de ugyan az a helyzet.
Szerintem várjunk,aztán jön frissítés. Egyebet nem igazán tehetünk. Illetve egy lehetőség van,a BL nyitás,de én nem igazán akarom. Max,ha sokáig nem jön frissítés. -
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Két dolog...
1. Nálatok is néha a mobilnet elmegy, vagy belassul? Alul felugrik, hogy "Internet connection poor....." meg vmi hosszú szöveg, de olyan gyorsan eltűnik, hogy elolvasni sem tudom.
- Új Telekom Sim kártyám van, régi telóba ment minden, itt is megy, csak néha lassul be, vagy írja ki ezt. (5G hálózaton vagyok, max jellel)2. Nekem HyperOS van, ahogy megvettem telót rögtön írta is a frissítést, ráengedtem. Viszont szeptember óta nincs frissítés, 1.0.8.0 UNOEUXM verzión állok 2024-08-01 bizt.frissítéssel.
Próbáltam én is letölteni az fw-t és úgy rátenni, de Other Reason hibát dob.
Valakinek valami ötlet erre? Vagy várjunk, majd csak érzékel magától is frissítést?Köszi előre is mindenkinek az építő hozzászólást!
-
novakalex
aktív tag
Mármint mit csináltak? Nem nagyon értem, hogy mit csináltak vele a szervízbe.
-
anrab
addikt
válasz
hmatthew19 #710 üzenetére
Kb. két hónapja talán, bevittem a szervizbe és felállták a hyper os+-t mivel nem jött rá se biztonsági se a hiper.
Most már magától frissített 1.0.10.0-re. -
simihun
aktív tag
Ha minden jól megy, még ebben a hónapban jön az Android 15/Hyperos 2 kombó. Tök fura, hogy nektek mókolnotok kell a frissítésekkel👀
-
aszti75
senior tag
válasz
hmatthew19 #705 üzenetére
Ki próbáltam én is. Ugyan az mint nálad.
-
Trooper82
senior tag
válasz
hmatthew19 #705 üzenetére
1.0.9.0 EEA
-
Trooper82
senior tag
válasz
hmatthew19 #703 üzenetére
A downloaded rom mappába másoltam, es frissitőcsomag kiválasztása. Ha nincs az a menüpont nálad a frissités főképernyőn addig nyomogasd a logot amíg megjelennek a bővített beállítások.
-
Trooper82
senior tag
https://xiaomiupdate.com/en/phones/redmi-note-13-pro-3/
Innen tölthető a legujabb rom. Feltettem gond nélkül.
-
krics
tag
Nálam is ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest