- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delirious
tag
válasz
macilaci78 #1110 üzenetére
Nem, nem tudom.
-
Delirious
tag
Azt hiszem nagyon nem mindegy milyen minőségű a hidrogél fólia és nagyon nem mindegy hol és hogyan teszik fel. Emagról vettem bagóért 2 darabos hidrogélnek nevezett fóliát (román gyártmány). Nagyon szar volt, nem is volt rendesen átlátszó. Inkább kifizetem a 8k-t a normális minőségre, felteszik a szervizben és van rá garancia. Garancia végett lehet reklamálni, ha valami gond volna és cserélik is, ahol én csináltattam (ez egy vidéki üzlet/szerviz Baján). Fővárost nem ismerem, hogy hova lenne érdemes menni.
-
Delirious
tag
válasz
csiziktomi #1079 üzenetére
Próbáltál más régiókat? Ausztria, Hollandia, Dánia, Szlovénia? Ezek nagy részénél magától kellene frissülnie. Mondjuk többen panaszkodtak Telekomnál vásárolt készülékük még nem volt hajlandó frissülni HyperOS 2-re.
-
Delirious
tag
válasz
csiziktomi #1076 üzenetére
Mert arra csak a 2.0.2.0.VNOEUXM települ, aztán lehet frissíteni a háromasra. Lehet magyar régióval nem is települ, szóval azt is kell váltani akkor.
-
Delirious
tag
válasz
Pogika75 #1062 üzenetére
Nagyon príma, írtam neked egy jó hosszú szösszenetet, közben a fórum kiléptetett aztán ismételt belépést követően már elveszett a szöveg. Most gépelem Worldben, mivel ez máskor is megtörtént már. Szóval a régió váltogatást én úgy csináltam, hogy pl. Hollandia kiválaszt frissítés keresés, ha nem dobott, akkor próbálkoztam más EU-s országokkal. Néhány napig próbálkoztam közel 20 országgal váltogatva, de nem jött semmi. Aztán FB csoportban írta valaki, hogy Ausztria dobta neki, akkor váltottam Ausztriára, frissítés keresésekor már dobta is. Lehet tényleg a Telekomos készülék végett neked még nem jön, de bármikor jöhet érdemes naponta próbálkozni és több régiót is próbálgatni. Amúgy mi a jelenlegi verziód?
-
Delirious
tag
Fejlesztői beállítások aktiválása után. Beállítások > A telefonról > Katt a képernyőre > Nincs elérhető frissítés üzenetet követően a jobb felső sarokban megjelenik a három pötty, katt rá > Frissítőcsomag kiválasztása: itt betallóztam az előzőleg letöltött firmware-t, ami zip csomagban van. Ennyi.
Előző hozzászólásban elírtam a verziót, ami helyesen: HyperOS 2.0.3.0.VNOEUXM
-
Delirious
tag
Tegnap Ausztria régióból jött a HyperOS 2.0.2.0.VNOEUXM. Majd letöltöttem a HyperOS 2.0.3.0.VNOEUXM verziót és manuálisan frissítettem. HyperOS 3.0.2.0.VNOEUXM simán nem volt hajlandó települni.
-
-
Delirious
tag
Ja, Android autó! Eszembe jutott, hogy az Android autó kapásból nem működött jól az előző telóm (Xiaomi Mi 10 T Lite 5G) gyári USB kábelével. Akkor adtam neki egy régebbi Samsung USB kábelt éppen ami volt felesleges, na ez a telóm azóta is azzal működik hibátlanul, gyári kábelét nem is próbáltam. Nem lehet, hogy másoknál is simán megoldána egy USB kábel csere? Egyébként próbáltam még egy USB kábelt, valami jó minőségűt, de az sem tetszett neki.
-
Delirious
tag
válasz
WhiteWalker #778 üzenetére
Igen a gyári fólia valóban egész jó. Viszont nálam gyárilag volt rajta egy hiba, majd le is ejtettem és a betonon keletkezett még egy, amibe mindig beleakadt az ujjam. Érdekelt az is, esetleg a kijelző nem sérült-e. Emagról rendeltem román gyártmányú 2 darabos fólia csomagot, jó fos! Nehogy vegyetek olyant! Egyébként azt mondják a telefonos szervizekben, hogy mivel a kijelző szélei lekerekítettek, ezért a legtöbb fólia nem marad rajta sokáig. Hidrogél fóliát ajánlottak, amit fel is rakattam (8k volt). Nagyon jó a tapintása, az átlátszósága is hibátlan, szinte nem is látszik, hogy van rajta fólia. A folyadék és kisebb buborékok, ahogy mondták is 24 óra elteltével eltűntek. Hátha tudtam valakinek segíteni az észrevételeimmel.
-
Delirious
tag
válasz
24/7 online #792 üzenetére
Ja, ez a legújabb EU verzió. Remélhetőleg a következő a 2.0 lesz.
-
Delirious
tag
válasz
pulguinha #787 üzenetére
Szia! Ezt a telót (Redmi Note 13 Pro Plus 5G) április óta használom (feleségemnek is ilyen van) egy Xiaomi Mi 10 T Lite 5G-t váltott. Teljesen elégedett vagyok vele, Jack dugó miatt először szívtam a fogamat, de aztán vettem egy príma BT fülest. Tudni kell a telóról, hogy egy esetben kevés, ha valaki sokat és erőforrás igényes játékokkal játszik. Sima átlagos használatra tökéletes. Nekem soha nem fagyott, nem lassult. Kamerája kimondottan jó képeket készít ebben az árkategóriában. Nekem Android autoval sincs semmi gondom (néhányan is panaszkodtak), én egy Opel Astra gyári fejegységével használom. A HighRes Audio végett pedig nagyon jól szól megfelelő eszközzel.
-
Delirious
tag
Az új FM Rádió appban (2.2.01.060518i) sehogy sem tudom kikapcsolni a hirdetéseket, az előzőben nem voltak.
-
Delirious
tag
válasz
Zsola8615 #434 üzenetére
Fontos a BT kapcsolat? USB nem játszik? Nekem Opel Astrában gyári fejegység van, de eszem ágában sem volt soha BT kapcsolattal csatlakozni, mondjuk én elsődlegesen Waze miatt használom, az pedig csak USB-n keresztül működik.
Megoldás lehet, hogy egy régebbi telót használsz (amelyiken jól működik a BT kapcsolat) arra a célra amire neked kell és az új telód netjét megosztod a réginek.
-
Delirious
tag
Nem lehet, hogy autó és kábel függő is? Xiaomi Mi 10 T Lite 5G telót (kettőt is) használtam eddig AA-hoz (egy 2017-es Opel Astra gyári fejegység) és rendesen működött, csak USB kábellel, nem is láttam BT opciót. Viszont a telefon gyári USB kábelével ledobálta a kapcsolatot, ezért egy régebbi Samsung mobil töltőkábelét használtam, azt elfogadta (de próbáltam többet is). Ki fogom próbálni ezt a telót is, ha majd lesz időm és visszajelzek a tapasztalatokról.
Szerk:
Kiementem a garázsba és kipróbáltam nálam a Waze működött a fent említett kábellel és autóval, igaz csak kb. három percig próbáltam. Ha utazunk valamikor messzebbre akkor tesztelem, ez az autó csak ritkán van használva, másikkal járunk dolgozni (azon nincs AA). -
Delirious
tag
Megvette valaki a Nillkin kamera védős, csúsztatható ablakos tokját? Kíváncsi lennék mennyire csúszós a fogása? A gyári tok nekem kicsit csúszósnak tűnik.
-
Delirious
tag
Sziasztok! Rendeltem két ilyen telót. Érdekelne hogy 3,5 jack dugós fejhallgató/headset, USB-C/Jack adapterrel működik? Valaki próbálta? Ha igen, tudnátok adni konkrét típusokat és esetleg hol vettétek? Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest