- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
"mivel az a régi MI account, amivel először próbálkoztam kínainak lett létrehozva, és ütközött a globális telefon modellel"
Na, ez tuti téma volt korábban is, de nem figyeltem fel rá, viszont szinte biztos, hogy ez a bibi nálam is (10+ éves acc, tuti, hogy kínainak regeltem anno, okkal).Köszi, ... meglátom van-e már kedvem szüttyögni ezzel, de mindenképp köszönöm, hogy emlékeztettél!
-
axlfsi
veterán
Köszönöm a leírást, de sajnos ez nem jó válasz a kérdésemre. Mégpedig azért, meg ha korábban is követted a topikot, nagyon sok esetről olvashattál (köztük rólam is), hogy sajnos a bindelés nem megy (2. pont). Akármit csinálunk páran (ás van pár trükk...), sehogy nem megoldható és itt, ezen a ponton sajnos elhasal a rootolás, mint lehetőség...
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Egy ideje nem követem a topikot, feltételezem nincs is sok újdonság, de azért hadd kérdezzem: a rootolásban nincs semmi fejlemény? Akinek nem ment, annak eddig sem és továbbra is képtelenség feloldani a BL-t?
Köszi! -
axlfsi
veterán
válasz
csiziktomi #1114 üzenetére
En sem talaltam megoldast, le is csereltem a regi hvávej telefonra - mert fontos a hivasrogzites... ez a szar meg megmaradt jatszani; elhataroztam h szetgyilkolom az akksijat!!
-
axlfsi
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #945 üzenetére
Totál nem értelek, de szerintem félreértesz. Tudom, hogy 1-et lehet már csak idéntől. Az pont elég is lenne... a kérdésem arra irányult, hogy ha amúgy BINDELVE SINCS, akkor - ha meg is kapom az unlock engedélyt - meg fogom tudni csináni azt, lévén nincs is fiókhoz kötve még a készülék?
-
axlfsi
veterán
Felmerült bennem a kérdés: HA még a bindelés sem sikerült (mert "system being upgraded"-del baszogat minden alkalommal), AKKOR a 17h-tól esélyes unlockkal is hiába próbálkozom eleve, jól sejtem (hiszen nincs is még a fiókomhoz rendelve az adott telefon), igaz?!
-
axlfsi
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #931 üzenetére
Köszi, felraktam ezt a verziót, beállítottam mindent, ahogy kell, ... holnap letesztelem. Remélem némiképp értekelhetően hallani lehet mindkét beszélgetőfelet (és én már akkor nyertem!).
-
axlfsi
veterán
válasz
24/7 online #925 üzenetére
Nekem a hívásrögzítés miatt fontos a BL nyitás, ... egyébként az sem érdekelne, ha Android 5 fut rajta (nem bankolok sem hasonló, ...).
Ez viszont nagyon fontos lenne ...
Esetleg, - ha már itt tartunk - van jónak mondható callrecorder, ami (tudom, sajnos driverből nem fog működni, de) korrekt módon felveszi a hangszóróból szűrődő beszélgetéset is? Sajnos munkám miatt, nagyon fontos lenne...
-
axlfsi
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #919 üzenetére
...én már rég túladtam volna rajta, ha az enyém és nem céges.
Mellesleg a 14 és 15-ös sájomikkal is vannak ilyen gondok? ... mintha azt olvastam volna valahol, hogy kifejezetten a 13-as szopatott ilyesmivel valamiért. -
axlfsi
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #889 üzenetére
Én inkább már csak azt nem értem, hogy akinek sikerül, annak, hogyan?! ... ugyanis hivatalos(!) tájékoztatás szerint, erre a telefonra nem is lehet egyelőre bl-t nyitni (nyári info, de kb. mit sem változott azóta)... az utolsó bekezdést olvassátok, hivatalos Xiaomi tájékoztatás.
Na, most akkor, hogy is van ez?! -
axlfsi
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #884 üzenetére
Én szó szterint ugyanezeken vagyok túl és ugyanott tartok, ahol Te, ... nem értem, hogy egyes példányokat miért és mi alapján szopatják, de az van...
-
axlfsi
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #760 üzenetére
Szerintem örökké,... Én fel is adtam! ... Keress rá a hozzászólásaimra (csak erről írtam).
Nyáron néztem utoljára, poénból most újra megnéztem és változatlan; "The system being upgraded. Please try again later." -
axlfsi
veterán
válasz
macilaci78 #673 üzenetére
Nem jó, nem is jelenik meg mint opció.
-
-
axlfsi
veterán
Napok óta nem tudom a MI fiókhoz rendelni a telefont, ... van ötletetek, hogy miért? Minden úgy csináltam, ahogy azok le vannak írva vagy akár ebben a részletes, magyar videóban is elhangzik...
-
axlfsi
veterán
válasz
hmatthew19 #548 üzenetére
Itt a fórumon, aki már csinálta is, nem erről számolt be, ... Te nyitottad és saját tapasztalat?
-
axlfsi
veterán
... nekem sajnos nem sikerül a hozzárendelés, tegnap óta próbálkozom. Elvileg mindent IS megcsináltam, ami kell (mi fiók, telefon megkeresés, szinkronizálás bekapcsolása, fejlesztő módban amiket be kell kapcsolni, ...), de mégis azt írja ki, hogy "The system being upgraded, please try again later"
Ezt kellene ugyebár látnom, ha sikeres a fiókhoz hozzárendelés és csak utána jön a 168 órás várakozás... -
axlfsi
veterán
válasz
SgtSomeOne #541 üzenetére
Értem és köszönöm!
-
axlfsi
veterán
válasz
SgtSomeOne #539 üzenetére
Nagyon király vagy, hogy megírtad ezt most ide, köszönöm!
Esetleg belinkelnéd nekem a forrást, hogy honnan szedjek le, pontosan mit? (és mivel pakoltad fel). Hülye kérdés, de bootloader nyitás nelkül is felmegy a ROM vagy ahhoz is kell a BL nyitás? Illetve van itt is lehetőség úgy feltenni, hogy ne kelljen újra belakni, tehát, hogy az adatok megmaradjanak (mint pl Samsungnál Odinban HOME CSC használatával az adatok nem törlődnek...).
Köszi!
-
axlfsi
veterán
válasz
SgtSomeOne #537 üzenetére
Köszönöm a részletes válaszodat!
... van már egy sok-sok éves MI accom (remélem nem lett törölve, nem igazán használtam), azzal majd megnézem, kinyitom a bootloadert, ... aztán addig meg majd még kitalálom, mit is tegyek fel ami nem EU rom ...
Engem aztán végülis a CN sem zavar, ha nincs más és kigyomlálom amit kell, csak legyen hívásrögzítés, mert a munkám miatt nagyon fontos és hasznos visszahallgatnom a megbeszélt részleteket, amiket nem tudok aktuálisan feljegyezni mert vagy úton vagy éppen könyékig egy gépben szerelek... -
axlfsi
veterán
válasz
SgtSomeOne #523 üzenetére
NFC nem izgat, az angol nyelv is elég lenne, csak ne legyen 3G vagy mit tudom én milyen vacak modem, ... de ez amúgy nem a hardverből következik?
XDA-n találok offisöl CN rom-ot hozzá? (viszont ha CN, akkor tele lesz bloatwarekkal, mint állat, nem? ... ezzel sem kínlódnék, hogy utólag gyomláljam...). Érdekes, hogy ennyire zárt közösségi (fizetős) megoldás lett ez. Én még emlékszem, amikor XDA-n minden re IS volt ROM és a bőség zavarában, a legnagyobb gond abból adódott, hogy nem tudtad melyiket is válaszd a sok jó közül.
Illetve, ez a BL nyitás leírás már vagy 5 éves. Így működik ez még mindig?
Köszi előre is!
-
axlfsi
veterán
válasz
hubertus33 #509 üzenetére
Ha itt nem volt róla szó, esetleg tudnál nekem linkelni egy releváns XDA topikot?
-
axlfsi
veterán
Igen, jól tudod, ki van, ... de valahogy visszatenném (ahogy pl. a Samsung S22U-n megoldottam egy Ukrán ROM-mal (CSC csere volt csak és úgy már jött OTA a hozzá megfelelő ROM, amiben már nem volt tiltva a hívásrögzítés).
Ez érdekelt volna, hogy sájomi háza táján erre nincs okosság? -
axlfsi
veterán
Sziasztok!
A hívásrögzítés megoldható valahogyan? ... kerestem, de nem találtam a topikban erről beszélgetést...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest