- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
*[citation needed]
-
válasz
tisztavíz #1197 üzenetére
"Remélem, hogy a környezetszennyező és kevésbé biztonságos SIM el fog tűnni és csak eSIM lesz."
Dafuq...?
Már csak erre a két konkrét kívánságodra (és implicit állításodra) is rá szeretnék kérdezni, hogy egészen pontosan itt miről is beszélsz? Tényleg örülnék neki, ha ezt alaposan kifejtenéd.
-
Az e-SIM dolgot másokra hagyom, azzal nem foglalkoztam... és hogy a két fizikai SIM közötti váltogatás mennyire terheli le az aksit, azt is passzolom.
Én egyáltalán nem szoktam játszani rajta, de pl. elég sok YT videó (Premium, szóval fele-fele, hogy nézem is a képernyőn vagy csak BT streamelem a hangot), net pörgetés, térképezgetés, muzsikálás, sőt néha egyenesen WIFI hotspotolás mellett is inkább másfél, mint egy nap, amit nálam le szokott tolni.
> Én giga ram amúgy akkora gáz?
Ezt nem értem - gondolom valami autocorrect.Ha az ívelt kijelzővel nincs bajod (és simán megértem, akinek van...), akkor szerintem ez egy nem rossz cumó.
Összességében... nekem a 12/512 verzió van az alzáról, és annyira bevált, hogy szüleimnek is azt vettem, mert szart nem adnék a kezükbe. Bloatware tekintetében meg egy csomó fost le lehet tiltani, csak mondjuk az is egy kis meló... te tudod, hogy mennyi időt akarsz ebbe belefeccölni.
(szerk: fizetni én nem szoktam vele, de éles próba kedvéért pl. egy Samsung Galaxy Watch 4-re is lazán átdobta oda Google Wallet-es repjegy azonosítót... meglepne, ha félig is kompetens cégeknél ne tudnál vele fizetni.)
-
Független, alzás példány még mindig 2.0.3.0 VNOEUXM. Mondjuk nekem a hipó 1-gyel se voltak problémáim, mert dev. opt.ban letiltod az animációkat, osz' fürge mint bármi más... de hát kinek mi. ¯\_(ツ)_/¯
-
202xben szolgfüggő telót venni, aztán nyígni, hogy nem fullra széthekkelhető...
-
"Xiaomi webshop-ban jobb vennni, mert ott biztos adnak gyártói garanciát. Az Árukereső boltjai között sok a szürke importos. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg nem ebbe a régióba szánt telefonokat árulnak, és csak bolti garancia van. Ha mondjuk 1 év múlva megszűnik a bolt, nincs többé garancia sem."
Azért pl. az alzaban is ott van, és én nem hinném, hogy ők hamarost megszűnnének... -
Én már annyira nem értem meg ezt a rootolást, BL unlockolást, custom romokat. Mint egy Abe Simpson a hagymás övével, kiöregedtem belőle... és csak így nézem, hogy ééérted, hát van nekem időm ezzel foglalkozni...?
Developer opsions meglegyen, Nova Launcher felficceljen, aztán onnantól kezdve kb. le van szarva.
-
- egy módosított gyári romban, nem lesznek reklámok
dns.adguard-dns.com. fasznyi reklámot se láttam.- például tudsz majd képernyőképeket készíteni olyan alkalmazásról, ami nem engedné ezt meg, esetleg a google fotók alkalmazásban korlátlanul készíthetsz biztonsági mentést, mert másnak álcázza magát a telefonod, mint ami
OK, ez esetleg elfogadható érv egy picivel talán több ember számára, mint az uncsi hívásrögzítés
- egy aosp alapú romban pedig megkapod a tiszta android felületet, valószínűleg gördülékenyebb formában, pár extra funkcióval a testreszabás érdekében, esetleg eldöntheted hogy kellenek-e neked a google alkalmazások
nova launcher, azt nerm tüntetsz el a picsába amit nem akarsz- egyébként nem igazán 'fluid' a HyperOs ezen a készüléken, egy Poco F4 a Snapdragon 870-el, CN alapú HyperOS-el 'reccenés' mentes kb.
developer options - window animation animation scale / transition animation scale / animator duration scale : animation OFF -
Sziasztok, segítsetek ki - az utóbbi években tkp. mi a fene értelme Xiaomi-közeli gépeket nagy erőszakkal meghekkelni?
Felbaszod rá a Nova launchert, aztán kis buherálással úgy néz ki, ahogy akarod. Az meg, hogy közben esetleg doltgokat megfigyelnek... hát édes faszom, 2024 végén mégis miféle álomviilágban élsz...?
-
válasz
hubertus33 #502 üzenetére
Ez jó hír. Mondjuk nálam függetlenként szó nélkül felficcent a tízhatvan, de még a nova launcher mellett is akadnak dolgok, amikbe esetleg belepiszkálnék esetleg.
-
válasz
hubertus33 #500 üzenetére
Az unlockolás nem korlátoz bizonyos fizetős alkalmazásoknál? Rémlik ilyesmi jópár évvel korábbról, hogy vagy a bjútifulkártya vagy valamelyik bank appja köhögött, ha BL nem volt lockolva...
-
válasz
Redome86 #476 üzenetére
- Youtube Premium: videot kiteszi kis ablakba mikor másik app-ot megnyitok. Megnyitom az futó alkalmazásokat (négyzet gomb), rábökök az összes bezárásra -> a YT-ot is kilövi a p.csába...
Ez kb. Android 12 ( vagy 11...? 10 még nem így működött) óta így ment nálam, nem újdonság. Viszont az igen, hogy a Disable Speaker appot (ami system serviceként ágyazódik be), is kigyakja... az azért kínosabb.
- szintén összes futó alk: ha megnyitott app-ban bökök rá, hogy □ -> összes bezár -> többi alkalmazást bezárja, de visszaugrik arra, amin voltam...
Ez meg talán még régebbóta így van (próbáld ki) - az összes bezár csak akkor zár be MINDENT, ha a főképernyőn vagy. Egyébként az éppen aktuális app nyitva marad.
Szerk:
egyébként nekem meg az a kurrens hasfájásom, hogy ha BT-n hallgatok zenét, aztán lecsatlakoztatom a fülest, majd később visszacsatlakoztatom, akkor rögtön elkezdi tolni azt a zenét attól a pillanattól, ahol éppen kikapcsoltam. Kértem én azt?! Majd ha úgy gondolom, akkor én azt majd szépen kézzel unpauzálom, bakker... Ez is egy olyan "felokosítás", amit nem kértem... -
Sziasztok!
Teljesen alapkérdés, de 12 év droidozás után ez a Hyper(F)OS a jelek szerint kifog rajtam... szóval csengőhangot saját mp3-ból hogyan tudok beállítani?
Addig eljutok, hogy "Choose local ringtone", de aztán onnan mind az Audio Files, mind a Music opció odahányja a telefonon lévő összes mp3-at egyetlen listába, hogy "nesze paraszt, válogassál"... semmi könyvtárakra bontás, vagy ilyesmi úri finnyásságok. (Keresés dettó nincs, minek is az...)
Nem egészen értem, ez tényleg így működik újabban...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged