- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
simihun
aktív tag
2.0.6.0 global eu. Magyar régió o.o
-
simihun
aktív tag
Ujjlenyomat olvasó másnál is bugos néha? Random pár napig nem működik, aztán meggyógyul.
-
simihun
aktív tag
válasz
Bathorypeter #1027 üzenetére
Eddig nem panaszkodott senki
-
simihun
aktív tag
Magyar régió
-
simihun
aktív tag
Ezt így nagyon rejtve talaltam meg a beállítások között.
Valaki használja, esetleg tud írni róla pár sort? -
simihun
aktív tag
Sima 13 pro-ra megérkeztek a Hos 2 frissítések. Itt senkinek semmi új?
-
simihun
aktív tag
Ha minden jól megy, még ebben a hónapban jön az Android 15/Hyperos 2 kombó. Tök fura, hogy nektek mókolnotok kell a frissítésekkel👀
-
simihun
aktív tag
válasz
macilaci78 #693 üzenetére
November 20-tól keresd bátran Gergőt a Hollán Ernő 9 alatt. Van tapasztalata és olcsóbb is mint a fent említett cég.
-
simihun
aktív tag
Nem is kérdés, h át tudok költözni
Inkább a kiadás dátuma és a specifikáció lesz a lényeg a global verzióban. Mióta megjelentek az okostelók a piacon, azóta fetishem a akkumulátor üzemidő, szóval az a plusz 1200 mAh nekem számít és persze azok a kis apróságok, amivel többet tud.Ezzel a telóval sincs gond, abszolút elégedett vagyok vele.
A kijelzőre a biztos megoldás az UV-s gél fólia lehet.
Az nem jön le könnyen és elég jól véd. Sajna a sima gél 2 hónapnál többet nem tudott. -
simihun
aktív tag
Hamarosan itt lesz az, de remélem addigra át tudok költözni a 14 pro+ ba.
-
simihun
aktív tag
Még 1-2 ráncfelvarrás és jön a droid15
-
simihun
aktív tag
Eközben EU Globalra OTA-n keresztül érkezett egy frissítés.
-
simihun
aktív tag
Kipróbáltam a gél fóliát, 2 hónapnál többet nem bírt sajna. Valakinek bármi mas ötlet a kijelző védelmében?
-
simihun
aktív tag
válasz
hmatthew19 #498 üzenetére
EU Global
-
simihun
aktív tag
Ez ma jott globalra🙌
-
simihun
aktív tag
válasz
hmatthew19 #438 üzenetére
Köszi, rá is mentem
-
simihun
aktív tag
Találkozott valaki, hasonló, vagy vékonyabb tokkal q gyárinál? Ha igen, pls dobj linket
-
simihun
aktív tag
válasz
hmatthew19 #433 üzenetére
Az előző válasz ide szólt.
-
simihun
aktív tag
Jelen, úgy van🙌
-
simihun
aktív tag
válasz
hubertus33 #378 üzenetére
Nekem global romos keszulekem van, amit miui14-el vasaroltam. Elso talalkozasunkkor reklam mentesitettem a telot, majd HyperOs frissites utan nem jottek vissza a reklamok.
1x kellett megcsinalni. Youtubi segit a Xiaomi reklamok kikapcsolasaban -
simihun
aktív tag
Hydrogel fóliával vannak tapasztalatok? Nem volt még hozzá szerencsém. Sajna, nem sajna a gyári fólia megkapta társnak a lakáskulcsot, aminek nem lett jó vége. Egyébként bekapcsolt kijelzőnél annyira nem vészes és abszolút használható.
-
simihun
aktív tag
Kisse megcsuszva, de vegul global verziora is megerkezett a frissites.
-
simihun
aktív tag
HyperOs-nel mik a tapasztalatok akksi üzemidő terén?
-
simihun
aktív tag
Apropó, rajtam kívül van mvan valakinek Global verzióts telója? Ha igen, ráhúzta a beta Hyost? 😆
Nem ertem miert varom annyira, az új OS-t, mint gyerek a Mikulást. Tökre meg vagyok elégedve mindennel.
-
simihun
aktív tag
Már néhány telón elérhető a HyperOs pro+ készülékekre. A régiót kell indiaira cserélni. Nálam még nincs semmi, de a Redditen már beszámoltak róla. Nem kell hozzá rootolni.
-
simihun
aktív tag
A hónap felénél tartunk. Ne parázzatok már😆
Jönni fog időbenEgyébként úgy csináltok mintha használhatatlan lenne a teló
-
simihun
aktív tag
válasz
OSERANSKY #173 üzenetére
Az akkumulátor menü pontnál a töltési sebesség növelése nem volt bekapcsolva. Így már azért más a leányzó fekvése. Ezen a téren minden pipa. Az akksit reggelre 5%-ig lemerítettem, onnan küldtem fel százra és hozta a 20 percet. A kapacitás megnövekedett, egészen pontosan 4880-at mutat, de nem a pro verziót használom. Nem lesz gond vele
Nekem nagyon bejön a készülék, Note 12 Pro 5G-ről váltottam, amin már február elején ott figyelt a HyperOS. Az a készülék frissítés után kezesbárányként viselkedett. Neki voltak akadásai, néha iszonyat belassulásai, viszont frissítés után megszűntek. Gondolom a 13pro+ nál lassabban megy az optimalizálás, amivel nincs is gond. Inkább egy fullos verziót adjanak ki, mintsem egy foltozni való, elkapkodott valamit.
-
simihun
aktív tag
Üdv Teló Társak
Első napom a készülékkel és majdnem olyan, amire számítottam. Az akksinál és a töltésnél találtam néhány problémát. DevCheckkel csekkolva a becsült kapacitás 4500 mAh alatt van. Mondjátok, hogy az App nem tud pontosan mérni és akkor részben meg is nyugodtanA másik fura dolog 24%-ról 99%-ra közel fél óra alatt sikerült feltölteni. Másnál is jelentkeztek ezek a történések? 1 hónapos telót vásároltam használtan, tehát mondhatni újszerű. [kép] [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Philips LCD és LED TV-k
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest