- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnDoe_Hun
tag
Igen, valóban ez a menet csak sajna nem enged bindelni. Az apban kell kérvényezni de nem adják meg a jogot. Fél évvel ezelőtt próbáltam 2 hónapig folyamatosan minden nap. 17:00-kor van Pekingben éjfél és egyből elutasítanak és csak következő nap próbálhatod újra. Zsákutca
-
JohnDoe_Hun
tag
Nekem egész jól muzsikál a 2.0.5. Sokkal gyorsabb mint az 1. A menü kifejezetten tetszik (beállítások), laposabb és szélesebb, kicsit a huaweire hajaz. Az nfc "para" még mindig idegesít egy picit azaz ha mozgást érzékel akkor letilt. Az akku is kiegyensúlyozottabb. Hiába van lelokkolva a spotify és letiltva az akku optimalizálás, sajnos elfelejti és állandóan bezárja ha nem használom. Így mindig el kell indítani, nem elég a fülesen elindítani.
-
JohnDoe_Hun
tag
Napok óta nem kapcsoltam be és láss csodát megjött a hyper 2.0.5.0 vnomixm.
-
JohnDoe_Hun
tag
válasz
csiziktomi #1114 üzenetére
Nekem is ugya ez volt. Feladtam. Elmehet a csába xiaomi. Nem találtam megoldást sehol sem.
-
JohnDoe_Hun
tag
Szia. Persze, hogy tudod. Megváltoztatni is tudod a régiót ha az elmúltbévben nem tetted meg. Töröld a fizetés profilt. Ne az egész google profilt! Aztán állítsd magyarra, magyar címmel. Nekem is így volt. Ukránra volt állítva a youtube miatt (olcsóbb az előfizu) de a google szűri már ezt is, így visszatértem magyarra minden nehézség nélkül.
-
-
JohnDoe_Hun
tag
Jó rendben van ti nem akartok kínlódni vele de nekem azért had' szabadjon, ok. Amúgy olvasgattam egy kicsit és lehet h túl régi az accom. Kínai szerveren van tárolva. Az asszonyé kb. 2-3 éves és az övével sem megy. Sőt a saját 11T-t sem engedi nyitni.
-
JohnDoe_Hun
tag
Na remek. Addig nyomogattam az appot amig büntit nem kaptam
. Most azt írja account error próbálkozzak 01.10-én. Hát elmehetnek a jó....
-
JohnDoe_Hun
tag
Köszi srácok de semmi. Feltettem újra a community-t, vagy 100x nyomkodtam. Egyet vissza, unlock, apply, egyet vissza...semmi. Bindelésnél ugyan az. Nekem ilyet még sosem írt, hogy lépjek ki. Olyat igen h wifi helyett mobil net meg lépjek be mert épp' nem voltam belépve de semmi.
-
JohnDoe_Hun
tag
válasz
hmatthew19 #912 üzenetére
Azzal is próbáltam. Olyan mintha fekete listán lenne a teló. Vagy az a baja h nem a legfrissebb rendszer van rajta, 1.0.9.
-
-
JohnDoe_Hun
tag
válasz
hmatthew19 #888 üzenetére
Próbálgatom minden nap de semmi. Ez a termux cucc jó lenne meg egyszerűbb is mint az official unlocker de ez hogy azon hasalok el hogy nem képes összekapcsolni a fiókot a telóval az azért vicc.
-
JohnDoe_Hun
tag
válasz
hmatthew19 #886 üzenetére
Ja hát igen ez is volt már. Az app egy rémálom. Gyüjtögetem a pontokat de semmi értelme
-
JohnDoe_Hun
tag
válasz
hmatthew19 #883 üzenetére
Én már mindent próbáltam. Amit nekem bedob "Sytem being updated. Please try again later" Volt már a telóban 3 különböző fizikai sim. Mindkét slotban. Volt esim is. Négyszer full reset. Mi fiókból ki be lépkedtem. Minden engedély megadva a micloudban. A készülék keresés is mint azt a paki gyerek említi is. De már több mint egy hónapja szopok vele. A teló eredeti, sorozatszám szerint ellenőrizve. Régiókat is válltogatom a telón. A fiók amúgy globál régiós, nem kínai. A community app is elmehet a csába! Minden nap du. 5kor próbálkozom amikor Pekingben éjfél van és mindig kidobja h holnap próbálkozzak. Kezd a faszom tele lenni ezzel a telóval
-
JohnDoe_Hun
tag
válasz
hmatthew19 #881 üzenetére
Szia. A termux nálam leáll hibakóddal mert a developer menüben nem tudom összekötni a telót a mi fiókkal. Nem engedi sehogy sem. Hiába a mobil net. Nem csak akkor műxik ha az apban is kaptál engedélyt és a telót is összekötotted?
-
JohnDoe_Hun
tag
Nekem tegnap jött az 1.0.9 UNOMIXM. Az appban esélytelen az unlock. Minden nap d.u. 7-kor amikor Pekingben éjfél van, azt írja betelt a kvóta próbálkozzak holnap.
-
JohnDoe_Hun
tag
Szia. Én sem vagyok mai gyerek már. Nem foglalkoztam ilyesmivel már évek óta. Csak a kíváncsiság hajt, vajon mit lehet még kihozni belőle? Nem létfontosságú mert csak "bohóckodok" vele. De azért na! Ha már megvan a lehetősége akkor miért nehezítik ennyire? Ha meg már megvettem had' döntsem el kedves xiaomi h mit is kezdek a telómmal.
-
JohnDoe_Hun
tag
Visszatértem az almára. Teljesen meg vagyok elégedve egy 12-essel. Nem kell annál több. A tárhely egyedül ami egy kicsit zavaró de az eltelt 3 évben mitsem lassult. Az akku is simán bírja az egy napot. 40-50% között teszem töltőre a nap végén. A xiaominál érzek egy kis "toporgást@ minden egyes megnyitásnál. Nem tunám pontosan leírni de valahogy a olyan szaggatott az egész. Szeretem meg minden de valahogy nem az igazi.
-
JohnDoe_Hun
tag
A drágalátos xiaomi meddig játsza a ezt a "próbálkozz holnap" dumát a community appban a bootloader nyitásnál? Van vkinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Ezer éves a fiókom, level 3 jelenleg a szintem és global fórumon vagyok.
-
JohnDoe_Hun
tag
Ez lenne a cél nálam is de nem tudok nyitni mert a community app szivat. A developer menüben sem köti össze a fiókot. Azt írja várjak meg próbáljam újra. A githubon van pár megoldás nyitásra de azok elég bonyik és nem is kerülik meg a várakozást. De lagalább már ott tartanék, hogy kiírná az unlocker, hogy mennyit kell még várnom... de semmi.
-
JohnDoe_Hun
tag
Pontban 5-kor megpróbáltam kérni unlockot. Most azt írja próbáljam holnap. Hát ezek aztán tényleg elmehetnek a csába!
-
JohnDoe_Hun
tag
Sziasztok. 1.0.5-ön dekkol a telóm. Letöltöttem az 1.0.7 UNOMIXM-t. Fastbootban és miflash-el fel lehet ezt tenni? Köszi.
-
JohnDoe_Hun
tag
Sziasztok. Újra elővettem a telót. Egy hónapig a fiókban volt. Azt vettem észre, hogy amikor visszalépek egy appból a főképernyőre akkor ott gondolkozik egy jó másodpercet. Olyan mintha újra és újra betöltené a főképernyőt, nem marad a memóriában. Trükköztem az extra memóriával, képfrissítés állításával meg az animációk kikapcsolásával de nem változott semmi sem. Másik témát is választottam. Nálatok is ez a helyzet?
-
-
JohnDoe_Hun
tag
Sziasztok. Azt azért árulja már el vki, hogy kinek az eszébe fogant meg vajon az, hogy ébresztés előtt alap beállítás szerint egy órával jelez a teló, hogy majd egy óra múlva ébreszteni fog? Okos órával alszom és hajnal 3-kor majd' letépte a kezem mert 4-re volt beállítva. De most komolyan, minek fejlesztenek ilyen f@szságokat? Sokkal komolyabb problémákra is ráfeküdhetnének. Majdnem kihajítottam a telót a csukott ablakon hajnal 3-kor! Ilyenkor elbizonytalanodom, hogy érdemes volt-e ios-ről váltani. De tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest