- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulguinha
aktív tag
Hát egyenlőre a Redmi Note 13 Pro+ (512) áll nyerésre a képességei alapján a Note 13 Pro-al szemben (bár az ívelt kijelző aggaszt, hogy meg tudnám-e szokni), de még lehet győzködni.
13T merült még fel, az árban kb ugyan az mint a Pro+ , de bevallom nem látom a különbségeket.Ami kérdés még, hogyha megbízható shopban szeretnénk megvenni, akkor hol? Volt említve az Árukereső, de ott minden üzlet megbízható? Illetve láttam Xiaomi webshop is több van.
Vajon érdemes várni a vásárlással karácsony utánig vagy januárra tenni? A black Friday buliból már kicsúsztunk.Páromnak WVW Golf-ja van, azzal van tapasztalat, hogy működik-en?
Köszi a sok segítséget , látszik hogy ezer éve nem vettem telefont. -
pulguinha
aktív tag
Kedves mindenki, 150k körüli (ideális esetben ez a maximum) kategóriában mennyire ajánljátok a Note 13 Pro+t vagy inkább nézzünk valami mást párommal?
-
pulguinha
aktív tag
válasz
macilaci78 #786 üzenetére
Köszönöm szépen a hasznos infókat neked is.
Oh tényleg, az ívelt kijelző. Sose volt olyanom. Lehet meg kéne támogatni, hogy mennyire esne nekem kézre.
Nehéz a megszokott jót elhagyni, kis szeretett Note 9 Promde muszáj vmi újat keríteni mostanában
-
-
pulguinha
aktív tag
Sziasztok,
Lassan 4 éve nyúzom a nagyon szeretett Redmi Note 9 Pro-mat, viszont lassan cserére érett a lefagyások miatt.
Kb. 150k körüli áron keresgélek és maradnék Xiaomi vonalon.
Szeretném megkérdezni, milyen telót javasoltok és miért?
Amit eddig néztem, Redmi Note 13 Pro és Pro+, Redmi 13T.Ami fontos lenne, hogy legyen elég tárhely, 256GB már elég lenne (SD nélkül vagy SD-vel), jó fotókat készítsen, jó legyen az üzemidő és megbízható a telefon (bár szerintem ez a Xiaomira alapvetően igaz).
Jack dugót nem nagyon használok (itt kérdés hogy mondjuk C csatlakozóba átalakítval be lehet-e dugni), szóval talán nem fog hiányozni, bár az értesítési LEDnek örülnék.
Előre is köszönöm szépen a segítséget -
pulguinha
aktív tag
Szia, szeretném megkérdezni, hogy lassan egy év távlatából mit gondolsz a telefonról? Pont Redmi Note 9 Pro-ról váltanék, mert időről időre lefagy szegény, pedig nagyon szeretem (az akku még mindig tökéletes, a fényképek se rosszak, van benne értesítési LED és bár a 128 GB televan, de a +128GB-os SD kártyával már oké). Előre is köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest