- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulguinha
aktív tag
Hát egyenlőre a Redmi Note 13 Pro+ (512) áll nyerésre a képességei alapján a Note 13 Pro-al szemben (bár az ívelt kijelző aggaszt, hogy meg tudnám-e szokni), de még lehet győzködni.
13T merült még fel, az árban kb ugyan az mint a Pro+ , de bevallom nem látom a különbségeket.Ami kérdés még, hogyha megbízható shopban szeretnénk megvenni, akkor hol? Volt említve az Árukereső, de ott minden üzlet megbízható? Illetve láttam Xiaomi webshop is több van.
Vajon érdemes várni a vásárlással karácsony utánig vagy januárra tenni? A black Friday buliból már kicsúsztunk.Páromnak WVW Golf-ja van, azzal van tapasztalat, hogy működik-en?
Köszi a sok segítséget , látszik hogy ezer éve nem vettem telefont. -
pulguinha
aktív tag
Kedves mindenki, 150k körüli (ideális esetben ez a maximum) kategóriában mennyire ajánljátok a Note 13 Pro+t vagy inkább nézzünk valami mást párommal?
-
pulguinha
aktív tag
válasz
macilaci78 #786 üzenetére
Köszönöm szépen a hasznos infókat neked is.
Oh tényleg, az ívelt kijelző. Sose volt olyanom. Lehet meg kéne támogatni, hogy mennyire esne nekem kézre.
Nehéz a megszokott jót elhagyni, kis szeretett Note 9 Promde muszáj vmi újat keríteni mostanában
-
-
pulguinha
aktív tag
Sziasztok,
Lassan 4 éve nyúzom a nagyon szeretett Redmi Note 9 Pro-mat, viszont lassan cserére érett a lefagyások miatt.
Kb. 150k körüli áron keresgélek és maradnék Xiaomi vonalon.
Szeretném megkérdezni, milyen telót javasoltok és miért?
Amit eddig néztem, Redmi Note 13 Pro és Pro+, Redmi 13T.Ami fontos lenne, hogy legyen elég tárhely, 256GB már elég lenne (SD nélkül vagy SD-vel), jó fotókat készítsen, jó legyen az üzemidő és megbízható a telefon (bár szerintem ez a Xiaomira alapvetően igaz).
Jack dugót nem nagyon használok (itt kérdés hogy mondjuk C csatlakozóba átalakítval be lehet-e dugni), szóval talán nem fog hiányozni, bár az értesítési LEDnek örülnék.
Előre is köszönöm szépen a segítséget -
pulguinha
aktív tag
Szia, szeretném megkérdezni, hogy lassan egy év távlatából mit gondolsz a telefonról? Pont Redmi Note 9 Pro-ról váltanék, mert időről időre lefagy szegény, pedig nagyon szeretem (az akku még mindig tökéletes, a fényképek se rosszak, van benne értesítési LED és bár a 128 GB televan, de a +128GB-os SD kártyával már oké). Előre is köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- PS Plus előfizetések
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest