- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti75
senior tag
válasz
peestike #801 üzenetére
Android autó: Nekem most rendesen működik.Probald ki azt,amit én csináltam.
Fejlesztői beállításokban az alapértelmezett usb beállítást tedd fájl átvételre.Majd a gyári usb kabelével csatlakoztasd az autóhoz,feloldott képernyővel. Be fogja adni az értesítési sávon a csatlakozás módját. Ott válaszd ki az Android Auto-t.
Nekem így működik rendesen. De hangsúlyozom,hogy csak a saját kabelével. -
-
pulguinha
aktív tag
Szia, szeretném megkérdezni, hogy lassan egy év távlatából mit gondolsz a telefonról? Pont Redmi Note 9 Pro-ról váltanék, mert időről időre lefagy szegény, pedig nagyon szeretem (az akku még mindig tökéletes, a fényképek se rosszak, van benne értesítési LED és bár a 128 GB televan, de a +128GB-os SD kártyával már oké). Előre is köszönöm szépen
-
aszti75
senior tag
-
Farkas82
tag
A miui 14 óta elég sok panasz van a xiaomikra Android Auto ügyben, jó lenne, ha ilyesmit is megnéznének a tesztekben. De pont tegnap olvastam egy tesztet, ahol a fickó az s22-ről pixel 8 pro-ra váltásról osztotta meg a tapasztalatait, és a fő szívfájdalma az volt, hogy nem ment az AA ahol az S22-vel semmi baja nem volt. Lehet nem csak a xiaomi sara.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,2026.03.14-ig ALZA Garancia,Újszerű Állapotban,Kártyafüggetlen.
- iPhone 8 Rose gold
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3075
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest