- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti75
senior tag
válasz
peestike #801 üzenetére
Android autó: Nekem most rendesen működik.Probald ki azt,amit én csináltam.
Fejlesztői beállításokban az alapértelmezett usb beállítást tedd fájl átvételre.Majd a gyári usb kabelével csatlakoztasd az autóhoz,feloldott képernyővel. Be fogja adni az értesítési sávon a csatlakozás módját. Ott válaszd ki az Android Auto-t.
Nekem így működik rendesen. De hangsúlyozom,hogy csak a saját kabelével. -
-
pulguinha
aktív tag
Szia, szeretném megkérdezni, hogy lassan egy év távlatából mit gondolsz a telefonról? Pont Redmi Note 9 Pro-ról váltanék, mert időről időre lefagy szegény, pedig nagyon szeretem (az akku még mindig tökéletes, a fényképek se rosszak, van benne értesítési LED és bár a 128 GB televan, de a +128GB-os SD kártyával már oké). Előre is köszönöm szépen
-
aszti75
senior tag
-
Farkas82
tag
A miui 14 óta elég sok panasz van a xiaomikra Android Auto ügyben, jó lenne, ha ilyesmit is megnéznének a tesztekben. De pont tegnap olvastam egy tesztet, ahol a fickó az s22-ről pixel 8 pro-ra váltásról osztotta meg a tapasztalatait, és a fő szívfájdalma az volt, hogy nem ment az AA ahol az S22-vel semmi baja nem volt. Lehet nem csak a xiaomi sara.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Gamepad
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Napelem
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Keresünk dokkolókat
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest