- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela85
aktív tag
Telekomos sorstársak Pro+ 5G telóval és beragadt 1.0.12.0 verzióval, jelezném, hogy Német régión egyből dobja a HyperOS 2.0.4.0 verziót.
-
bela85
aktív tag
válasz
Delirious #1040 üzenetére
Dettó. Bár Telekomos az enyém és csak most jött a 12-es fw, így sok reményt nem fűzök hozzá, hogy a közeljövőben jönne az Hyperos 2. Érdekes módon Telekom azt írta, nem ők szabályozzák a frissítést, de fura, hogy az összes Telekomos most kapta meg egyszerre a 12-es fw-t.
Feleséged telefonja hol lett véve?
-
bela85
aktív tag
válasz
hmatthew19 #1002 üzenetére
Fel vagyok iratkozva rá, de egyelőre semmi. Szerintem nálam a Telekom szabja meg, hogy mikor milyen frissítést kapok meg. Épp ezért régió váltás és egyéb nyalánkságok sem segítenek.
-
bela85
aktív tag
-
bela85
aktív tag
válasz
hmatthew19 #984 üzenetére
BL-t nem fogok ezért nyitni.
-
bela85
aktív tag
válasz
hmatthew19 #981 üzenetére
Szuper és 1.0.8.0 volt neked is előtte vagy már 1.0.12.0??
Mert úgy vettem észre akinek már a 12 volt azoknak hozza, de nálam nem, hiába állítottam már India, Pakisztán Costa Rica, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Spanyolország, Németország Franciaország régiókra, semmi se jön.
Engem nem is a hyperos 2 érdekelne hanem, hogy végre kapjam meg a 12-es verziót és ne augusztusi biztonsági frissítés legyen a telómon! -
bela85
aktív tag
Teljesen gyári, 1.0.8.0 Unoeuxm
Egyébként én is szívtam anno ezzel a DÁP regisztrációval, már írtam nekik emailt stb aztán nekem tényleg ez jött be, hogy picit alrébb tettem oda a személyit és úgy végig be tudta scannelni az nfc.Nfc-vel nekem olyan gondom van, hogy csak a Google walletbe adott kártyát fogadja el fizetés esetén, hiába indítom el a netbankom és ott nfc fizetés, nem érzékeli és nem találtam semmi beállítást rá.
Esetleg ilyennel találkoztál, vagy bárki a fórumtagok közül? -
bela85
aktív tag
válasz
sirály69 #967 üzenetére
A telefon hátulján, de mondom, a személyit egy picit tartsd arrébb, asszem jobbra kellett tolnom picit és máris szépen beolvasta.
Előtte én is próbáltam, letettem személyit, rá tettem a telot és mégis azt írta, hogy ne mozgassam el, aztán mondom ez hülye, meg se mozdítom.
Erre fogtam picit arrébb tettem a személyit, mert valószínű a chip nem volt teljesen az érzékelőnél, és láss csodát, tudtam regisztrálni.
Amúgy nyilván a DÁP a szar, hogy nem úgy van programozva benne az nfc. -
bela85
aktív tag
-
bela85
aktív tag
Frissítéssel kapcsolatban:
1.0.8.0 van még mindig, de olvastam egy fórumba, hogy van aki régiót váltott (Egyesült Államok, Svájc, Franciaország) és úgy adta be a frissítést. - Mondjuk nálam eddig Németország, Ausztria, Franciaország volt próbálva, de most betettem az Egyesült Államok régióba, de egyelőre semmi.
Aztán van ahol írták, hogy a Xiaomi Community-ben jelentkeztek a Beta tesztelőnek, és azzal jött le a frissítés, ami már nem Béta!! - Most jelentkeztem, de egyelőre jóváhagyásra várok. Ahogy néztem, 3000 tesztelőből eddig 965 van.
Nem tudom meddig tart az elfogadás. -
bela85
aktív tag
Az enyém is kB 3 hónapos telo, de a flip tok kikoptatta egy-két helyen a fóliát és nem tudtam, hogy csak a fólia kopott vagy már a kijelző és ezért cseréltem le.
Nem tudom mi lehet, néha dobja be ezt, de érdekes módon 3 órás messenger hívás közben nem szakadt meg. Szóval emiatt kizártam szinte minden variációt
Mondjuk emiatt is örülnék már egy frissítésnek, hátha az megoldás lenne
-
bela85
aktív tag
Jogos.
Témába vág, két dolog
1. Ívelt kijelzőre fólia...
Rendeltem üvegfóliát, feltettem, frankó minden, csak az üvegfólia olyan, hogy nem támogatja az ujjlenyomatot, így levettem és egy hydrogel fóliát tettem fel.
Eddig jó az is.2. Továbbra se tudom miért van az, hogy mobilnetnél néha belassul a net, és Alul felugrik, hogy "Internet connection poor....." meg vmi hosszú szöveg, de olyan gyorsan eltűnik, hogy elolvasni sem tudom. Térerő, 5g van minden maxon.
-
bela85
aktív tag
válasz
hmatthew19 #816 üzenetére
Dettó
-
bela85
aktív tag
Sziasztok.
Miért van az, hogy messengerben küldenek egy docx fájlt és nem tudom lementeni. Megnyitja a Mi Böngészőt és csak két pipa lehetőség van, letöltés a Download mappába vagy a rejtett fájlok közé. Hiába nyomok rá, mentés sikertelen.
Amúgy nem a Mi böngésző az alapértelmezett böngészőm, mert mást használok, mégis ez nyílik meg ilyenkor.Valakinek vmi ötlete?
-
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Két dolog...
1. Nálatok is néha a mobilnet elmegy, vagy belassul? Alul felugrik, hogy "Internet connection poor....." meg vmi hosszú szöveg, de olyan gyorsan eltűnik, hogy elolvasni sem tudom.
- Új Telekom Sim kártyám van, régi telóba ment minden, itt is megy, csak néha lassul be, vagy írja ki ezt. (5G hálózaton vagyok, max jellel)2. Nekem HyperOS van, ahogy megvettem telót rögtön írta is a frissítést, ráengedtem. Viszont szeptember óta nincs frissítés, 1.0.8.0 UNOEUXM verzión állok 2024-08-01 bizt.frissítéssel.
Próbáltam én is letölteni az fw-t és úgy rátenni, de Other Reason hibát dob.
Valakinek valami ötlet erre? Vagy várjunk, majd csak érzékel magától is frissítést?Köszi előre is mindenkinek az építő hozzászólást!
-
bela85
aktív tag
Kedves Fórumtársak!
Segítséget szeretnék kérni NFC-s fizetéssel kapcsolatban.
A GooglePay van beállítva alapértelmezettnek (ezen kívül csak Sim tárcát lehetne választani). GooglePay-hez van adva a Revolut kártyám. Ha így akarok NFC_vel fizetni nincs is semmi gond, működik minden. A gond akkor kezdődik, mikor megnyitom az MBH Bank vagy K&H Bank applikációt, aminél szintén van már NFC fizetési lehetőség. Ilyenkor hiába érintem a terminálhoz a telefont, nem történik semmi. Nem is jelez. Ha bezárom az appot, akkor újra a GooglePay aktiválódik és azzal simán megy a fizetés.Járt esetleg más is hasonlóan, vagy tud bárki bármi megoldást erre?
Sok értelme nincs így a bankomnál az NFC fizetési funkciónak, a bankkártyám meg nem fogom hozzáadni a GPay-hez.Köszönöm előre is az építő hozzászólásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Hálózatokról alaposan
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés