- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delirious
tag
Fejlesztői beállítások aktiválása után. Beállítások > A telefonról > Katt a képernyőre > Nincs elérhető frissítés üzenetet követően a jobb felső sarokban megjelenik a három pötty, katt rá > Frissítőcsomag kiválasztása: itt betallóztam az előzőleg letöltött firmware-t, ami zip csomagban van. Ennyi.
Előző hozzászólásban elírtam a verziót, ami helyesen: HyperOS 2.0.3.0.VNOEUXM
-
aszti75
senior tag
Tudtom szerint,csak BL nyitással tudsz frissíteni,ha eddig nem frissített.Nekem is megállt 0.8-on.Én nyitottam BL-t,csak úgy tudtam frissíteni 10.0-ra.Utána vissza is zártam,de nekem sem adja be a 12.0-át,pedig még a MI Pilotba is benne vagyok.Ráadásul ha letöltöm,akkor sem teszi fel,Other Reason hibával.Érdekes ez a Xiaomi
-
Trooper82
senior tag
Eddig egy furcsaság volt. Egy pár percre nem reagált az érintésekre, de aztan magához tért. Szerintem inkább a gmail fagyasztotta ki, ott ügyködtem.
Szerk: olvastam a gmail véleményeket másbál is előfordult ez a hiba a legutobbi frissítés óta. Nem a hyperos lesz a hibás...
-
kuksa90
őstag
Nem akarom mókolni a telót, csak használni szeretném... OTA frissítésnél semmit nem talál, nemhogy válogathatnék a verziók között. Leszedtem ugyan a .zip-et, de a csomagtalepítő rá sem szagol, szóval várakozás van.
Itt, a hardveraprón vettem, beüzemeletlen, nullkilométeres állapotban
-
OSERANSKY
junior tag
Szia!
A legutóbbi, amit nekem manuálisan kellett feltennem, az a V14.0.5.0.TNOEUXM... Ígérgetés van arra vonatkozóan, hogy hamarosan frissül az aktuálisra, illetve jön a HyperOS is rá, de tudjuk mennyit ér egy ígéret az utóbbi időben a Xiaomitól. SZÉGYEN, hogy a Note 10S-re is bejelentették már, hogy az elkövetkezendő napokban / hetekben frissül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged