- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
Egyelőre nagy csalódás az új rendszer. Van néhány effekt és animáció, de semmi extra. Natív állandó AOD továbbra sincs, csak ez a 10 másodperces. AI-nak sincs sok nyoma.
Android Auto ügyben talán történt fejlődés, de én azt nem tudom tesztelni. -
bmt50
senior tag
Németországi régió hozta.
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Vett valaki a yetteltöl ilyen telefon elöfizetéssel ? Szerintetek kártyafügetlen a telefon ? Sajnos nem tudom megnézni mert nincs másik kártyám . Valki meg tudná nézni vag le tudná tesztelni ?
-
bela85
aktív tag
válasz
hmatthew19 #984 üzenetére
BL-t nem fogok ezért nyitni.
-
bela85
aktív tag
válasz
hmatthew19 #981 üzenetére
Szuper és 1.0.8.0 volt neked is előtte vagy már 1.0.12.0??
Mert úgy vettem észre akinek már a 12 volt azoknak hozza, de nálam nem, hiába állítottam már India, Pakisztán Costa Rica, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Spanyolország, Németország Franciaország régiókra, semmi se jön.
Engem nem is a hyperos 2 érdekelne hanem, hogy végre kapjam meg a 12-es verziót és ne augusztusi biztonsági frissítés legyen a telómon! -
hmatthew19
tag
Pakisztáni régió hozta -
sirály69
őstag
Hol tudom megnézni hogy melyik szoft verzió a legújabb hivatalos...?
-
bela85
aktív tag
Teljesen gyári, 1.0.8.0 Unoeuxm
Egyébként én is szívtam anno ezzel a DÁP regisztrációval, már írtam nekik emailt stb aztán nekem tényleg ez jött be, hogy picit alrébb tettem oda a személyit és úgy végig be tudta scannelni az nfc.Nfc-vel nekem olyan gondom van, hogy csak a Google walletbe adott kártyát fogadja el fizetés esetén, hiába indítom el a netbankom és ott nfc fizetés, nem érzékeli és nem találtam semmi beállítást rá.
Esetleg ilyennel találkoztál, vagy bárki a fórumtagok közül? -
bela85
aktív tag
válasz
sirály69 #967 üzenetére
A telefon hátulján, de mondom, a személyit egy picit tartsd arrébb, asszem jobbra kellett tolnom picit és máris szépen beolvasta.
Előtte én is próbáltam, letettem személyit, rá tettem a telot és mégis azt írta, hogy ne mozgassam el, aztán mondom ez hülye, meg se mozdítom.
Erre fogtam picit arrébb tettem a személyit, mert valószínű a chip nem volt teljesen az érzékelőnél, és láss csodát, tudtam regisztrálni.
Amúgy nyilván a DÁP a szar, hogy nem úgy van programozva benne az nfc. -
matyics
őstag
válasz
Viktor0610 #962 üzenetére
Hát úgy sem volt meg, aztán hagytam a fenébe, gondoltam hátha valami csoda folytán előjön valami frissítéssel. Láss Csodát! Előkerült! Nem tudom honnét és miért, de megvan! Öröm és bódttág!
-
sirály69
őstag
Hol az érzékelő...?
-
bela85
aktív tag
-
sirály69
őstag
A fiam szerette volna a telefonnal DAP appal regisztrálni a személyi igazolványát, de nem sikerül. Ismeretlen hibát dob a telefon, vagy csak nem is reagál az igazolványra.
Nektek működik, működött? Az NFC be van kapcsolva... -
-
krics
aktív tag
Na, közben sikerült feltenni az orangefox recoveryt, és magiskkel rootolni a telót. Kezdésnek találtam is már olyan modult (MIUI AOD Freely) amivel bekerült a menübe az állandó illetve időzített AOD lehetősége. Jelenleg az 1.0.9.0 global stable rom fut a telón. Ha jön ki újabb frissítés, akkor ugye a nyitott bootloader miatt magától nem fog települni. Ha letöltöm az ota zip file-t valamelyik xiaomi mirrorról, akkor a recoveryből csak simán flashelem a zip file-t és installálja is?
-
matyics
őstag
válasz
Viktor0610 #956 üzenetére
Hogy egyértelműbben fogalmazzak, az az Android widgetek rész hiányzik. Azt esetleg, hogy lehetne előhalászni?
-
simihun
aktív tag
Ezt így nagyon rejtve talaltam meg a beállítások között.
Valaki használja, esetleg tud írni róla pár sort? -
matyics
őstag
válasz
Viktor0610 #956 üzenetére
Igen, itt keresem, de semmi, csak a gyári alkalmazásoké van ott.
-
-
matyics
őstag
Üdv, az a kérdésem, hogy csak én nem jöttem még rá, hogy mi módon lehetne használni a képernyőn, a telepített alkalmazás widgetjeit? Teljesen más a felület és nem rakja ki azokat a widgeteket amit eddig igen. Remélem valaki tud segíteni, köszi!
-
bmt50
senior tag
válasz
lucifer15 #949 üzenetére
Szia,
A Redmi Note 13Pro+ szolgáltatói ajánlatban jóval olcsóbb, jelenleg ár/érték bajnok. Ha tudsz venni szolgáltatótól, olyat vegyél.
Ha ragaszkodsz a kártyafüggetlen piachoz (pl. Alza), akkor Poco jobb választás.
Én is Samsungról jövök. Azt szokni kell, hogy nincs havonta biztonsági frissítés és a Hyper OS se tud annyit, mint a OneUI egy Good Lock-kal. De Hyper nemis zabál annyit RAM-ot, és nemis fog tőle a telefon belassulni, mint sok Samsung. -
-
lucifer15
tag
válasz
Viktor0610 #950 üzenetére
Köszönöm. Inkább kérdezek több helyen mint sehol.
-
válasz
lucifer15 #949 üzenetére
Láttam, már másik topikban is kérdeztél.
Pont a megfelelőben mondjuk, még nem.
Milyen okostelefont vegyek?Amúgy én a Pocót venném. Gyorsabb, valamivel újabb, talán kamerában is jobb.
-
lucifer15
tag
Üdv.
Az elmult 20 évben külömböző Samsung telefonokat használtam /most A 52 s / szeretnék váltani valamelyik Xiaomi készülékre. Remélem, hogy nem bánom meg a hűtlenséget.
A kiszemelt Redmi Note 13 pro + vagy Poco X6 pro 12/518 mindkettő.
Egy hete használok egy Xiaomi Redmi Pad Pro 12.1" 8/256 os tabot. Eddig "bejött" bár a menü kicsit furcsa, de hozzá lehet szokni.
Tanácsot szeretnék kérni, hogy melyik legyen a kettő kiválasztott közül. -
krics
aktív tag
Én új Xiaomi accountot hoztam létre, mert a több, mint 4000 napos régi, amivel próbálkoztam, valamiért kínai regisztrációs lett, és mivel globál régiós telóra próbáltam a bindingot, nem engedte kínai accounttal. Ezért csináltam nemrég egy magyar accountot, kivártam, hogy elérje a 30 napot a community regisztráció után és úgy próbáltam a bindelést, de erre se engedte először. Aztán összevissza cserélgettem a telón, hogy melyikkel vagyok belépve, meg kikapcsoltam és bekapcsoltam az usb debuggingot meg a fejlesztői beállításokban is kapcsolgattam az usb-s dolgokat már nem tom milyen sorrendben, és egyszercsak az új accounttal mikor próba szerencse alapon megnéztem mi lesz, megcsinálta a bindelést. A community appban az unlock request szinte esélytelen, hogy sikerüljön. Több millió eladott Xiaomi telefonhoz van 3000-es napi kvóta ami egy mp alatt betelik... Nevetséges. Hónapokon át kisérletezgettem vele, pontban 5-kor, pár mp-cel előtte, utána, sose sikerült. Aztán matthew19 linkelte a paki gyerek videóját, amiben kikerülte a community appos kérelmezést és neki várakozás nélkül ment a BL unlock azonnal. Mindent úgy csináltam, ahogy a videóban a srác, de az első próbálkozásomkor 56 óra várakozást dobott a program. Másodjára viszont, miután az 56 óra letelt, kinyílt a bootloader. Akkor ráflesseltem én is a global romot, de nem zártam le a BL-t, mert szeretnék rá elsősorban egy orangefox recoveryt, meg ki akarom rootolni a telót. Persze nincs se hivatalos orangefox se twrp a telóhoz (így egy normális útmutató sincs), csak portolt verziók. A 4pda-ról itt vannak a linkek ezekhez: [link] ha már így belejöttem a flashelésbe termux-szal másik telóról, gondoltam menni fog a recovery flash is ugyanígy, majdnem sikerült is, de hardbrick lett a vége. Akármit nyomkodtam, a fastbootot sehogy se lehetett előhozni, csak a mi logo villant fel félpercenként, ahogy folyamatosan rebootolt a teló. A pc-ként használt termuxos teló sem látta a telót...Csináltam egy screenshotot is az utolsó termux parancsokról [link] . Miután idegességemben leizzadtam magamról 10 liter vizet, találtam telegramon egy bangladesi telefonos segítséget, aki 10 USDT-ért távoli eléréssel a gyerek windowsos sulis laptopjára felrakott dolgokat (spflashtool-szerűséget, valami skip auth progit, 7zip-et), küzdött egy nagyot a vírusírtóval meg a Windows defenderrel, aztán kérésére a hangerő fel és le gombokat benyomva csatlakoztattam kábelen a pc-hez a telót, így az spflashtool meg is találta. Ezután a korábban általam a pc-re feltöltött global romot ráflashelte, és unbrickelte a telót. A BL unlockolva maradt. Aszonta a bangladesi szaki, hogy még egy unbrick benne van az árban, de csak ha nagyon muszáj venném ezt az opciót igénybe :-) Szóval, ha valakinek innen van már custom recovery a telón, elárulhatná, hogy hogyan csinálta.
-
axlfsi
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #945 üzenetére
Totál nem értelek, de szerintem félreértesz. Tudom, hogy 1-et lehet már csak idéntől. Az pont elég is lenne... a kérdésem arra irányult, hogy ha amúgy BINDELVE SINCS, akkor - ha meg is kapom az unlock engedélyt - meg fogom tudni csináni azt, lévén nincs is fiókhoz kötve még a készülék?
-
axlfsi
veterán
Felmerült bennem a kérdés: HA még a bindelés sem sikerült (mert "system being upgraded"-del baszogat minden alkalommal), AKKOR a 17h-tól esélyes unlockkal is hiába próbálkozom eleve, jól sejtem (hiszen nincs is még a fiókomhoz rendelve az adott telefon), igaz?!
-
novakalex
aktív tag
Sajnos nekem is fenn áll egy a system being upgraded hiba... szétnyálaztam az összes fórumot, de sehol, semmi megoldás nincs rá.
-
24/7 online
csendes tag
válasz
snecizero #941 üzenetére
Hát ez Valami meseszép!
Nagyon örülök neki, hogy Neked, Azzal, Működik!
Külön diktafonnal nekem is működik.
De ügye ezzel a telefonnal is jó volna ha működne.
De azért nem fogom eladni, hogy vegyek egy másik telefont amin épp működik.
Jobb ez nekem.
Amúgy se nagyon szoktak világranglistán lenni ezek a mobilok a szoftveres frissítési támogatás hosszát illetően. -
snecizero
senior tag
Látom sokaknak hiányzik a hívás rögzítés! Nekem blackview telefonom van. Abban gyárilag bent van a hívás rögzítés és tökéletesen működik !
-
hmatthew19
tag
válasz
JohnDoe_Hun #937 üzenetére
Most nézem készülékkeresés nekem ki volt kapcsolva, nem tudom az segíthet-e nyitásnál.
-
krics
aktív tag
A global rom támogatja az automatikus hívásrögzítést?
-
krics
aktív tag
Belenéztem a magisk topikba is, ha már nyitva a BL akkor jöhet a root is meg az ezzel járó nyalánkságok... Mit mondjak, rendesen meg lett bonyolítva azóta, hogy utoljára ezzel foglalkoztam A6 (marshmallow) alatt...
-
krics
aktív tag
Na, a paki gyerek útmutatója alapján és az 56 óra várakozás letelte után sikerült kinyitnom a bootloadert. Köszi a tippet, hmatthew19!
-
axlfsi
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #931 üzenetére
Köszi, felraktam ezt a verziót, beállítottam mindent, ahogy kell, ... holnap letesztelem. Remélem némiképp értekelhetően hallani lehet mindkét beszélgetőfelet (és én már akkor nyertem!).
-
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #927 üzenetére
Az én accountom 7 éves. Szerintem más irányba kéne gondolkodni.Nem hinném,hogy a régi account miatt nem enged nyitni.
Xiaomi profilotok 100%-os? -
axlfsi
veterán
válasz
24/7 online #925 üzenetére
Nekem a hívásrögzítés miatt fontos a BL nyitás, ... egyébként az sem érdekelne, ha Android 5 fut rajta (nem bankolok sem hasonló, ...).
Ez viszont nagyon fontos lenne ...
Esetleg, - ha már itt tartunk - van jónak mondható callrecorder, ami (tudom, sajnos driverből nem fog működni, de) korrekt módon felveszi a hangszóróból szűrődő beszélgetéset is? Sajnos munkám miatt, nagyon fontos lenne...
-
JohnDoe_Hun
tag
Jó rendben van ti nem akartok kínlódni vele de nekem azért had' szabadjon, ok. Amúgy olvasgattam egy kicsit és lehet h túl régi az accom. Kínai szerveren van tárolva. Az asszonyé kb. 2-3 éves és az övével sem megy. Sőt a saját 11T-t sem engedi nyitni.
-
kbyte1024
veterán
Ezt akartam irni
kinlódna a ....-om vele.
-
24/7 online
csendes tag
Nem igazán értem minek kínlódtok ilyennel
Majd beadja a frissítést amikor beadja. kész. Működik? Működik. Ennyi. Engem már nem izgat, hogy melyik verzió frissítésnél jár a telóm. Nekem már biztos letiltotta volna a xiaomi addig erölködök. -
JohnDoe_Hun
tag
Na remek. Addig nyomogattam az appot amig büntit nem kaptam
. Most azt írja account error próbálkozzak 01.10-én. Hát elmehetnek a jó....
-
JohnDoe_Hun
tag
Köszi srácok de semmi. Feltettem újra a community-t, vagy 100x nyomkodtam. Egyet vissza, unlock, apply, egyet vissza...semmi. Bindelésnél ugyan az. Nekem ilyet még sosem írt, hogy lépjek ki. Olyat igen h wifi helyett mobil net meg lépjek be mert épp' nem voltam belépve de semmi.
-
hmatthew19
tag
válasz
JohnDoe_Hun #919 üzenetére
Mióta frissítettem, még nem próbáltam, de most próbáltam bindelni újra és nem akarta. Töröltem a Xiaomi Community appot, telepítettem ezt: https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi/mi-community/mi-community-5-3-31-release/xiaomi-community-5-3-31-android-apk-download/download/?key=88d083c1ba148122d84f4f69a051e0da011ca4db
Utána ott szó szerint nyomkodtam vagy 10x az apply gombot, nyilván a limitet elérte azt írta ki, aztán próbáltam a bindelest, írta hogy lépjek ki mert nem sikerült. Ki is léptem a fiókból, majd egyből vissza és sikerült.
-
aszti75
senior tag
válasz
Igazán sajnálom.Nekem eddig terjed a tudásom ezzel kapcsolatban.Ötletem sincs,hogy miért nem megy neked.Nekem ez a 2. Redmi Note 13 Pro + ebben az évben,és nekem mind a kettőt sikerült nyitni.
-
axlfsi
veterán
válasz
...én már rég túladtam volna rajta, ha az enyém és nem céges.
Mellesleg a 14 és 15-ös sájomikkal is vannak ilyen gondok? ... mintha azt olvastam volna valahol, hogy kifejezetten a 13-as szopatott ilyesmivel valamiért. -
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #916 üzenetére
Nem tudom,ismered-e ezt az oldalt,de én itt is olvasgatnék.
-
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #916 üzenetére
Hmm..
Tudom,drasztikus és én sem szeretem,de FR után próbálnám meg a helyedben.Addig,amíg az előkészületek nincsenek meg,ne lépj be a Xiaomi fiókba.Mikor be kell lépned,úgy lépj be,ahogy fentebb írtam.Én még ezt ki próbálnám a helyedben. -
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #913 üzenetére
Ha a Mi fiókot nem sikerül össze kapcsolni a Mi Unlock-al,akkor próbáld meg a következőt:
Lépj ki a Xiaomi fiókodból a telefonon,majd menj a fejlesztői beállításokba és ott a Mi Unlock-állapot ellenörzésénél lépj be.Nekem is így sikerült a fiókot hozzá adni.Persze mindezt csak mobil nettel.WI-FI-t kapcsold ki addig,míg tart a procedúra. -
hmatthew19
tag
válasz
JohnDoe_Hun #913 üzenetére
Nekem 1.0.8 volt rajta szóval az talán kizárható.
-
JohnDoe_Hun
tag
válasz
hmatthew19 #912 üzenetére
Azzal is próbáltam. Olyan mintha fekete listán lenne a teló. Vagy az a baja h nem a legfrissebb rendszer van rajta, 1.0.9.
-
hmatthew19
tag
válasz
JohnDoe_Hun #910 üzenetére
Egy teljesen új fiókkal nem menne a bindelés?
-
wolf64
tag
Nekem Yetteles független van az 1.0.12.0 .-val Tökéletesen fut minden . 2018-as Opel Zafirában levő Android Autóval is tökéletesen működik a bluetooth kapcsolat is jól működik .
-
krics
aktív tag
válasz
JohnDoe_Hun #908 üzenetére
A developer optionsban az alábbiak voltak nekem bekattintva:
- OEM unlocking
- USB debugging
- USB debugging (Security settings)
- Install via USB
Illetve a Xiaomi Cloudban a Find Device opció is. -
krics
aktív tag
Én is nekiláttam a paki gyerek BL-nyitós módszerének, sajnos egyelőre nem jött össze, 20036-os hibakód, és próbáljam újra 56 óra múlva... De legalább az account binding most sikerült.
-
hmatthew19
tag
Jelentem, nekem is megérkezett. Pakisztáni régió. Kb 2-3 órát vártam rá
-
-
aszti75
senior tag
-
axlfsi
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #889 üzenetére
Én inkább már csak azt nem értem, hogy akinek sikerül, annak, hogyan?! ... ugyanis hivatalos(!) tájékoztatás szerint, erre a telefonra nem is lehet egyelőre bl-t nyitni (nyári info, de kb. mit sem változott azóta)... az utolsó bekezdést olvassátok, hivatalos Xiaomi tájékoztatás.
Na, most akkor, hogy is van ez?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Léghűtés topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest