Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
Egyelőre nagy csalódás az új rendszer. Van néhány effekt és animáció, de semmi extra. Natív állandó AOD továbbra sincs, csak ez a 10 másodperces. AI-nak sincs sok nyoma.
Android Auto ügyben talán történt fejlődés, de én azt nem tudom tesztelni. -
bmt50
senior tag
Németországi régió hozta.
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Vett valaki a yetteltöl ilyen telefon elöfizetéssel ? Szerintetek kártyafügetlen a telefon ? Sajnos nem tudom megnézni mert nincs másik kártyám . Valki meg tudná nézni vag le tudná tesztelni ?
-
bela85
aktív tag
válasz
hmatthew19 #984 üzenetére
BL-t nem fogok ezért nyitni.
-
bela85
aktív tag
válasz
hmatthew19 #981 üzenetére
Szuper és 1.0.8.0 volt neked is előtte vagy már 1.0.12.0??
Mert úgy vettem észre akinek már a 12 volt azoknak hozza, de nálam nem, hiába állítottam már India, Pakisztán Costa Rica, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Spanyolország, Németország Franciaország régiókra, semmi se jön.
Engem nem is a hyperos 2 érdekelne hanem, hogy végre kapjam meg a 12-es verziót és ne augusztusi biztonsági frissítés legyen a telómon! -
hmatthew19
tag
Pakisztáni régió hozta -
sirály69
őstag
Hol tudom megnézni hogy melyik szoft verzió a legújabb hivatalos...?
-
bela85
aktív tag
Teljesen gyári, 1.0.8.0 Unoeuxm
Egyébként én is szívtam anno ezzel a DÁP regisztrációval, már írtam nekik emailt stb aztán nekem tényleg ez jött be, hogy picit alrébb tettem oda a személyit és úgy végig be tudta scannelni az nfc.Nfc-vel nekem olyan gondom van, hogy csak a Google walletbe adott kártyát fogadja el fizetés esetén, hiába indítom el a netbankom és ott nfc fizetés, nem érzékeli és nem találtam semmi beállítást rá.
Esetleg ilyennel találkoztál, vagy bárki a fórumtagok közül? -
bela85
aktív tag
válasz
sirály69 #967 üzenetére
A telefon hátulján, de mondom, a személyit egy picit tartsd arrébb, asszem jobbra kellett tolnom picit és máris szépen beolvasta.
Előtte én is próbáltam, letettem személyit, rá tettem a telot és mégis azt írta, hogy ne mozgassam el, aztán mondom ez hülye, meg se mozdítom.
Erre fogtam picit arrébb tettem a személyit, mert valószínű a chip nem volt teljesen az érzékelőnél, és láss csodát, tudtam regisztrálni.
Amúgy nyilván a DÁP a szar, hogy nem úgy van programozva benne az nfc. -
matyics
őstag
válasz
Viktor0610 #962 üzenetére
Hát úgy sem volt meg, aztán hagytam a fenébe, gondoltam hátha valami csoda folytán előjön valami frissítéssel. Láss Csodát! Előkerült! Nem tudom honnét és miért, de megvan! Öröm és bódttág!
-
sirály69
őstag
Hol az érzékelő...?
-
bela85
aktív tag
-
sirály69
őstag
A fiam szerette volna a telefonnal DAP appal regisztrálni a személyi igazolványát, de nem sikerül. Ismeretlen hibát dob a telefon, vagy csak nem is reagál az igazolványra.
Nektek működik, működött? Az NFC be van kapcsolva... -
-
krics
tag
Na, közben sikerült feltenni az orangefox recoveryt, és magiskkel rootolni a telót. Kezdésnek találtam is már olyan modult (MIUI AOD Freely) amivel bekerült a menübe az állandó illetve időzített AOD lehetősége. Jelenleg az 1.0.9.0 global stable rom fut a telón. Ha jön ki újabb frissítés, akkor ugye a nyitott bootloader miatt magától nem fog települni. Ha letöltöm az ota zip file-t valamelyik xiaomi mirrorról, akkor a recoveryből csak simán flashelem a zip file-t és installálja is?
-
matyics
őstag
válasz
Viktor0610 #956 üzenetére
Hogy egyértelműbben fogalmazzak, az az Android widgetek rész hiányzik. Azt esetleg, hogy lehetne előhalászni?
-
simihun
aktív tag
Ezt így nagyon rejtve talaltam meg a beállítások között.
Valaki használja, esetleg tud írni róla pár sort? -
matyics
őstag
válasz
Viktor0610 #956 üzenetére
Igen, itt keresem, de semmi, csak a gyári alkalmazásoké van ott.
-
-
matyics
őstag
Üdv, az a kérdésem, hogy csak én nem jöttem még rá, hogy mi módon lehetne használni a képernyőn, a telepített alkalmazás widgetjeit? Teljesen más a felület és nem rakja ki azokat a widgeteket amit eddig igen. Remélem valaki tud segíteni, köszi!
-
bmt50
senior tag
válasz
lucifer15 #949 üzenetére
Szia,
A Redmi Note 13Pro+ szolgáltatói ajánlatban jóval olcsóbb, jelenleg ár/érték bajnok. Ha tudsz venni szolgáltatótól, olyat vegyél.
Ha ragaszkodsz a kártyafüggetlen piachoz (pl. Alza), akkor Poco jobb választás.
Én is Samsungról jövök. Azt szokni kell, hogy nincs havonta biztonsági frissítés és a Hyper OS se tud annyit, mint a OneUI egy Good Lock-kal. De Hyper nemis zabál annyit RAM-ot, és nemis fog tőle a telefon belassulni, mint sok Samsung. -
-
lucifer15
tag
válasz
Viktor0610 #950 üzenetére
Köszönöm. Inkább kérdezek több helyen mint sehol.
-
válasz
lucifer15 #949 üzenetére
Láttam, már másik topikban is kérdeztél.
Pont a megfelelőben mondjuk, még nem.
Milyen okostelefont vegyek?Amúgy én a Pocót venném. Gyorsabb, valamivel újabb, talán kamerában is jobb.
-
lucifer15
tag
Üdv.
Az elmult 20 évben külömböző Samsung telefonokat használtam /most A 52 s / szeretnék váltani valamelyik Xiaomi készülékre. Remélem, hogy nem bánom meg a hűtlenséget.
A kiszemelt Redmi Note 13 pro + vagy Poco X6 pro 12/518 mindkettő.
Egy hete használok egy Xiaomi Redmi Pad Pro 12.1" 8/256 os tabot. Eddig "bejött" bár a menü kicsit furcsa, de hozzá lehet szokni.
Tanácsot szeretnék kérni, hogy melyik legyen a kettő kiválasztott közül. -
krics
tag
Én új Xiaomi accountot hoztam létre, mert a több, mint 4000 napos régi, amivel próbálkoztam, valamiért kínai regisztrációs lett, és mivel globál régiós telóra próbáltam a bindingot, nem engedte kínai accounttal. Ezért csináltam nemrég egy magyar accountot, kivártam, hogy elérje a 30 napot a community regisztráció után és úgy próbáltam a bindelést, de erre se engedte először. Aztán összevissza cserélgettem a telón, hogy melyikkel vagyok belépve, meg kikapcsoltam és bekapcsoltam az usb debuggingot meg a fejlesztői beállításokban is kapcsolgattam az usb-s dolgokat már nem tom milyen sorrendben, és egyszercsak az új accounttal mikor próba szerencse alapon megnéztem mi lesz, megcsinálta a bindelést. A community appban az unlock request szinte esélytelen, hogy sikerüljön. Több millió eladott Xiaomi telefonhoz van 3000-es napi kvóta ami egy mp alatt betelik... Nevetséges. Hónapokon át kisérletezgettem vele, pontban 5-kor, pár mp-cel előtte, utána, sose sikerült. Aztán matthew19 linkelte a paki gyerek videóját, amiben kikerülte a community appos kérelmezést és neki várakozás nélkül ment a BL unlock azonnal. Mindent úgy csináltam, ahogy a videóban a srác, de az első próbálkozásomkor 56 óra várakozást dobott a program. Másodjára viszont, miután az 56 óra letelt, kinyílt a bootloader. Akkor ráflesseltem én is a global romot, de nem zártam le a BL-t, mert szeretnék rá elsősorban egy orangefox recoveryt, meg ki akarom rootolni a telót. Persze nincs se hivatalos orangefox se twrp a telóhoz (így egy normális útmutató sincs), csak portolt verziók. A 4pda-ról itt vannak a linkek ezekhez: [link] ha már így belejöttem a flashelésbe termux-szal másik telóról, gondoltam menni fog a recovery flash is ugyanígy, majdnem sikerült is, de hardbrick lett a vége. Akármit nyomkodtam, a fastbootot sehogy se lehetett előhozni, csak a mi logo villant fel félpercenként, ahogy folyamatosan rebootolt a teló. A pc-ként használt termuxos teló sem látta a telót...Csináltam egy screenshotot is az utolsó termux parancsokról [link] . Miután idegességemben leizzadtam magamról 10 liter vizet, találtam telegramon egy bangladesi telefonos segítséget, aki 10 USDT-ért távoli eléréssel a gyerek windowsos sulis laptopjára felrakott dolgokat (spflashtool-szerűséget, valami skip auth progit, 7zip-et), küzdött egy nagyot a vírusírtóval meg a Windows defenderrel, aztán kérésére a hangerő fel és le gombokat benyomva csatlakoztattam kábelen a pc-hez a telót, így az spflashtool meg is találta. Ezután a korábban általam a pc-re feltöltött global romot ráflashelte, és unbrickelte a telót. A BL unlockolva maradt. Aszonta a bangladesi szaki, hogy még egy unbrick benne van az árban, de csak ha nagyon muszáj venném ezt az opciót igénybe :-) Szóval, ha valakinek innen van már custom recovery a telón, elárulhatná, hogy hogyan csinálta.
-
axlfsi
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #945 üzenetére
Totál nem értelek, de szerintem félreértesz. Tudom, hogy 1-et lehet már csak idéntől. Az pont elég is lenne... a kérdésem arra irányult, hogy ha amúgy BINDELVE SINCS, akkor - ha meg is kapom az unlock engedélyt - meg fogom tudni csináni azt, lévén nincs is fiókhoz kötve még a készülék?
-
axlfsi
veterán
Felmerült bennem a kérdés: HA még a bindelés sem sikerült (mert "system being upgraded"-del baszogat minden alkalommal), AKKOR a 17h-tól esélyes unlockkal is hiába próbálkozom eleve, jól sejtem (hiszen nincs is még a fiókomhoz rendelve az adott telefon), igaz?!
-
novakalex
aktív tag
Sajnos nekem is fenn áll egy a system being upgraded hiba... szétnyálaztam az összes fórumot, de sehol, semmi megoldás nincs rá.
-
24/7 online
csendes tag
válasz
snecizero #941 üzenetére
Hát ez Valami meseszép!
Nagyon örülök neki, hogy Neked, Azzal, Működik!
Külön diktafonnal nekem is működik.
De ügye ezzel a telefonnal is jó volna ha működne.
De azért nem fogom eladni, hogy vegyek egy másik telefont amin épp működik.
Jobb ez nekem.
Amúgy se nagyon szoktak világranglistán lenni ezek a mobilok a szoftveres frissítési támogatás hosszát illetően. -
snecizero
senior tag
Látom sokaknak hiányzik a hívás rögzítés! Nekem blackview telefonom van. Abban gyárilag bent van a hívás rögzítés és tökéletesen működik !
-
hmatthew19
tag
válasz
JohnDoe_Hun #937 üzenetére
Most nézem készülékkeresés nekem ki volt kapcsolva, nem tudom az segíthet-e nyitásnál.
-
krics
tag
A global rom támogatja az automatikus hívásrögzítést?
-
krics
tag
Belenéztem a magisk topikba is, ha már nyitva a BL akkor jöhet a root is meg az ezzel járó nyalánkságok... Mit mondjak, rendesen meg lett bonyolítva azóta, hogy utoljára ezzel foglalkoztam A6 (marshmallow) alatt...
-
krics
tag
Na, a paki gyerek útmutatója alapján és az 56 óra várakozás letelte után sikerült kinyitnom a bootloadert. Köszi a tippet, hmatthew19!
-
axlfsi
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #931 üzenetére
Köszi, felraktam ezt a verziót, beállítottam mindent, ahogy kell, ... holnap letesztelem. Remélem némiképp értekelhetően hallani lehet mindkét beszélgetőfelet (és én már akkor nyertem!).
-
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #927 üzenetére
Az én accountom 7 éves. Szerintem más irányba kéne gondolkodni.Nem hinném,hogy a régi account miatt nem enged nyitni.
Xiaomi profilotok 100%-os? -
axlfsi
veterán
válasz
24/7 online #925 üzenetére
Nekem a hívásrögzítés miatt fontos a BL nyitás, ... egyébként az sem érdekelne, ha Android 5 fut rajta (nem bankolok sem hasonló, ...).
Ez viszont nagyon fontos lenne ...
Esetleg, - ha már itt tartunk - van jónak mondható callrecorder, ami (tudom, sajnos driverből nem fog működni, de) korrekt módon felveszi a hangszóróból szűrődő beszélgetéset is? Sajnos munkám miatt, nagyon fontos lenne...
-
JohnDoe_Hun
tag
Jó rendben van ti nem akartok kínlódni vele de nekem azért had' szabadjon, ok. Amúgy olvasgattam egy kicsit és lehet h túl régi az accom. Kínai szerveren van tárolva. Az asszonyé kb. 2-3 éves és az övével sem megy. Sőt a saját 11T-t sem engedi nyitni.
-
kbyte1024
veterán
Ezt akartam irni
kinlódna a ....-om vele.
-
24/7 online
csendes tag
Nem igazán értem minek kínlódtok ilyennel
Majd beadja a frissítést amikor beadja. kész. Működik? Működik. Ennyi. Engem már nem izgat, hogy melyik verzió frissítésnél jár a telóm. Nekem már biztos letiltotta volna a xiaomi addig erölködök. -
JohnDoe_Hun
tag
Na remek. Addig nyomogattam az appot amig büntit nem kaptam
. Most azt írja account error próbálkozzak 01.10-én. Hát elmehetnek a jó....
-
JohnDoe_Hun
tag
Köszi srácok de semmi. Feltettem újra a community-t, vagy 100x nyomkodtam. Egyet vissza, unlock, apply, egyet vissza...semmi. Bindelésnél ugyan az. Nekem ilyet még sosem írt, hogy lépjek ki. Olyat igen h wifi helyett mobil net meg lépjek be mert épp' nem voltam belépve de semmi.
-
hmatthew19
tag
válasz
JohnDoe_Hun #919 üzenetére
Mióta frissítettem, még nem próbáltam, de most próbáltam bindelni újra és nem akarta. Töröltem a Xiaomi Community appot, telepítettem ezt: https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi/mi-community/mi-community-5-3-31-release/xiaomi-community-5-3-31-android-apk-download/download/?key=88d083c1ba148122d84f4f69a051e0da011ca4db
Utána ott szó szerint nyomkodtam vagy 10x az apply gombot, nyilván a limitet elérte azt írta ki, aztán próbáltam a bindelest, írta hogy lépjek ki mert nem sikerült. Ki is léptem a fiókból, majd egyből vissza és sikerült.
-
aszti75
senior tag
válasz
Igazán sajnálom.Nekem eddig terjed a tudásom ezzel kapcsolatban.Ötletem sincs,hogy miért nem megy neked.Nekem ez a 2. Redmi Note 13 Pro + ebben az évben,és nekem mind a kettőt sikerült nyitni.
-
axlfsi
veterán
válasz
...én már rég túladtam volna rajta, ha az enyém és nem céges.
Mellesleg a 14 és 15-ös sájomikkal is vannak ilyen gondok? ... mintha azt olvastam volna valahol, hogy kifejezetten a 13-as szopatott ilyesmivel valamiért. -
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #916 üzenetére
Nem tudom,ismered-e ezt az oldalt,de én itt is olvasgatnék.
-
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #916 üzenetére
Hmm..
Tudom,drasztikus és én sem szeretem,de FR után próbálnám meg a helyedben.Addig,amíg az előkészületek nincsenek meg,ne lépj be a Xiaomi fiókba.Mikor be kell lépned,úgy lépj be,ahogy fentebb írtam.Én még ezt ki próbálnám a helyedben. -
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #913 üzenetére
Ha a Mi fiókot nem sikerül össze kapcsolni a Mi Unlock-al,akkor próbáld meg a következőt:
Lépj ki a Xiaomi fiókodból a telefonon,majd menj a fejlesztői beállításokba és ott a Mi Unlock-állapot ellenörzésénél lépj be.Nekem is így sikerült a fiókot hozzá adni.Persze mindezt csak mobil nettel.WI-FI-t kapcsold ki addig,míg tart a procedúra. -
hmatthew19
tag
válasz
JohnDoe_Hun #913 üzenetére
Nekem 1.0.8 volt rajta szóval az talán kizárható.
-
JohnDoe_Hun
tag
válasz
hmatthew19 #912 üzenetére
Azzal is próbáltam. Olyan mintha fekete listán lenne a teló. Vagy az a baja h nem a legfrissebb rendszer van rajta, 1.0.9.
-
hmatthew19
tag
válasz
JohnDoe_Hun #910 üzenetére
Egy teljesen új fiókkal nem menne a bindelés?
-
wolf64
tag
Nekem Yetteles független van az 1.0.12.0 .-val Tökéletesen fut minden . 2018-as Opel Zafirában levő Android Autóval is tökéletesen működik a bluetooth kapcsolat is jól működik .
-
krics
tag
válasz
JohnDoe_Hun #908 üzenetére
A developer optionsban az alábbiak voltak nekem bekattintva:
- OEM unlocking
- USB debugging
- USB debugging (Security settings)
- Install via USB
Illetve a Xiaomi Cloudban a Find Device opció is. -
krics
tag
Én is nekiláttam a paki gyerek BL-nyitós módszerének, sajnos egyelőre nem jött össze, 20036-os hibakód, és próbáljam újra 56 óra múlva... De legalább az account binding most sikerült.
-
hmatthew19
tag
Jelentem, nekem is megérkezett. Pakisztáni régió. Kb 2-3 órát vártam rá
-
-
aszti75
senior tag
-
axlfsi
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #889 üzenetére
Én inkább már csak azt nem értem, hogy akinek sikerül, annak, hogyan?! ... ugyanis hivatalos(!) tájékoztatás szerint, erre a telefonra nem is lehet egyelőre bl-t nyitni (nyári info, de kb. mit sem változott azóta)... az utolsó bekezdést olvassátok, hivatalos Xiaomi tájékoztatás.
Na, most akkor, hogy is van ez?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csendben jöttek meg a piacra a Redmi Note 13-as modellek, de sok ponton fejlődött a széria csúcskiadása is.
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mesterséges intelligencia topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest