- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
*[citation needed]
-
tisztavíz
kezdő
Több milliárd SIM kártya van a világon (egy régebbi cikk szerint 7,2 milliárd). Folyamatosan gyártják, ezzel egyidejűleg hulladék keletkezik. Megkérdőjelezem hány eldobott SIM kártyából mennyi jut el szakszerű újrahasznosításra vagy "általános" hulladékként szabadulnak meg tőle. Az utóbbira tippelek jelentős arányban, amikor egy chipben lévő ritka és drága anyagokkal mérgezzük a bolygót, nem beszélve a műanyag hordozóról.
Az eSIM egy QR kód (vagy letölthető a szolgáltatótól), a valódi áramkör a telefonban van. Sok előnye van, ezek között szerepel az is, ha ellopják a telefont, nem tudják kivenni (nyomon követhető marad a telefon), amíg a fizikai SIM-et igen. Számomra eddig csak előnye volt. Sok lehet belőle egy telefonban, amiket néhány gombnyomással lehet váltogatni, melyik legyen aktív. (Témánál maradva, elutaztam a RN 13 Pro+ 5G-vel és 3 eSIM-ből egyszerre egy lehetett aktív. Ezért adtam el és vettem helyette olyat, ami teljesen támogatja.) Egyik készülékből a násikba rakni is néhány kattintással megy, szolgáltató függő is. Remélem soha többet nem kell fizikai SIM-et használnom. Hátrányai is van, pl. ha nincs (internet)kapcsolat a szolgáltató felé, nem lehet belerakni a készülékbe vagy kivenni. Remélem, hogy előbb-utóbb minden készülék alapból támogatni fogja és kimegy a divatból a fizikai SIM. -
válasz
tisztavíz #1197 üzenetére
"Remélem, hogy a környezetszennyező és kevésbé biztonságos SIM el fog tűnni és csak eSIM lesz."
Dafuq...?
Már csak erre a két konkrét kívánságodra (és implicit állításodra) is rá szeretnék kérdezni, hogy egészen pontosan itt miről is beszélsz? Tényleg örülnék neki, ha ezt alaposan kifejtenéd.
-
tisztavíz
kezdő
Nem játszom, de rengeteg alkalmazásom van és böngészőkben nagy mennyiségű fül van nyitva. A 12/512GB-os erre jó volt, nem lassult le, gyorsan reagált.
Az eSIM-nek utána tudsz olvasni. Jobb telefonnal egyidejűleg 2 eSIM lehet engedélyezve, de ebben a készülékben csak egy eSIM és egy fizikai mellette. Ha nem pakolod a SIM-eket egyik telefonból a másikba vagy nincs több, mint 2 SIM-ed, nem zavar, hogy fiókot kell kinyitni és abba beletenni, akkor neked megfelelő lehet. Remélem, hogy a környezetszennyező és kevésbé biztonságos SIM el fog tűnni és csak eSIM lesz.
A Xiaomi-k gyárilag tele vannak olyan szoftverekkel, ami hasznot nem hoz (vagy nem is tudsz róla), eszi az erőforrásokat, adatokat gyűjt (és elküldi Kínába) vagy csak egyszerűen nem lehet leszedni és bosszantó, stb. A Shizuku + Canta párossal számítógép nélkül le lehet szedni szinte bármit, de képtelen leszel mindent megtalálni és ki tudja mi jön vissza vagy települ fel újként a frissítésekkel. Tehát ezzel foglalkozni kell időnként. 3 Xiaomi telefonom van, ez nem tetszik bennük, de ár/érték arányban verhetetlen.
A reklámok nagy részét a menükben ki lehet kapcsolni vagy az alkalmazás értesítéseit.
Lehet nekem van hozzá nagy tenyerem és hosszú ujjaim vagy más nem fekve használja, de akárhogyan próbáltam tartani (az élén, hogy éppen ne essen le), hülyére idegesített, hogy állandóan akaratlanul nyomtam a szélét és nem érzékelt semmit vagy írás közben elugrált a kurzor és mire észrevettem már teljesen máshova írtam be a szöveget. Egy nagy blokk szöveget is kitörölt. Más ívelt kijelzőjű telefonom még nem volt, nincs összehasonlítási alapom.
A 14T éa 14T Pro, ami van helyette, ég és föld. A 14T nem sokkal drágább, de biztosan nem tetszene, mert nagyon szögletes a burkolata. -
Az e-SIM dolgot másokra hagyom, azzal nem foglalkoztam... és hogy a két fizikai SIM közötti váltogatás mennyire terheli le az aksit, azt is passzolom.
Én egyáltalán nem szoktam játszani rajta, de pl. elég sok YT videó (Premium, szóval fele-fele, hogy nézem is a képernyőn vagy csak BT streamelem a hangot), net pörgetés, térképezgetés, muzsikálás, sőt néha egyenesen WIFI hotspotolás mellett is inkább másfél, mint egy nap, amit nálam le szokott tolni.
> Én giga ram amúgy akkora gáz?
Ezt nem értem - gondolom valami autocorrect.Ha az ívelt kijelzővel nincs bajod (és simán megértem, akinek van...), akkor szerintem ez egy nem rossz cumó.
Összességében... nekem a 12/512 verzió van az alzáról, és annyira bevált, hogy szüleimnek is azt vettem, mert szart nem adnék a kezükbe. Bloatware tekintetében meg egy csomó fost le lehet tiltani, csak mondjuk az is egy kis meló... te tudod, hogy mennyi időt akarsz ebbe belefeccölni.
(szerk: fizetni én nem szoktam vele, de éles próba kedvéért pl. egy Samsung Galaxy Watch 4-re is lazán átdobta oda Google Wallet-es repjegy azonosítót... meglepne, ha félig is kompetens cégeknél ne tudnál vele fizetni.)
-
fisi
senior tag
válasz
tisztavíz #1188 üzenetére
Köszi szépen a választ, viszont nem tudok mire érted hogy nem volt lassú?
Mi az az e-Sim? Van egy magyar kártyám meg egy német az menjen, nem kell nekem semmiféle e-sim.
Bloatware nem hangzik jól gondolom ez valamiféle reklámot jelent de erről nem tudok többet.
Leírásod alapján eléggé elment a bizalmam a Xiaomitol. Lehet mégis csak a motorola komolyabb Ramos készüléke vagy a vivo lesz? Egyedül a Xiaomi ára ami tetszik eddig.
Mivel én ívelt kijelző rajongó vagyok nekem meg csak ilyen készülék kell. Opponal sem volt bajom ilyenekkel mint amit írtál de annak 1440 felbontasu a kijelzője.
Az is naponta töltős telefon ha jobban pörgeted akkor naponta akár 3x töltős is.
Hát egyenlőre válaszaitok alapján egyáltalán nem tudom mit vegyek. Én giga ram amúgy akkora gáz?
Játszani nem játszok, spotit hallgatok, messenger face tiktokon marhaságokat nézni meg néha streamelni használom a telt. Meg fizetni mailezni stb. -
macilaci78
nagyúr
Redmi Note 9 Pro-ról váltottam, Note 13 Pro Plus 5G-re, 12/512 GB. Céges volt mindkettő, a 9-es 3 év 8 hónapot szolgált, mikor kezdődtek a hülyeségei. A korábbi telefonok is Xiaomik voltak, rendre 2 év után cserélve.
Nem vagyok hard core júzer, játék elvétve, inkább telefonálok, messenger, facse, böngésző, kapcsolattartás, néha egy-egy fotó munka kapcsán, esetleg videó, na meg persze a navigáció.Reklámot nem ad be a Micrtosoft Launcer és mellé a True Phone tárcsázót. Ezek reklámmentes verzióit kifizettem és ennyi. Kb csak a facse dob be reklámot.
-
bmt50
senior tag
Widevine L1 támogatott a Redmi Note 13Pro plus-on.
A készülékválasztás abszolút "kavics" kérdése. Magyarul mennyid van most rá.
A Redmi egy ár/érték bajnok. A reklámok 95%-a letiltható, a kamera nem rossz, a kijelző szuper, a HyperOS sokkal szebb, mint a Moto OS fapadhoz közeli androidja (vagy undoroidja?). Ezt a telefont használtan megkapod 80-90-ért.
Ehhez képest az Edge60 Fusion tovább támogatott, bár a frissítési gyakoriság a Motorolánál is inkább komótos, mint rendszeres. Töltőfej már nem lesz a dobozban. A kamerák között felvétel közben is lehet váltani, már ha ez fontos Neked.
Viszont -ahogy írod is- kevesebb a ram.
A Vivo 1,5x drágább, ami nem kis pénz. És azért én bizalmatlan lennék ezzel az új márkával. Most berobbantak, hoztak pár jó telefont, de ki tudja meddig maradnak?? Ha mégsem jön be annyira az európai "hódítás", mi lesz a hirtelen kivonulás után?? Mert ezek a kínai brandek amilyen gyorsan jönnek, el is tűnnek, mint a Realme pár éve. -
krics
tag
válasz
macilaci78 #1189 üzenetére
Én a RN13P+-t választanám. Használtan már ki lehet fogni 90K alatt is.
-
tisztavíz
kezdő
Nem volt lassú, de ezzel a jó oldala nálam ki is merült. Vedd számításba, hogy egyszerre egy eSIM-et kezel (nekem 3 volt benne, de csak 1 lehetett engedélyezve). A lekerekített kijelző nekem nagyon nem jött be (állandóan hozzáértem a szélekhez, nem érzékelt, elugrott a kurzor, kitörölt egy rakás szöveget, ezen kívül sérülékeny a széle és ha nem középről nézed, a távolabbi széle elszíneződik). Az akku nagyon gyorsan merül. A kamera egy nagy csalódás volt a merő homályos szélű képekkel. A Xiaomi tele van bloatware-el, van módszer a leszedésre, de még a tizedét sem fogod tudni leszedni. A szilikon tokon hatalmas a kivágás, a lecsék között jól tele megy kosszal, amit a tok levételével sem tudtam normálisan letakarítani. Szerencsére el tudtam adni. Most biztosan jól megköveznek itt. 3 másik Xiaomi-m van, nem a Xiaomi-val van bajom.
-
fisi
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, mert sajnos nemrég tört ripityara szeretett Oppo Find x 3 pro telefonom, és elég költséges lenne a javittatasa, 50 - 80 ezer közti összeg.
Ki mit tenne?
Néztem 3 készüléket.
Xiaomi Redmi Note 13 pro plus ez már elérhető 119 ezertől.
Aztán itt lesz hamarosan a Motorola Edge 60 fusion vagy mi 140 ért de ez csak 8 gigás, viszont talán kijelzőben és talán kamerában lehet picit jobb mint a Redmi.
Aztán ennek van 12 gigás változata alzán de az 170 ezer és akkor annyiért ott van a Vivo V40 is amiben zeiss lencsék vannak.Widevine l1 et jól láttam hogy tudja a készülék? Mármint a Redmi?
Ti mit választanátok? Volt anno sokáig Xiaomi telefonom legutóbb a Mi 9 de azt az oppo oda vissza megette mindenhonnan.
Egyáltalán nem volt tervben telefon vásárlás, de sajnos a sors közbe szólt, amúgy az oppoval temettek volna el lehet.Válaszokat előre is köszönöm!
-
bmt50
senior tag
Megérkezett a márciusi security patch, de az 1GB-os méretböl arra lehet következtetni, hogy történt itt más is.
Magyarországi régión hozza. -
tisztavíz
kezdő
Gondoltam, hogy alapból is lehet ilyen a telefon, de egyrészt nem normális a jelenség, másrészt az első válaszadódnál nem ilyen. (A sajátomban nálam sosem volt fizikai SIM, ezért nem tudok nyilatkozni erről.) Amiatt mégiscsak érdemes lenne másik fizikai SIM-el legalább kipróbálni (2 SIM), mert a telefon is lehet hibás (jobb, ha még garanciaidőben kiderül).
-
Tonyk
veterán
Sziasztok!
Napokban hozzájutottam egy pro+ 5g -hez. Két SIM van benne, a második Yetteles csak netet adó kártya. Ha be van kapcsolva a második SIM, úgy merül, mint egy léket kapott tengeralattjáró. Bármiféle használat nélkül óránként 5%.
Más is tapasztalja ezt második kártya esetén? -
Trooper82
senior tag
És igen, sikerült pár honap alatt meglépniük.
Ha google play rendszerfrissítésre nyomtok, februárra frissül. -
Pogika75
lelkes újonc
válasz
tisztavíz #1171 üzenetére
Èn mèg mellè nem lőttem onnan származò apk-val, nyilván èn is csak arra használom hogy vissza tudjak tenni egy alkalmazás bizonyos verziòját, amit egy frissitèssel elrontottak. Nem valòszinű hogy pont az az alkalmazás keresett verziòja fertőzött lenne. Egyèbkènt a play-en is felbukkannak virusos apk-k időröl időre, ès jòpáran telepitik is mert megbìznak a vèdelmèben. Termèszetesen minden telepitès mindenki saját felelőssège, a paranoiásoknak meg ott a nokia 3310.
-
-
-
tisztavíz
kezdő
Eggyel alatta be lehet állítani a hangerőgombokra az elvetést. Feltételezem, hogy ez erre vonatkozik. Jobb, mint a semmi.
A Play-ből letöltött app-ok a Play-ben a jobb felső sarokban lévő, a neved kezdőbetűjét tartalmazó ikonnal megnyitható menüből az "Alkalmazások és eszközök kezelése" alatt megtalálhatók, a Kezelés menüpont alatt. Ez nem telefon specifikus, hanem általános Android-os kérdés.
-
wolf64
tag
Egy olyan kérdésem is lenne , hogy az áruházból letöltött appok valahol megtalálhatók a telón ?
-
wolf64
tag
Sziasztok! Az ébresztőnél valahogy ki lehet kapcsolni a szundi funkciót ?
-
tisztavíz
kezdő
válasz
Fandango #1156 üzenetére
Két eSIM kellene. Sajnos elnéztem a vásárlás előtt, hogy egyszerre csak egy lehet benne. Az osztrák spusu-val sajnos nem megy a VoWiFi, amely számomra létszükséglet. A kisebb gond, hogy nem tetszik a lekerekített kijelző és első perctől gyorsan merül az akksi, de ennél ez a normális sajnos. Van mellette egy 14T Pro-m, inkább abból veszek mégegyet. Hol érdemes hirdetni éa mennyiért?
-
tisztavíz
kezdő
Sziasztok!
Van egy ilyen készülékem, de sajnos nem vált be. Hol érdemes meghirdetni? Állapota hibátlan (nem esett le) néhány felületi hajszálkarc kivételével. A német Xiaomi-tól vettem. Számla, doboz, minden megvan. 12 + 512 GB, fekete. Mennyit érhet?
-
Trooper82
senior tag
A one-nak köszönhetően ma hotspoton dolgoznék. Dolgoznék mert kb 2 percenkent megszakad a hotspot. A hotspot automatikus kikapcsolasát kikapcsoltam bar eleve van csatlakoztatott készülék? Ez egy uj bug? Másnak jol megy a hotspot? Jajj
-
Pogika75
lelkes újonc
válasz
macilaci78 #1149 üzenetére
Tapasztalatom szerint ugyan azt árulják legtöbször, csak a haszonkulcs más. A választásom azèrt esett erre, mert 2-őt rendelve szállitási dijj nem lesz, ès futár hozza 2 hèten belül megjött.
-
Pogika75
lelkes újonc
válasz
macilaci78 #1147 üzenetére
[link] Hát legyen, bár ha valaki kutakodik lehet jobb áron is talál.
-
bmt50
senior tag
Állitsd át a régiót németre, és hozni fogja a 2.0.4-et. Elvileg semmi extra, csak januári security patch. Viszont nekem volt olyan gondom, hogy a névjegyeket és a hívásnaplót nem engedte eddig szinkronizálni a Xiaomi szerveren, de frissítés utáni újraindítás után rögtön megjavult ez a hiba.
-
Független, alzás példány még mindig 2.0.3.0 VNOEUXM. Mondjuk nekem a hipó 1-gyel se voltak problémáim, mert dev. opt.ban letiltod az animációkat, osz' fürge mint bármi más... de hát kinek mi. ¯\_(ツ)_/¯
-
simihun
aktív tag
2.0.6.0 global eu. Magyar régió o.o
-
JohnDoe_Hun
tag
Nekem egész jól muzsikál a 2.0.5. Sokkal gyorsabb mint az 1. A menü kifejezetten tetszik (beállítások), laposabb és szélesebb, kicsit a huaweire hajaz. Az nfc "para" még mindig idegesít egy picit azaz ha mozgást érzékel akkor letilt. Az akku is kiegyensúlyozottabb. Hiába van lelokkolva a spotify és letiltva az akku optimalizálás, sajnos elfelejti és állandóan bezárja ha nem használom. Így mindig el kell indítani, nem elég a fülesen elindítani.
-
-
tfklv
csendes tag
Sziasztok!
Van a Beállítások-Akkumulátor részben egy olyan opció, hogy "Okos töltés" amely 80%-nál le állítja a töltést
Meg tudná valaki mondani, hogy a rendszer, hogy tanulja meg, hogy csak 80%-ig töltsön?
Szándékosan nagyon sok alkalommal csak 80%-ig töltöttem a telót, de próbaképpen hagytam mi történik, de 100%-os töltés lett a vége. -
Trooper82
senior tag
A rendszeralkalmazások frissítése menüpontban "Gettapps által biztosított frissítések" vannak. Valakinek van ötlete ezt, hogy lehet kiirtani. Volt már appmal (Getapps) adattörlés is. Eltűntek utana de magától visszakapcsol és ajanlgattja a frissítéseit.
-
bela85
aktív tag
Telekomos sorstársak Pro+ 5G telóval és beragadt 1.0.12.0 verzióval, jelezném, hogy Német régión egyből dobja a HyperOS 2.0.4.0 verziót.
-
novakalex
aktív tag
Megjött a 2.0.4 global eu
-
Trooper82
senior tag
Dobja a 2.0.4.0 eu+s verziot német régióra valtva. Vegre december a google play rendszerfrissites
-
kicsikr
friss újonc
Ma délelőtt megjött nekem is a HyperOS 2.0.3.0
magyar verzióm van -
bmt50
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #1123 üzenetére
Régió?
-
JohnDoe_Hun
tag
Napok óta nem kapcsoltam be és láss csodát megjött a hyper 2.0.5.0 vnomixm.
-
Delirious
tag
válasz
macilaci78 #1110 üzenetére
Nem, nem tudom.
-
macilaci78
nagyúr
Mióta felment a HyperOS 2.0.3.0, pár dolog lassabb lett.
Microsoft Launcher és True Phone fut. Widgete n keresztül egyből tárcsázok sok számot, már kicsöng, mire a képernyőn megjelenik a tárcsázó felület.
Taskok indítása, taskváltás érezhetően lassabb, mintha PC-n SSD-ről visszamentem volna HDD-re. -
202xben szolgfüggő telót venni, aztán nyígni, hogy nem fullra széthekkelhető...
-
krics
tag
BL nyitással kapcs. Ezt nem teszteltem, de a MiTool nevű Termuxos appban van a 4-es, Bypass menüpont, amivel talán az account binding és a Community appes jóváhagyást is ki lehet kerülni. Én ezt az opciót nem próbáltam, mert nekem az account binding sikerült úgy, hogy új, magyar MI accountot hoztam létre. És aztán a MiToollal ezért a bypasst nem kellett kipróbálnom, mert a BL nyitás ment enélkül is.
-
kicsikr
friss újonc
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, alul a felugró ablakok eddig néhány másodpercet voltak fent (pl ha memoriát tisztitasz) de most kb 2 perc. Barmilyen alkalmazást elinditok, ott van a képernyő alján, és kitakarja az alját a képernyőnek.
Mi állitódott el? Nem találok ilyen beállítást, turtam már mindenhol...
Rettentően idegesítő tud lenni.hátha tud rá valaki megoldást
köszi
kicsik -
axlfsi
veterán
válasz
csiziktomi #1114 üzenetére
En sem talaltam megoldast, le is csereltem a regi hvávej telefonra - mert fontos a hivasrogzites... ez a szar meg megmaradt jatszani; elhataroztam h szetgyilkolom az akksijat!!
-
JohnDoe_Hun
tag
válasz
csiziktomi #1114 üzenetére
Nekem is ugya ez volt. Feladtam. Elmehet a csába xiaomi. Nem találtam megoldást sehol sem.
-
csiziktomi
senior tag
Hát feladom a bootloader nyitást. Csak a globál romot akartam feltenni az eus helyett, hátha az frissül(t-s a lelkem). De hiába akarom a fejlesztői beállításoknál a fiók és készülék hozzáadásánál mindig ezt írja:the system being upgraded, please try again...
Erre azt a megoldást találtam , hogy a community appban kell a bootloader nyitást kérni,itt azt kapom account error pls try after , és itt mindig növekszik a napok száma. Kezdtem 02,10, aztán 12, most 14 .
Valakinek esetleg van erre valami megoldása? -
wolf64
tag
válasz
JohnDoe_Hun #1101 üzenetére
Köszi szépen , ezer hála ! Sikerült , magamtól az életben eszembe nem jutott volna !
-
Pogika75
lelkes újonc
válasz
Delirious #1109 üzenetére
Hát ami nem kìnai az már hamisìtvány
Nekem eddig nem volt gondom az alis fòliákkal, általában fèl- 1 èvig bìrták a telòn mire cserèltem. Nem volt kìmèlve. Az egyik ismerösöm a redmi note 13 pro-ra rakatott fel egy hidrogèl fòliának mondott valamit, valahol, 4K-èrt, azòta nem müködik az újnyomat olvasòja, leszedni meg nem akarja, mert akkor kidobott 4K-t.
-
Delirious
tag
Azt hiszem nagyon nem mindegy milyen minőségű a hidrogél fólia és nagyon nem mindegy hol és hogyan teszik fel. Emagról vettem bagóért 2 darabos hidrogélnek nevezett fóliát (román gyártmány). Nagyon szar volt, nem is volt rendesen átlátszó. Inkább kifizetem a 8k-t a normális minőségre, felteszik a szervizben és van rá garancia. Garancia végett lehet reklamálni, ha valami gond volna és cserélik is, ahol én csináltattam (ez egy vidéki üzlet/szerviz Baján). Fővárost nem ismerem, hogy hova lenne érdemes menni.
-
Pogika75
lelkes újonc
válasz
macilaci78 #1104 üzenetére
Üveget nem ajánlanak rá, az újnyomat olvasò miatt, a hydrogèl fòliát èn aliexpress ről vettem 1500 èrt 3 at ha jòl emlèkszem. Mèg a gyári fòlia van rajta, majd ha karcosodik akkor rárakom. Az előző mi 10 lite telòn már bizonyitottak 2 kőre hajìtást is túlèlt vele a kijelző. Egyèbkènt a hidrogèlt is cserèlni kell egy idő után Öngyógyîtò? Ugyan!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Delirious #1103 üzenetére
Még az előző telefonomra tettek a gyári helyett hidrogált, mert a szervizben összekarcolták a fóliát. (GPS marháskodott, pár napos telefont visszavittem, fődarab cserével javították.) A felrakott hidrogél fóliára azt mondták, hogy 24 óra alatt simul/szárad ki teljesen. Még a kocsiig menet se tettem zsebre, kézben vittem, nagyon odafigyeltem rá. És így is röcskös, narancsbőrös maradt a felülete. Mindig karcos volt és ez az öngyógyító mese is elég legenda ízű maradt. Az egy Redmi Note 9 Pro volt, nem ívelt szélű, így ment rá üvegfólia, 4 év alatt 2 üvegfólia volt rajta.
Szóval mi a tapasztalat, hol érdemes most fóliáztatni egy 13-ast?
-
H1F0N1CS
tag
Sziasztok!Tudtok ajánlani kijelző védő fóliát/üveget?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged