- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
Egyrészt szerintem simán át tudsz költözni, ha az idei frissítést vesszük alapul.
Másrészt nézegettem ezt a 14Pro+ -t, és nem dobtam tőle hátast. Töltőfej már nincs, a töltés amúgy is csak max 90wattos, ram ugyanannyi, tárhely meg kérdéses. Vezeték nélküli töltés továbbra sincs. A Soc erősebb és kapott egy 2,5x-es zoomkamerát, no meg az akksi már 6200mAh-ás.
Nyilván történt előre lépés, de még 12Pro+ tulajként se érezném a "must have" érzést. -
SgtSomeOne
csendes tag
A gyárilag rajta lévő fólia elég jó minőségű, karcolásoktól simán megvédi a kijelzőt, és az érintése sem rossz
A gagyi tempered glassoknak csak a széle ragad, a közepe nem ragad hozzá a telefon kijelzőjéhez, ha nem ragad rá rendesen, esésnél még le is eshet...
Ezek a bármire kivágható fóliák, csak a karcolásoktól védik a kijelzőt, a tapintásuk sem kellemes, tapintás érzetre soha nem lesz olyan mint egy igazi üveg...
A gél fóliákról nem tudok sajna mit mondani
De ami egészen biztosan a legjobb, az UV Glass-ok, amihez van egy kis UV alatt megszáradó ragasztó (nem kell félni, simán le lehet szedni utána ha akarod)
A hanngszórókat letakarod, telefon közepére kell az egészet kinyomni, nem kell x-et, meg egyenes vonalat se húzni belőle, mikor rárakod az üveget, a folyadék kapilláris hatása miatt végig kúszik az egész üveglap alatt, aztán mehet az UV...[bocsi a dupla hozzászólásért]
-
bmt50
senior tag
Nekem már volt hydrogel fóliám, igaz nem erre a telefonra.
Teljesen jól illeszkedik a hajlított kijelzőre, a széle nem jön fel. A másik az, hogy az Alis hydrogel is jó, de nem tartós. A MM-os Clearplex viszont bszott drága. Annyival nem jobb. A hydrogel nagy előnye még az öngyógyuló képesség, amire egy kis hajszárítózással rá is segíthetsz. -
jatszo
aktív tag
Nem mókoltam semmit, nem engedte az 5-ös frissítést.Nem rakok vissza semmit, valszeg nem az első körben vagyunk kijelölve a frissítésre, mert a biztonsági frissítés márciusi a 7-esnèl, a hypernèl meg gondolom februári. Várunk kèt hónapot kb. mèg, mire megkapjuk a hypert.
-
OSERANSKY
junior tag
Oké, kösz az infó-updatet, de továbbra is furcsállom hogy miért nem alapból 5000 MAh-t jelzett már elsőre is az app. Akkor okés. Hát éppen ez az. Ez a szokásos baromság, amit már fejlesztők is elismertek, de valahol persze érthető. A korábbi modellekre talán gyorsabban megvan a frissítések optimalizálása. Persze, így van, ne kapkodjanak. Csak akkor nem kell ígérgetni, hogy ekkor meg akkor elérhető lesz, aztán rendre nem...
-
OSERANSKY
junior tag
Üdv!
Te már a 2. vagy akinél jelentkezik ez a becsült kapacitás probléma, így rákérdezek: Note 13 Pro+ 5G a teló, biztosan? Előre bocs a hülye kérdésért, de én is DevCheck-et használok, abból is a Pro verziót és első telepítés után is 5000mAh-t jelzett ki az aksi résznél az appban. Már csak ezért sem értem mi lehet itt a gond... A mellékelt 120W-os gyári töltővel kb. 20-25 perc kell hogy legyen a teljes töltés, de az 0-ról 100%-ra vonatkozik. Ezért nem vásárolok használt készüléket, tudom hogy nem mindenki osztja ezt, de sosem tudhatod, hogyan használta az előző tulaj, mit csinált vele, stb., a hirdetésben, amikor eladja, mivel szépített, mit titkolt el...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vicces képek
- Android szakmai topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest