- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bmt50
senior tag
-
bmt50
senior tag
Szia,
Nekem az 1. pontban leírtak nem jelentkeznek.
Nálam 1.0.9.0 UNOEUXM van fenn, ezt automatikusan frissítette. Azóta van már 10-es is, de nem találja. Próbáltam régióváltással előcsalni, de nem találtam olyan régiót, ami hozta volna a frissítést. Ezt a letöltős telepítős dolgot még nem próbáltam. Nincs időm szórakozni vele. Meg úgy elvböl se fogok. A gyártó KÖTELESSÉGE a frissítéseket biztosítani a vállalt időtartamig. -
aszti75
senior tag
Szia.
Én szombaton volt egy hete,hogy vettem a Telekomba. Nekem is 1.0.8.0-ig frissült csak le. Az általad a 2-es pontban lévő frissítést én is próbáltam,de ugyan az a helyzet.
Szerintem várjunk,aztán jön frissítés. Egyebet nem igazán tehetünk. Illetve egy lehetőség van,a BL nyitás,de én nem igazán akarom. Max,ha sokáig nem jön frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest