- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bmt50
senior tag
-
bmt50
senior tag
Szia,
Nekem az 1. pontban leírtak nem jelentkeznek.
Nálam 1.0.9.0 UNOEUXM van fenn, ezt automatikusan frissítette. Azóta van már 10-es is, de nem találja. Próbáltam régióváltással előcsalni, de nem találtam olyan régiót, ami hozta volna a frissítést. Ezt a letöltős telepítős dolgot még nem próbáltam. Nincs időm szórakozni vele. Meg úgy elvböl se fogok. A gyártó KÖTELESSÉGE a frissítéseket biztosítani a vállalt időtartamig. -
aszti75
senior tag
Szia.
Én szombaton volt egy hete,hogy vettem a Telekomba. Nekem is 1.0.8.0-ig frissült csak le. Az általad a 2-es pontban lévő frissítést én is próbáltam,de ugyan az a helyzet.
Szerintem várjunk,aztán jön frissítés. Egyebet nem igazán tehetünk. Illetve egy lehetőség van,a BL nyitás,de én nem igazán akarom. Max,ha sokáig nem jön frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest