Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delirious
tag
Ja, Android autó! Eszembe jutott, hogy az Android autó kapásból nem működött jól az előző telóm (Xiaomi Mi 10 T Lite 5G) gyári USB kábelével. Akkor adtam neki egy régebbi Samsung USB kábelt éppen ami volt felesleges, na ez a telóm azóta is azzal működik hibátlanul, gyári kábelét nem is próbáltam. Nem lehet, hogy másoknál is simán megoldána egy USB kábel csere? Egyébként próbáltam még egy USB kábelt, valami jó minőségűt, de az sem tetszett neki.
-
JohnDoe_Hun
tag
Ez lenne a cél nálam is de nem tudok nyitni mert a community app szivat. A developer menüben sem köti össze a fiókot. Azt írja várjak meg próbáljam újra. A githubon van pár megoldás nyitásra de azok elég bonyik és nem is kerülik meg a várakozást. De lagalább már ott tartanék, hogy kiírná az unlocker, hogy mennyit kell még várnom... de semmi.
-
Delirious
tag
Nem lehet, hogy autó és kábel függő is? Xiaomi Mi 10 T Lite 5G telót (kettőt is) használtam eddig AA-hoz (egy 2017-es Opel Astra gyári fejegység) és rendesen működött, csak USB kábellel, nem is láttam BT opciót. Viszont a telefon gyári USB kábelével ledobálta a kapcsolatot, ezért egy régebbi Samsung mobil töltőkábelét használtam, azt elfogadta (de próbáltam többet is). Ki fogom próbálni ezt a telót is, ha majd lesz időm és visszajelzek a tapasztalatokról.
Szerk:
Kiementem a garázsba és kipróbáltam nálam a Waze működött a fent említett kábellel és autóval, igaz csak kb. három percig próbáltam. Ha utazunk valamikor messzebbre akkor tesztelem, ez az autó csak ritkán van használva, másikkal járunk dolgozni (azon nincs AA). -
anrab
addikt
Szia.
Jó volt az iránymutatás. Ezt is ki
kell kapcsolni többek között.
Viszont figyelni kell mert belenyúl a Google fotók beállításokba. Nekem átállította: fotók mentése mobiladat kapcsolaton keresztül és fotók biztonsági mentése eredeti méretben.Csináltam képet és még mindig össze volt kapcsolva a galéria és a g.fotók. Rögtön láttam a google fotókban a képeket.
További turkálás és még ezt találtam:
Szóval még ezt is.Mostmár úgy működik ahogy kell.
Külön a galéria, külön a Google fotók. A szinkronizálás csak fel a g fotókba otthon wifiről.
Még az is cifra hogy kell egy képet a telefonra letölteni a g fotókból. De lehet csak nekem fura a Samsung után.Remélem így is marad mert újra kell rakni a telefont. Van pár rakoncátlan dolgot. Akad néha, forró ha hallgatom a rádiót, megszakad a Bluetooth.
Meg...
Nem lett rövid de hátha hasznos.
Globál és még nincs frissítés. -
peestike
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest