- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
novakalex
aktív tag
Megjött a 2.0.4 global eu
-
novakalex
aktív tag
Sajnos nekem is fenn áll egy a system being upgraded hiba... szétnyálaztam az összes fórumot, de sehol, semmi megoldás nincs rá.
-
novakalex
aktív tag
Mármint mit csináltak? Nem nagyon értem, hogy mit csináltak vele a szervízbe.
-
novakalex
aktív tag
válasz
hmatthew19 #573 üzenetére
Majd írd meg, hogy feldobja-e kérlek!
-
novakalex
aktív tag
válasz
macilaci78 #570 üzenetére
Nekem valahogy leakadt 1.0.4-en és nem volt hajlandó frissülni tovább. Így ráforceolva talán az új majd rájön.
-
novakalex
aktív tag
válasz
hmatthew19 #567 üzenetére
Abban a pillanatban mikor 100%-ot ír ki, utána kb 1 másodperc után kell csinálni az átnevezést 1-re, majd az új frissítést átnevezni a régire, majd gyors törölni az 1-es elnevezésűt. Ezt tényleg 5 másodpercen belül.
Viszont fontos, hogy az updater app írja a 100%-ot, ne az értesítési sávon lévő. -
novakalex
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült felraknom a legfrisebb verziót. Hasonló trükkel, mint amit itt a csoporttárs megosztott, azonban kicsit máshogy.
Angolul ide teszem, esetleg ha valaki vágyat érez, hogy lefordítsa, akkor jó alapanyag lehet a topikba.Enable developer options.
In the developer options, activate "USB debugging".
Download the correct ROM to your computer.
Connect your phone to the computer with USB.
Go to Settings -> About Phone -> tap on the HyperOS logo.
An update menu pops up and says "no new update found". In this menu, tap on the three dots on the top right.
Click on "download latest update package" or something similar, it should be the first option.
The phone is now re-downloading the latest ROM which it had successfully installed. While it's downloading, copy the correct update ROM from your computer into the Download/downloaded_rom folder, where you will also find the old ROM file which the phone is currently downloading. Copy-paste the name of the file your phone is downloading. Keep an eye on the download progress. Once the phone has re-downloaded the old rom, delete that file immediately and rename the new rom which you copied from the PC with the file name that you have in your clipboard.
Your time window for that file delition/name switch is something like 5-8 seconds, so you might need multiple attempts to get it right. If everything works, the phone will then begin installing the ROM, which it thinks is the old, pre-approved one, but is actually the new one which you downloaded and copied over. -
novakalex
aktív tag
Szerinted ha az újjakat nem kaptuk meg, akkor majd azt megfogjuk kapni?
-
novakalex
aktív tag
Próbáltam régiót állítani is, de az sem volt be nekem. Nem mutat frissítést. Valahogy fel tudom installálni a 1.0.7.0.UNOEXUM verziót manuálisan az updater appból ?
-
novakalex
aktív tag
Sziasztok!
Beléptem egy kis időre én is a klubba, jelenleg 1.0.4.0.UNOEXUM verzióm van. Hogy tudom frissíteni a legújabb verzióra mindenféle mókolás nélkül?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest