Új hozzászólás Aktív témák
-
krics
tag
Nekem formára sokkal tetszetősebb, mint ez, de valóban, hardveresen nem lett óriási előrelépés..Mindenesetre a kínai változat nagyobb akksit kapott és kamera téren is jobb az eu verziótól. Meg annak töltő is is van a dobozában. Kár hogy ide már a gyengébb konfigot szánták.
-
zombei
aktív tag
És stock-hoz képest jobb vele ? Alza.sk-ról gondolkodom egy 256GB-s beszerzésén, viszont a Mediatek miatti moddolás hiánya tart kicsit vissza. (most még nem gond, ellennék az indonéz rommal, de 1-2 év múlva biztos jól jönne már egy custom rom+funkciókkal)
A dilemmám alapja, hogy árban kb. azonos szinten vannak de :
13 Pro+ -> alza gari, kicsit jobb kamera
F6 -> erősebb, moddolás, viszont aliról szóval kvázi gari nélkül -
bela85
aktív tag
Az enyém is kB 3 hónapos telo, de a flip tok kikoptatta egy-két helyen a fóliát és nem tudtam, hogy csak a fólia kopott vagy már a kijelző és ezért cseréltem le.
Nem tudom mi lehet, néha dobja be ezt, de érdekes módon 3 órás messenger hívás közben nem szakadt meg. Szóval emiatt kizártam szinte minden variációt
Mondjuk emiatt is örülnék már egy frissítésnek, hátha az megoldás lenne
-
bela85
aktív tag
Jogos.
Témába vág, két dolog
1. Ívelt kijelzőre fólia...
Rendeltem üvegfóliát, feltettem, frankó minden, csak az üvegfólia olyan, hogy nem támogatja az ujjlenyomatot, így levettem és egy hydrogel fóliát tettem fel.
Eddig jó az is.2. Továbbra se tudom miért van az, hogy mobilnetnél néha belassul a net, és Alul felugrik, hogy "Internet connection poor....." meg vmi hosszú szöveg, de olyan gyorsan eltűnik, hogy elolvasni sem tudom. Térerő, 5g van minden maxon.
-
"Xiaomi webshop-ban jobb vennni, mert ott biztos adnak gyártói garanciát. Az Árukereső boltjai között sok a szürke importos. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg nem ebbe a régióba szánt telefonokat árulnak, és csak bolti garancia van. Ha mondjuk 1 év múlva megszűnik a bolt, nincs többé garancia sem."
Azért pl. az alzaban is ott van, és én nem hinném, hogy ők hamarost megszűnnének... -
JohnDoe_Hun
tag
Visszatértem az almára. Teljesen meg vagyok elégedve egy 12-essel. Nem kell annál több. A tárhely egyedül ami egy kicsit zavaró de az eltelt 3 évben mitsem lassult. Az akku is simán bírja az egy napot. 40-50% között teszem töltőre a nap végén. A xiaominál érzek egy kis "toporgást@ minden egyes megnyitásnál. Nem tunám pontosan leírni de valahogy a olyan szaggatott az egész. Szeretem meg minden de valahogy nem az igazi.
-
simihun
aktív tag
Nem is kérdés, h át tudok költözni
Inkább a kiadás dátuma és a specifikáció lesz a lényeg a global verzióban. Mióta megjelentek az okostelók a piacon, azóta fetishem a akkumulátor üzemidő, szóval az a plusz 1200 mAh nekem számít és persze azok a kis apróságok, amivel többet tud.Ezzel a telóval sincs gond, abszolút elégedett vagyok vele.
A kijelzőre a biztos megoldás az UV-s gél fólia lehet.
Az nem jön le könnyen és elég jól véd. Sajna a sima gél 2 hónapnál többet nem tudott. -
bmt50
senior tag
Azért annyit megjegyeznék az állandó AOD-vel kapcsolatban, hogy a rendszeroptimalizálás kikapcsolásával bizonyos témák nem működnek megfelelően (pl. az ikonkészlet visszaugrik az alapra), illetve az akku 10percenként 1%-ot merült nálam. 😐
A másik, hogy a Rendszeroptimalizálás menüpont gyakran eltűnik, és újra kell az "Alapértelmezett értékek visszaállítása" menüpontot nyomkodni, hogy megjelenjen. -
axlfsi
veterán
Igen, jól tudod, ki van, ... de valahogy visszatenném (ahogy pl. a Samsung S22U-n megoldottam egy Ukrán ROM-mal (CSC csere volt csak és úgy már jött OTA a hozzá megfelelő ROM, amiben már nem volt tiltva a hívásrögzítés).
Ez érdekelt volna, hogy sájomi háza táján erre nincs okosság? -
TomPack
őstag
Én nem szeretem őket, számomra nagyon tapadósak ezek az öngyógyító fóliák, megakad bennük az ujjam! És szerintem nem is olyan tartósak, tök könnyen feljönnek/elcsúsznak. Próbáltam már a MM-ost, és a Mobile Outflitters-t is, és sok GSM-boltban helyben vágott fóliát is. A matt fóliák jók tapintás ügyileg, de azokkal meg a képminőség lesz rossz.
A gyárilag rajta lévő fólia a jó, mert tapintásra az olyan mintha az üveget tapintanám, és elég jól tapad, nem lehet olyan könnyen felnyomni egy zsebben lévő kulccsal, vagy tokkal!
Szóval én általában addig szoktam megtartani a Xiaomi telefonjaim, amíg megvan rajtuk a gyári fólia!
Az új Samsungokon nincs gyárilag, de ott az a jó, hogy az utólagosan megvehető gyári fólia az olyan jó tapintású és tartós mint a Xiaomin lévő gyári! És ClearPex-árban általában 2db-ot kapni belőle, de vettem már Galaxy S23-ra 2000Ft-ért 2db gyári Samsung fóliát a MediaMarktban, amiből csak egyet tudtam elhordani 7 hónap alatt, a maradékot továbbadtam a telefonnal. -
gjoco1
addikt
Én is még csak most ismerkedem a Xiaomival és ennek még nem jártam utána .
Bár szerintem nincs az a HyperOS amiért móklolgassak .
Ha jól tudom a BL nyitáshoz kuncsorgni kell engedélyért és elég macera . De felületesen ismerem a témát . Annyira nem is akarok bekemerülni , mert az elsődleges telcsi még mist is a Samu . Egy ideig az is marad . . . Utána meglátom . . ( bár 1 akkucserét lehet még kihúzok vele ) -
TomPack
őstag
Gyárilag van rajta fólia! Nagyon jó a tapintása, nem az a puha ragadós mint a hydrogél fóliák többsége!
Előtte egy Xiaomi 13t Pro-t használtam, ott sajnos megsérült a gyári fólia, és úgy döntöttem nem kell rá!
Már másnap megjelent rajta egy mikrokarc... Igaz, azon csak GG5-van, de a YouTube-os karcolós tesztek szerint nem igazán van különbség, ugyanaz a keménység karcolja meg először a GG5-öt mint a Victus-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest