- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
válasz
pulguinha #820 üzenetére
A 13T azért messze jobb telefon. Hiába csak 8GB ram és 256GB a tárhely benne. Jóval erősebb a processzor, jobbak a kamerák, és 1 évvel tovább kap frissítéseket, android főverziót.
Az ívelt kijelzőtől nem kell tartani. Ezek inkább már csak lekerekítettek. Nem hajlanak le 90fokban, mint egy S7 Edge-en. Ráadásul be lehet állítani, hogy a vétlen érintéseket a széleken mekkora sávban hagyja figyelmen kívül.
Xiaomi webshop-ban jobb vennni, mert ott biztos adnak gyártói garanciát. Az Árukereső boltjai között sok a szürke importos. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg nem ebbe a régióba szánt telefonokat árulnak, és csak bolti garancia van. Ha mondjuk 1 év múlva megszűnik a bolt, nincs többé garancia sem.
Vannak most év végi akciók, de szerintem jövőre sem fognak már sokat drágulni ezek a telefonok, mert januárban jön a Redmi Note 14 sorozat, ami lenyomja a régebbi széria árát.
VW-em nincs. Az autóm 1 DIN-es bluetooth-os fejegységével tökéletesen jól dolgozik a telefon. Viszont itt írták többen, hogy androidos fejegységeknél van probléma az Android Auto kapcsolatával. Olvass vissza, és látni fogod. -
bmt50
senior tag
válasz
pulguinha #812 üzenetére
Én szolgáltatónál vettem anno, 55ezerért. De olvasni fentebb olyat is, akinek a szolgáltató 18-ért odaadta.
Hogy hol lehet ezeket még máshol kapni, nem tudom. Max Google-be beütöd, hogy Redmi Note 13Pro+ árgép vagy árukereső.
De figyelni kell, mert sokan a 8/256GB-os kiszerelést árulják. A szolgáltatóknál viszont a 12/512GB-os van. -
bmt50
senior tag
válasz
pulguinha #806 üzenetére
Szerintem ebben a kategóriában ez az egyik legjobb. A dobozban még benne van a töltőfej és egy fekete tok. A Samsung A55, vagy a Oneplus Nord dobozában már csak kábel van. Szoftveres támogatás terén vannak jobbak, de ár/érték arányban a Note 13 Pro+ elég jó.
A többiek leírták, hogy van itt b@szakodás az Android Auto-val, hogy a top játékok full grafikán nem mennek el, és bosszantóak a reklámok is, amiket ki lehet kapcsolni, de mindent összevéve ez a telefon jó vétel. Én július óta nyúzom. Nem csinál olyan képeket, mint a jó öreg S9-em, de nemis került új korában 280-ba.
Talán Poco vonalon vannak még hasonló bestbuy típusok. -
24/7 online
csendes tag
válasz
pulguinha #806 üzenetére
Én elégedett vagyok vele. Bár egy 18e Ftért hoztam ki a Yetteltől.
Annyiért megérte. Amúgy is jó! Igaz én egy Samsung A52S-t váltottam. Ahhoz képest azért jobb. Eddig semmi negatívumot nem tapasztaltam. Jah de a hírdetések, de már ma rájöttem, hogy kapcsolható ki az összes. Úgyhogy
Hajrá! -
peestike
senior tag
-
Delirious
tag
válasz
pulguinha #787 üzenetére
Szia! Ezt a telót (Redmi Note 13 Pro Plus 5G) április óta használom (feleségemnek is ilyen van) egy Xiaomi Mi 10 T Lite 5G-t váltott. Teljesen elégedett vagyok vele, Jack dugó miatt először szívtam a fogamat, de aztán vettem egy príma BT fülest. Tudni kell a telóról, hogy egy esetben kevés, ha valaki sokat és erőforrás igényes játékokkal játszik. Sima átlagos használatra tökéletes. Nekem soha nem fagyott, nem lassult. Kamerája kimondottan jó képeket készít ebben az árkategóriában. Nekem Android autoval sincs semmi gondom (néhányan is panaszkodtak), én egy Opel Astra gyári fejegységével használom. A HighRes Audio végett pedig nagyon jól szól megfelelő eszközzel.
-
peestike
senior tag
válasz
pulguinha #785 üzenetére
Szia! Ennyi használat után nekem megfelelő, remélem 3-4 évig kihúzza. A tárhely gyors. Tölteni legtöbbször sima gyorstöltővel töltöm, időbe belefér, viszont a gyári töltő, na azzal tényleg villám.
Gyereknek sima 13 van, az se rossz, de érzem a különbséget. Egyedüli nagyon fájó pont az android auto. Az nekem nem megy a suzukival, bosszantó, hogy nem tudják megcsinálni. Néha a régió beállításokkal játszom, amikor itt a kollégák írják, hogy melyiken jön frissítés, eddig azok is megjöttek szépen. -
macilaci78
nagyúr
válasz
pulguinha #785 üzenetére
Én 2 hónapja váltottam pont Note 9 Pro-ról.
Ugyanaz a Microsoft Launcher megy rajta, USB kábellel összekötve a 2 telefont kb 30 perc volt a migrálás, minden tartalmat, appot, beállítást áthúzott.
A tárcsázóval nem voltam kibékülve, mert a csoportokba rendezett névjegyeket nem adta elő a kereső. True Phone megoldotta, de szokni kell.13-on nincs 3,5 mm Jack aljzat és értesítő led, utóbbi hiányzik, hozzászoktam. Ívelt szélű kijelzőhöz tok kérdés, üvegfóliát nem találni manapság, a hidrogél meg annyira védi, mit tortát a csokimáz.
A kameravédős tokon a védőt lefelé lehet csúsztatni, ami sok helyet foglal, mágneses telefontartót kizárja.
Amúgy tetszik, kb bármennyi appot, tabot nyithatok meg, nem lassul be, nekem nem is melegszik. A gyári 120W töltővel kb 20-25 perc 20%-ról feltölteni, de otthon 60-65W GaN töltőt használok, a telefon így egyáltalán nem melegszik, csak a töltő lesz kézmeleg.
Dual SIM-et használok, az 512 Gb mellé nem kell SD.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest