- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestike
senior tag
válasz
pulguinha #785 üzenetére
Szia! Ennyi használat után nekem megfelelő, remélem 3-4 évig kihúzza. A tárhely gyors. Tölteni legtöbbször sima gyorstöltővel töltöm, időbe belefér, viszont a gyári töltő, na azzal tényleg villám.
Gyereknek sima 13 van, az se rossz, de érzem a különbséget. Egyedüli nagyon fájó pont az android auto. Az nekem nem megy a suzukival, bosszantó, hogy nem tudják megcsinálni. Néha a régió beállításokkal játszom, amikor itt a kollégák írják, hogy melyiken jön frissítés, eddig azok is megjöttek szépen. -
macilaci78
nagyúr
válasz
pulguinha #785 üzenetére
Én 2 hónapja váltottam pont Note 9 Pro-ról.
Ugyanaz a Microsoft Launcher megy rajta, USB kábellel összekötve a 2 telefont kb 30 perc volt a migrálás, minden tartalmat, appot, beállítást áthúzott.
A tárcsázóval nem voltam kibékülve, mert a csoportokba rendezett névjegyeket nem adta elő a kereső. True Phone megoldotta, de szokni kell.13-on nincs 3,5 mm Jack aljzat és értesítő led, utóbbi hiányzik, hozzászoktam. Ívelt szélű kijelzőhöz tok kérdés, üvegfóliát nem találni manapság, a hidrogél meg annyira védi, mit tortát a csokimáz.
A kameravédős tokon a védőt lefelé lehet csúsztatni, ami sok helyet foglal, mágneses telefontartót kizárja.
Amúgy tetszik, kb bármennyi appot, tabot nyithatok meg, nem lassul be, nekem nem is melegszik. A gyári 120W töltővel kb 20-25 perc 20%-ról feltölteni, de otthon 60-65W GaN töltőt használok, a telefon így egyáltalán nem melegszik, csak a töltő lesz kézmeleg.
Dual SIM-et használok, az 512 Gb mellé nem kell SD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest