- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #1123 üzenetére
Régió?
-
wolf64
tag
válasz
JohnDoe_Hun #1101 üzenetére
Köszi szépen , ezer hála ! Sikerült , magamtól az életben eszembe nem jutott volna !
-
wolf64
tag
válasz
JohnDoe_Hun #1099 üzenetére
Az a baj , hogy valahogy átállt Ausztráliára , nem én módosítottam és nem enged váltani . Mindig csak az egy évig nem módosítható szöveg van . Szerintem kénytelen leszek kivárni amig engedi . Akkor valahogy megszerzem azt a horgász appot . Bár azt az információt kaptam a MOHOSZ-nál, hogy már folyamatban van , hogy bármilyen régióból letölthető legyen . Kérdés , hogy február végéig megcsinálják-e .
-
wolf64
tag
válasz
JohnDoe_Hun #1097 üzenetére
Köszi akkor az a baj . Valamiért Ausztrálián van pedig én soha nem állítottam semmire . Viszont azt írja, hogy egy évig nem módosítható . Ha valahonnan megszerzem az appot akkor tudom telepíteni a telóra ?
-
wolf64
tag
válasz
JohnDoe_Hun #1088 üzenetére
Azt hol kell megnézni ? Ez nem fizetős app egyébként . van amit enged van amit nem ?
-
axlfsi
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #945 üzenetére
Totál nem értelek, de szerintem félreértesz. Tudom, hogy 1-et lehet már csak idéntől. Az pont elég is lenne... a kérdésem arra irányult, hogy ha amúgy BINDELVE SINCS, akkor - ha meg is kapom az unlock engedélyt - meg fogom tudni csináni azt, lévén nincs is fiókhoz kötve még a készülék?
-
hmatthew19
tag
válasz
JohnDoe_Hun #937 üzenetére
Most nézem készülékkeresés nekem ki volt kapcsolva, nem tudom az segíthet-e nyitásnál.
-
axlfsi
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #931 üzenetére
Köszi, felraktam ezt a verziót, beállítottam mindent, ahogy kell, ... holnap letesztelem. Remélem némiképp értekelhetően hallani lehet mindkét beszélgetőfelet (és én már akkor nyertem!).
-
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #927 üzenetére
Az én accountom 7 éves. Szerintem más irányba kéne gondolkodni.Nem hinném,hogy a régi account miatt nem enged nyitni.
Xiaomi profilotok 100%-os? -
hmatthew19
tag
válasz
JohnDoe_Hun #919 üzenetére
Mióta frissítettem, még nem próbáltam, de most próbáltam bindelni újra és nem akarta. Töröltem a Xiaomi Community appot, telepítettem ezt: https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi/mi-community/mi-community-5-3-31-release/xiaomi-community-5-3-31-android-apk-download/download/?key=88d083c1ba148122d84f4f69a051e0da011ca4db
Utána ott szó szerint nyomkodtam vagy 10x az apply gombot, nyilván a limitet elérte azt írta ki, aztán próbáltam a bindelest, írta hogy lépjek ki mert nem sikerült. Ki is léptem a fiókból, majd egyből vissza és sikerült.
-
aszti75
senior tag
válasz
Igazán sajnálom.Nekem eddig terjed a tudásom ezzel kapcsolatban.Ötletem sincs,hogy miért nem megy neked.Nekem ez a 2. Redmi Note 13 Pro + ebben az évben,és nekem mind a kettőt sikerült nyitni.
-
axlfsi
veterán
válasz
...én már rég túladtam volna rajta, ha az enyém és nem céges.
Mellesleg a 14 és 15-ös sájomikkal is vannak ilyen gondok? ... mintha azt olvastam volna valahol, hogy kifejezetten a 13-as szopatott ilyesmivel valamiért. -
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #916 üzenetére
Nem tudom,ismered-e ezt az oldalt,de én itt is olvasgatnék.
-
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #916 üzenetére
Hmm..
Tudom,drasztikus és én sem szeretem,de FR után próbálnám meg a helyedben.Addig,amíg az előkészületek nincsenek meg,ne lépj be a Xiaomi fiókba.Mikor be kell lépned,úgy lépj be,ahogy fentebb írtam.Én még ezt ki próbálnám a helyedben. -
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #913 üzenetére
Ha a Mi fiókot nem sikerül össze kapcsolni a Mi Unlock-al,akkor próbáld meg a következőt:
Lépj ki a Xiaomi fiókodból a telefonon,majd menj a fejlesztői beállításokba és ott a Mi Unlock-állapot ellenörzésénél lépj be.Nekem is így sikerült a fiókot hozzá adni.Persze mindezt csak mobil nettel.WI-FI-t kapcsold ki addig,míg tart a procedúra. -
hmatthew19
tag
válasz
JohnDoe_Hun #913 üzenetére
Nekem 1.0.8 volt rajta szóval az talán kizárható.
-
hmatthew19
tag
válasz
JohnDoe_Hun #910 üzenetére
Egy teljesen új fiókkal nem menne a bindelés?
-
krics
tag
válasz
JohnDoe_Hun #908 üzenetére
A developer optionsban az alábbiak voltak nekem bekattintva:
- OEM unlocking
- USB debugging
- USB debugging (Security settings)
- Install via USB
Illetve a Xiaomi Cloudban a Find Device opció is. -
axlfsi
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #889 üzenetére
Én inkább már csak azt nem értem, hogy akinek sikerül, annak, hogyan?! ... ugyanis hivatalos(!) tájékoztatás szerint, erre a telefonra nem is lehet egyelőre bl-t nyitni (nyári info, de kb. mit sem változott azóta)... az utolsó bekezdést olvassátok, hivatalos Xiaomi tájékoztatás.
Na, most akkor, hogy is van ez?! -
axlfsi
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #884 üzenetére
Én szó szterint ugyanezeken vagyok túl és ugyanott tartok, ahol Te, ... nem értem, hogy egyes példányokat miért és mi alapján szopatják, de az van...
-
krics
tag
válasz
JohnDoe_Hun #889 üzenetére
Valahol olvastam olyat, hogy a Settings apk-t egy régebbi verzióval felül kell írni, és azzal már engedi az összekapcsolást.
-
hmatthew19
tag
válasz
JohnDoe_Hun #887 üzenetére
Érdekes, mert nekem az app nélkül sikerült, nem mentem rá. Sok fórumot végig olvastam és ezen kívül amit küldtem azt írták minden nap próbálni kell a fejlesztői menüs cuccot hátha.
-
hmatthew19
tag
válasz
JohnDoe_Hun #884 üzenetére
https://www.reddit.com/r/Xiaomi/comments/1ajnlad/the_system_is_being_upgraded_please_try_again/
Esetleg ezt próbáld meg hátha. -
hmatthew19
tag
válasz
JohnDoe_Hun #882 üzenetére
Nekem úgy ment ahogy a videóban, community appba nem is kellett bele lépni. Beállításokban mi unlock menüponton belül hozzá adni, ki is írta hogy sikeresen hozzáadva és ennyi. Ha hibára megy, srác valahogy a cloud menupontnál adott hozzá valamit.
-
krics
tag
válasz
JohnDoe_Hun #833 üzenetére
17 órát akartál írni? 7 óra a különbség.
-
krics
tag
válasz
JohnDoe_Hun #772 üzenetére
Én főleg az AOD miatt bütykülném meg a rendszert, idegesít, hogy 10 mp-re van korlátozva.,
-
macilaci78
nagyúr
válasz
JohnDoe_Hun #766 üzenetére
Hát nem tudom. Én ha az appok között félrenyomok és nem azt nyitom meg, amit akartam, általában nem hogy meg sem érkezek bánni, de csak a megnyitás realizálom a dolgot.
-
bmt50
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #764 üzenetére
Akkor nem ez a fő telefon?
-
bmt50
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #762 üzenetére
Teljesen megértelek benneteket, de sajnos a többi gyártó se külömb, ha root-ról van szó. A Samsung-ot ha rootoljátok, fizkálisan elpukkan a knox chip. Onnantól fogva ha vissza is rakja az ember a OneUI-t se fognak bizonyos funkciók működni (pl. Samsung Wallet).
Én abban bízom, hogy ez a Xiaomi részéről csak valami ideiglenes szivatás. -
axlfsi
veterán
válasz
JohnDoe_Hun #760 üzenetére
Szerintem örökké,... Én fel is adtam! ... Keress rá a hozzászólásaimra (csak erről írtam).
Nyáron néztem utoljára, poénból most újra megnéztem és változatlan; "The system being upgraded. Please try again later." -
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #745 üzenetére
Developer módban a Mi Unlock állapot ellenőrzésénél mobil adatot használj.Nekem úgy engedte össze párosítani,hogy ki kellett lépnem a beallitasokban a xiaomi fiókból.Utana mentem a developer módban és ott léptem be a Mi Unlockban.
Próbáld meg,hátha bejön. -
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #743 üzenetére
Nem OTA-n. Azon nem jött semmi. BL-t nyitottam,aztán MiFlash-el fel tettem.Majd vissza zártam a BL-t.
-
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #741 üzenetére
Türelem. Többször kell próbálni. Én most tettem fel a 1.0.10.0-át.Nem várakoztam tovább
-
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #736 üzenetére
Őszintén? Nem látok esélyt arra,hogy ebben a hónapban meg kapjuk a HyperOS 2-őt
Szerintem a 15 később fog jönni.Előbb a HyperOS 2 -
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #734 üzenetére
Ha emlékem nem csal,akkor minimum 1 hónapos Xiaomi fiok kell.Valahol olvastam,hogy maximalizálva van az igénylések száma.Pont rosszkor igényelted. Próbálkozni kell többször.
Én a miunlock drivereit telepítettem. Első induláskor fel is ajánlotta,ha jól emlékszem.Utana restart pc,majd el indítottam az unlockert(előtte telefon kikapcs,majd indítás fastboot módba)majd rá dugtam a telefont és fel is ismerte.Gondolod,hogy a héten meg kapjuk a HyperOs 2-őt?
Úgy legyen -
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #732 üzenetére
BL nyitás [link] . Annyit hozzá még,hogy a Xiaomi Commuity app legyen letöltve,mert ott kell kérni a nyitást.Aztán lényegében a többi ugyan az,mint a linken lévő leírás. Még annyit,hogy HyperOs alatt 72 óra a várakozási idő.
-
aszti75
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #730 üzenetére
Üdv!
BL nyitás után,igen. -
anrab
addikt
válasz
JohnDoe_Hun #291 üzenetére
-
válasz
JohnDoe_Hun #288 üzenetére
Felejts el az ébresztés appot, használd a macrodroidot és csinálj egy scriptet, ami hajnali 4 órakor felolvassa, hogy Kelj fel te ... ...
-
anrab
addikt
válasz
JohnDoe_Hun #288 üzenetére
Értesítési beállításokban nem lehet valamit állítani?
-
Trooper82
senior tag
válasz
JohnDoe_Hun #95 üzenetére
Nem rugózni szeretnék ,csak első belakás előtt legújabb firmwaret tenném fel, és csinálnék egy hard resetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest