- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trooper82
senior tag
Másnál is egy földhözvágós bughalmaz lett a teló hyper 2 vel? Random gyári témával is hol elrejti hol bekapcsolja a kérnyőkivágást. Youtube videók néha fekete képernyővel indulnak el, újra be kell tölteni. A messengerben random szétesik az egész chatablak. Újratelepíítettem már messengert. Néha ha úgy gondolja sötét módból átvált világosra. Így pár óra használat után ennyi...
[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
Ha rákényszerítem ,mert alkalmazásiként is lehet a facebook jó, messenger xar. Hat ez eléggé béta feeling egyenlore
-
Trooper82
senior tag
válasz WhiteWalker #847 üzenetére
Elvileg android autot helyre rakja. Én ezért várom
-
Trooper82
senior tag
válasz hmatthew19 #816 üzenetére
Nekem eddig minden megjött. Ez nem. De őszintén... Már Hyper 2-t várnék...
1.0.12.0 xiaomi szerint még béta. Fene se érti ezt[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
válasz hmatthew19 #705 üzenetére
1.0.9.0 EEA
-
Trooper82
senior tag
válasz hmatthew19 #703 üzenetére
A downloaded rom mappába másoltam, es frissitőcsomag kiválasztása. Ha nincs az a menüpont nálad a frissités főképernyőn addig nyomogasd a logot amíg megjelennek a bővített beállítások.
-
Trooper82
senior tag
https://xiaomiupdate.com/en/phones/redmi-note-13-pro-3/
Innen tölthető a legujabb rom. Feltettem gond nélkül.
-
Trooper82
senior tag
válasz hmatthew19 #671 üzenetére
Én nem vagyok béta tag, de megkaptam. Azóta csinált pár hülyeséget a telefon mióta fent van. Beállításokban mászkálva kifagyott pl az egész . Eddig nem volt ilyen gondom.
-
Trooper82
senior tag
válasz hubertus33 #542 üzenetére
Szia. Kivételesen magyar.
-
Trooper82
senior tag
Kúszik fel az 1.0.7.0
[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
válasz hmatthew19 #489 üzenetére
Jah redditen írta egy srac a belga régiót, egyből lecsaptam rá és adta is. Multkor ue volt svájci régión az 1.0.4.0 -val. Akkor is írtátok, hogy másnap már nem ajánlotta. Furcsa módon működik ez az OTA szórás....
-
Trooper82
senior tag
Végre nem nullázza az akkustatot ha ujraindul a telefon, és lett egy osszekapcsolhatóság menüpont, még nem nezegettem mire jo. Meg június 1 lett a android biztonsági frissítés. Eddig kb ennyi.
-
Trooper82
senior tag
Állítsátok át a régiót belgiumra, egyből adja. Majd frissítés után mehet vissza magyarra.
[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
Na hát windowsra feltettem a vezeték nélküli kijelző alkalmazást ,azzal prímán megy. Akkor a samsung tv-m nem szereti vmiert.
[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
Köszi, hogy megnézted!
-
Trooper82
senior tag
A kivetítés funkció nalatok rendben működik? Samsung tv-re próbáltam, megtalálja a tv-t próbal csatlakozni, de nem tortenik semmi. A tv is írja,hogy csatlakozás folyamatban, majd megszakad. Amikor megvettem emlekszem még gond nélkül ment.
-
Trooper82
senior tag
Köszi a tippet. De mondom masik bírta ezt. Mindenesetre a klímával nem sokkolnám az akksit azzal, hogy ráfujatom, inkabb marad az árnyékos hely. De ez az 52 fok azért durva volt. Kíváncsi lennék amúgy, hogy egy bizonyos hőfok után jelez e a telefon, hogy tulmelegedés van. Bár 52-nél már jelezhetett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
Érdekes azért ez a Mediatek proci. Kocsiban klímával pár napja amikor meg meleg volt kint ,ment a gps 20 perce. Alig tudtam megfogni a telót forró volt. Aida írta, hogy 52 fok az akksi. Egybol kikapcsoltam. Az a52s is melegszik ilyen körülmények között de az nem engedi 42 fok fölé, olyankor belassul inkább. Vajon itt nincs semmi ilyen védelem? Eléggé aggasztó.Kiegyensúlyozott vilt az energiaséma, tehát nem teljesítmény mód.
-
Trooper82
senior tag
Épp töltöm az 1.0.5.0-t. EEA
-
Trooper82
senior tag
Az android autot rég próbáltam. Még mindig ott tart a technika, hogy csak kábellel lehet összekötni, vagy Bluetooth is elég? Mert en nem merem semmilyen eszkozom bedugni az autos usb portba.
-
Trooper82
senior tag
Ma minden indításkor xiaomi sim aktivációs szolgáltatás üzeneteket küld bekapcsolásnál, hogy sim kartya nincs aktiválva, es ha probálom nem is engedi. Ez xiaomi dolog lehet mukodik sms, hívás. Mit lehet ezzel kezdeni? Aktiválni, vagy eltűntetni ezt az üzenetet?
-
Trooper82
senior tag
válasz hubertus33 #352 üzenetére
Atvaltod Svájcra a régiót és egyből dobja az 1.0.4.0-t. Már stabil.
-
Trooper82
senior tag
válasz estikornel #323 üzenetére
Nem találtam én sem. De eddig jól vizsgázott. Szerencsétlen telefont a létra tetejéről sikerült leejteni. Üvegre esett. De neztem napfény alatt is kikapcsolt kijelzővel, és mikrokarc sem. De azért, hogy ne kelljen ilyet átélnie szegénynek ha tudtok javasolni jó minőségű üveget, én is benevezek azért egyre.
[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
Miért telepít a telefon random appokat néha? Amazos shoping ,opera stb. Ezt az app mall áruházat ki lehet írtani?
-
Trooper82
senior tag
Eddig egy furcsaság volt. Egy pár percre nem reagált az érintésekre, de aztan magához tért. Szerintem inkább a gmail fagyasztotta ki, ott ügyködtem.
Szerk: olvastam a gmail véleményeket másbál is előfordult ez a hiba a legutobbi frissítés óta. Nem a hyperos lesz a hibás...
[ Szerkesztve ]
-
Trooper82
senior tag
Visszafele meg nem lehet gondolom menni szoftverben max hard resettel.... Mindegy akkor majd ha jön a nagy hyperos.
-
Trooper82
senior tag
Azt ígérik, hogy vasárnap kezdik OTA- n globalra szórni a hyperos-t. Még az sem az európai, de gondolom az is a kanyarban...
-
Trooper82
senior tag
Sima pro-ra ma kijott a hyperos euxm rom. Nem hinnem ,hogy sokat kéne várnunk
-
Trooper82
senior tag
Néztem az aida akkumulátor infónál, teljes feltöltésnél pár napja 4700 mah írt kapacitásnak. Furcsáltam. Ma ismét megnéztem 4475 mah teljes töltés után. Más is meg tudja nézni esetleg köszönöm, mert nekem ez fura.
-
Trooper82
senior tag
Lehet még friss a cucc és reszelnek még a szoftveren. Reménykedek.
-
Trooper82
senior tag
Másnál is bizonytalanul működik a virtuális közelségérzékelő? Egy fekete pont. Működik de néha nem pontos, látom világít a fülemnél a telefon, van hogy várnom kell, hogy letegyem a telefont mert még sötét a kép. Gyári tok, fólia van.
-
Trooper82
senior tag
A másik. Youtube-on próbáltam csak, de a hdr videók rendkívül sötétek. Netflixet még nem. Remélem orvosolják...
-
Trooper82
senior tag
Nézegettem teszteket, véleményeket a telóról. Egy tesztben azt mondja a srác, hogy a frissitési frekvenciát alapértelmezett módban rosszul váltogatja, kezeli a szoftver ezért érdemes mindig 120 hz-re állítani. Ti tapasztaltatok ilyet? Ha mindig 120 hz-re teszem, a gyorsabb merülésen kívül vajon ártok valamit a telónak?
-
Trooper82
senior tag
válasz JohnDoe_Hun #95 üzenetére
Nem rugózni szeretnék ,csak első belakás előtt legújabb firmwaret tenném fel, és csinálnék egy hard resetet.
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok. Ma vettem miui global 14.0.2 (TNOEUXM) van rajta októberi biztonsági frissítéssel. Nem talál újat. Lehet ezt valahogy orvosolni? Koszonom.
[ Szerkesztve ]