- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A miuit vagy bárhogyis hívják most azt lehet szeretni meg utàlni is
jó párat próbáltam de már ingyen sem kéne (hongmi 4g, mi4, redmi 4x, redmi note 3, redmi note5, redmi 8) de akkor ezek majdnem félárban voltak egy hasonló kategóriás samsunghoz képest
a telók nagyon jók de a szoftver szerintem hulladék -
bmt50
senior tag
S9-ről váltottam Redmi Note 13 Pro+-ra, és nem bántam meg. Olcsóbban jártam volna az A55-tel, de volt már anno A50-em és van egy A32-m jelenleg is. Közös tulajdonságuk ezeknek az A szériás Samsungoknak, hogy a frissitésektől belassulnak. Van a rokonságban a A53, azt is már le kellett cserélni, mert úgy belassult. Az ember f@szára húzhatja a 4 főverziós támogatást, ha mondjuk 2. után a telefon a használhatatlanság határát súrolja.
A OneUI rendszer nagyon jó, meg testreszabható, de erős Soc kell hozzá, ami az S szériákban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest