Új hozzászólás Aktív témák
-
Delirious
tag
válasz
pulguinha #787 üzenetére
Szia! Ezt a telót (Redmi Note 13 Pro Plus 5G) április óta használom (feleségemnek is ilyen van) egy Xiaomi Mi 10 T Lite 5G-t váltott. Teljesen elégedett vagyok vele, Jack dugó miatt először szívtam a fogamat, de aztán vettem egy príma BT fülest. Tudni kell a telóról, hogy egy esetben kevés, ha valaki sokat és erőforrás igényes játékokkal játszik. Sima átlagos használatra tökéletes. Nekem soha nem fagyott, nem lassult. Kamerája kimondottan jó képeket készít ebben az árkategóriában. Nekem Android autoval sincs semmi gondom (néhányan is panaszkodtak), én egy Opel Astra gyári fejegységével használom. A HighRes Audio végett pedig nagyon jól szól megfelelő eszközzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest