- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pogika75
lelkes újonc
válasz
Delirious #1109 üzenetére
Hát ami nem kìnai az már hamisìtvány
Nekem eddig nem volt gondom az alis fòliákkal, általában fèl- 1 èvig bìrták a telòn mire cserèltem. Nem volt kìmèlve. Az egyik ismerösöm a redmi note 13 pro-ra rakatott fel egy hidrogèl fòliának mondott valamit, valahol, 4K-èrt, azòta nem müködik az újnyomat olvasòja, leszedni meg nem akarja, mert akkor kidobott 4K-t.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Delirious #1103 üzenetére
Még az előző telefonomra tettek a gyári helyett hidrogált, mert a szervizben összekarcolták a fóliát. (GPS marháskodott, pár napos telefont visszavittem, fődarab cserével javították.) A felrakott hidrogél fóliára azt mondták, hogy 24 óra alatt simul/szárad ki teljesen. Még a kocsiig menet se tettem zsebre, kézben vittem, nagyon odafigyeltem rá. És így is röcskös, narancsbőrös maradt a felülete. Mindig karcos volt és ez az öngyógyító mese is elég legenda ízű maradt. Az egy Redmi Note 9 Pro volt, nem ívelt szélű, így ment rá üvegfólia, 4 év alatt 2 üvegfólia volt rajta.
Szóval mi a tapasztalat, hol érdemes most fóliáztatni egy 13-ast?
-
bela85
aktív tag
válasz
Delirious #1040 üzenetére
Dettó. Bár Telekomos az enyém és csak most jött a 12-es fw, így sok reményt nem fűzök hozzá, hogy a közeljövőben jönne az Hyperos 2. Érdekes módon Telekom azt írta, nem ők szabályozzák a frissítést, de fura, hogy az összes Telekomos most kapta meg egyszerre a 12-es fw-t.
Feleséged telefonja hol lett véve?
-
Zsola8615
újonc
válasz
Delirious #440 üzenetére
Igen, sajnos vagy nem sajnos fontos a BT kapcsolat. Ne keljen dugdosni, kábelezgetni, ha már direkt ezért bluetooth-os fejegységet vettem, akkor úgy szeretném hallgatni a zenét.
Egyébként már megoldódott, valahogy megcsináltam, nem akadozik már. Hamar kapcsolódik, indul a zene és nem akad. Megcsináltam, de valószínű még én sem tudom pontosan hogy hogy, de sikerült kibékíteni a telót és a fejegységet
Kollégám külföldi fórumon nézett szét, ismert a probléma, de arra jutottak h nincs megoldása. Mondjuk olyan nincs h nincs. Na, lehet én vagyok a világon az egyetlen aki meg tudta oldani
Mindenesetre köszönöm a válaszod -
aszti75
senior tag
válasz
Delirious #415 üzenetére
Nem hinném,hogy esetemben autó vagy kábel függő lenne.
Eddig egy Mi 11Lite 5G Ne készüléket használtam,HyperOs-ra frissítve csak is Bt kapcsolattal.Azzal semmi gond nem volt.
Az autó maga egy 147-es Alfa. Nincs gyárilag Android fejegység benne. Én vettem bele egy Carplayt,ami eddig a fent említett készülékkel tökéletesen működött. Majd meg vettem a Note 13 Pro Plus-t, és azóta nem szeretik egymást. Kábellel még nem próbáltam,de ki fogom.
Annyi,hogy délelőtt,miután fel jöttem az autótól,nézegettem a Bt beállításokat és volt benne egy frissítés opció. Gondolom a Bt driverre vonatkozott,mert a telepítés végén kiírta,hogy újra fog indulni a Bt.MIUI-val is próbáltam,de ott nem dobott be Bt driver frissítést akkor.
Azóta viszont még nem próbáltam a Carplayt.
Egyébként,többen panaszkodnak,hogy a készülékkel nem megy az AA.George2077: Maga a készülék nagyon jó.Ne hagyd,hogy ez az apró dolog elvegye a kedved tőle.
Amit vegyél figyelembe,hogy én kábellel nem próbáltam,ez az egyik. A másik,hogy mint írtam,jött Bt driver frissítés,ami lehet,hogy ezt a kapcsolati hibát orvosolja. Egyébként az összes Bt kütyü kapcsolódik, működik ami párosítva van a készülékhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest