- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kupak_
csendes tag
-
kupak_
csendes tag
válasz
Aethelstone #18898 üzenetére
Mint mondtam, nekem hibás volt azért cseréltem.
De a témát olvasva sokan azért cserélték le, mert van lehetőség egy új telefont kapni 2 év garanciával. Így olyan mintha egy évig nem is lett volna telefon. -
kupak_
csendes tag
válasz
Aethelstone #18896 üzenetére
Itt most nem is arról van szó, hogy jó vagy nem jó. Gondolj bele, kapnál egy teljesen új telefont egy év használat után újra 2 év garanciával.
Itt az a kérdés, hogy te miért nem cseréltetedÉs csak megjegyzésként nekem csak 1 év után jött elő egy olyan hiba ami miatt teljesen elvesztette a használhatóságát.
-
kupak_
csendes tag
válasz
callmeakos #18840 üzenetére
Szerviz függő az egész, van akinél akadékoskodnak, de van akinél egyáltalán nem. Gondolom attól függ, hogy hány ilyen telefont szervizelt le az adott alkalmazott. Nekem például elég volt a telefonáláskor fellépő recsegő hang a cseréhez, hiszen a wifi bekapcsolásakor lévő újraindulás jó esetben kéthetente ha előfordult.
Be kell vinni és ott kiderül, hogy hogyan kezelik. Ha nagyon akadékoskodó, meg kell próbálni egy másik üzletben. -
kupak_
csendes tag
Viszont érdekelne, hogy ezekből melyiket ajánljátok?
Kisker csere ár max 106.000Ft
Lehetséges választás:
Alcatel OT IDOL S
HTC Desire 500
Samsung Galaxy S Advance
Samsung Galaxy S3 mini
Samsung Xcover 2
Sony Xperia MSony Xperia SP kisker listaára 107128,57Ft.
Akkor gondolom az Idol S a legjobb választás, ugye?
-
kupak_
csendes tag
Sziasztok, ma voltam bent és mondták, hogy most már csak másik készülékre való csere van, viszont az Xperia SP 1000Ft-al drágább kisker áron mint a 106.000Ft-os keret. Most várok hátha lemegy.
Ajánlották az Idol S-t de ahogy nézem az SP jobb lenne számomra. -
kupak_
csendes tag
Sziasztok,
Pár nap híján közel egy éve vagyok tulaja ennek a telefonnak.
Tegnap előtt előjött eddig egy általam nem látott jelenség. Amikor kikapcsoltam a WiFi-t akkor a készülék lefagyott egy pillanatra majd sípoló hanggal kikapcsolt. Akkumulátor kivétele és újra behelyezése után tudtam csak bekapcsolni, addig Intel logó megjelenése után újból kikapcsolt.
Azóta mondhatni semmi baja.
Viszont, rendszeresen van, hogy Debrecen közepén, ami mondhatni eléggé lefedett a telefon csak Edge-t talál.
Azt meg se említeném, hogy a mikrofonja csak akkor érzékeli amit mondok a fejem bal oldalához teszem a telefont, amennyiben jobb oldalról a hívott fél egyáltalán nem hall semmit amennyiben nem közvetlenül a számba nyomom a telefont. Csak akkor én nem hallok semmit.A kisebb hibákkal már megbarátkoztam, viszont a tegnapelőtti eset miatt gondoltam megkérdezem, hogy érdemes e bevinni a telefont szervizbe? Dec. 6-án fog lejárni az egy éves garancia.
Előre is köszönöm a válaszaitokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- YouTube
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- eBay
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest