-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krysz74
tag
válasz
gonger
üzenetére
Vinném én máshova de, itt csat 1T-ré van +1 partner. Ja jut eszembe nincs is nálam a telefon hanem „elküldték” a ZTE-nek. Visszatérve a jóemberhez, akinél voltam vele már volt máskor is bajom, amikor a feleségem xperia L-jét vittem vissza 3 napos cseregari miatt. X napon rendeltem megkaptam másnap a kézhez vétel utáni harmadik napon bevittem, hogy szar erre azt mondta nekem, hogy a számla alapján lejárt a három nap.
Közöltem vele hogy ez webshoppos és nem gondolja, hogy azon a napon megkaptam a készüléket. Erre ö hogy akkor adjam oda az átvételi elismervényt. Mondtam neki, hogy balf. sz volt a gyerek aki hozta és majdnem egy honnappal korábbi dátum van ráirva. de van sms az érkezésről a másik telomban. Erre elhúzott és már az új készülékkel jött vissza. Lehet hogy emlékezett rám? Kár hogy nincs szombaton szerviz vagy a ügyfélszolgálatosok is tudnak ilyenkor valamit csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest