- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
pasztoha
tag
Sziasztok! Eddig nem volt rá szükség, ezért fel sem tűnt, hogy nem működik a mobilinternet. Másnak volt ilyen probléma? Volt kartyacsere és minden egyéb is. WiFin frissítve lett a rendszer. És már nem is garis!
-
kiro76
tag
Frissítés van.(nov.1)
-
GEPESZ66
veterán
válasz
PirosHello #317 üzenetére
Én A53-nál nem kapcsoltam ki semmit,csak kijelzővel kifelé rakom a zsebembe,s így soha nem volt ilyen gondom.
-
zfer
csendes tag
most jött biztonsági frissítés október 1.
-
PirosHello
senior tag
válasz
mikk2000 #316 üzenetére
Igen, beállításokkal meg lehet akadályozni (duplakoppos ébresztés ki, lezárt képernyőn tárcsázó ikon helyett pl galéria ikon kiválaszt, véletlen érintések elleni védelem be, stb). A képernyő így csak ujjlenyomatra vagy a bekapcsoló gombra ébred, ez talán megakadályozza, hogy a teló önálló életre keljen, de legbiztosabb a képernyővel kifelé zsebben hordás (illetve a tokban tartás
).
Több fórumon olvastam, hogy Galaxy A sorozat zsebben befelé fordítva tartva tárcsáz, sokaknak probléma. -
pistu1
tag
válasz
PirosHello #314 üzenetére
Igen, tényleg kifelé nem érzékeli, bár kicsit bosszantó mert ha elesek, valamit pakoláskor nekiütök a zsebemnek, a kijelzőnek annyi
-
pistu1
tag
válasz
mikk2000 #312 üzenetére
Lezárod a bekapcsololó gombal a telefonod. Ugye sötét a kijelző,nah most ha pl duplakoppolsz vagy megnyomod a bekapcsololó gombot előjön a számokód meg a minden is:D bal alul valahol ott benyomodik a tárcsázó és elkezd tárcsázni random számokat. Vagy még azt szokta hogy le printsreeneliagat a zsebembe
-
pistu1
tag
válasz
mikk2000 #310 üzenetére
Szia!
Nekem több mint egy éve van meg, napiba használom.
Nálam néha picit belaggol, de ritkán van hogy újra kell indítani. A 6.2. Után csináltam egy factory resetet az tény mondjuk.... Én speciel imádom a hangszóróját, nem az a doboz hangú
Wifivel sztem abszolúte semmi baj nincs szerintemahol másnak is alig volt jel a munkahelyemen például ott másnak is ugyan úgy kaki(iphone, xiaomi)
Én telekomos vagyok, sehol nem volt még panaszom a térerőre.
Egyedül nekem az akksi ami negatív, naponta töltöm(mondjuk használom is)
Nekem a zsebembe állandóan benyomik a tárcsázó, vagy a kamera elindul. Ez kutya idegesítő, de lehet csak a fólia teszi
Ha Szolnokon jársz esetleg írj rám és megnézheted amit szeretnél rajta -
mikk2000
őstag
Sziasztok, a "milyen mobiltelefont vegyek" topikból ide irányítottak mikor konkrétan erre a típusra kérdeztem rá vételi szándékkal.
Árukeresőn a szokásos Samsung bajokat írják, lassú, lefagy, újra kell indítani, halk a hangszóró, nem veszi jól a wifit stb... tehát gyakorlatilag semmit sem tud, ami egy telefontól elvárható
Nem én találtam ki, mások írták. Szóval mennyire általános problémák ezek, nem csak egyedi készülékhibákról van szó?Nekem Ami fontos lenne ha a hangszórói (telefon/kihangosító) megfelelő erejűek lennének , plusz térerő (mobil+wifi) megfelelő legyen.
Egyéb problémák a készülékkel? Köszönöm.
-
PirosHello
senior tag
Most jött egy biztonsági frissítés/javítás (július 1. 295 MB)
-
válasz
turbulencia8 #243 üzenetére
Szerintem a Ram Plust nem érdemes erőltetni. Bugos és olykor be is lassíthat.
-
kiro76
tag
Megint van frissítés.
-
kiro76
tag
One UI 6.1 frissítés van.
-
kiro76
tag
Azoknak akik manuálisan szoktak frissíteni: frissítés van!
-
pistu1
tag
Sziasztok! Be kellett vinnem gariba, tőltőcsatit kellett rajta cserélni. Újra lett rakva az os. Viszont az a nagy problémám ha ne zavarjanak mód be van kapcsolva és közben mondjuk videót akarok nézni, nem enged semmilyen hangerőt szabályozni. Nem találtam még meg hol lehetne ez kikapcsolni. Az előtt ez nem volt baj
-
Skyhunter
őstag
válasz
PirosHello #291 üzenetére
Köszönöm a választ. Meg is rendeltünk neki egyet.
-
Skyhunter
őstag
Fönököm ilyen A33-at szeretne venni, mindennapos-melós telefonnak. Kérdezi, hogy mennyi ideig várható még biztonsági frissítés erre a telóra?
üdv
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Valaki találkozott már ezzel a jelenséggel?:
A telefonomon nem szeretnék 5G-t használni, elég lenne a 4G is. Ha a beállításokban átállítom hogy 5G helyett max. LTE-t használjon, egyáltalán nincs mobiladat kapcsolat.Én bénázok valamit?
-
kiro76
tag
válasz
Peterhappy #286 üzenetére
Nekem sem jelzett, de ma éppen manuálisan rákerestem.
Egyébként úgy tűnik, hogy a Samsung mindig 25.-e körül adja ki a mi régiónk frissítéseit. Azokra a készülékekre amik havonta kapják, és azokra is amik ritkábban. -
kiro76
tag
Frissítés van.
-
-
Zolesz007
őstag
Sziasztok!
Unokaöcsém, elfelejtette a feloldómintát...
Ilyenkor mit lehet tenni? Bootloaderbe se tudunk belépni(kikapcsolni se engedi a készüléket) -
turbulencia8
őstag
A33 helyett kaptam uj ceges telefont, egy Motorola g72-t. Gyakorlatilag az 5G-t es az IP67-et leszamitva utobbi mindenbem sokkal jobb telefon, sot latvanyos a kulonbseg sebessegben, uzemidoben es kameraban is (a Moto javara).
-
Grecky
senior tag
Sziasztok, párom A33 5G telefonja időnként random újraindul.
Már One UI 5.1 alatt is csinálta, de 6.0 alatt is előjött párszor.
Kb 2 hét alatt 3-4x csinálja, tapasztalt valaki hasonlót?
Járt már Samsung szervizben, de szerintük hibátlan a készülék. Jó lenne tudni mi okozza, SIM kártya nélkül is csinálja. -
Peterhappy
őstag
válasz
Peterhappy #273 üzenetére
Update: nem rossz a 6.0, egyelore nalam meglepoen stabil, talan placebo, de mintha kicsit gyorsabb lenne, es leheletnyit aksibaratabb
Egy-ket widget nem ugy viselkedik, mint reg (nem tudom teljesen picire meretezni), de ennel nagyobb bajom ne legyen.
Ami gond (volt), az vagy Messenger hiba, vagy custom launcher, egyik sem UI eredetu volt.Remeljuk a beeges para nem valos. Akkor orulunk
-
Peterhappy
őstag
Messenger pipa, koszi. Veletlen egybeeses volt talan.
Az app drawer eseteben tovabbra is elofordul, hogy nem latszik, hogy felnyilt (vagy megnyilik, de nem porog), de eszembe jutott, hogy Lawnchair-t hasznalok, nem gyari launchert, szerintem itt a gond.
Alkalmazasok eseteben csak elvetve jelenik meg az eltavolitas lehetosege, na ez eleg fura. Viszont mukodik a play kozvetlen megnyitasa (Alk. adatai az aruhazban), es onnan megy az eltavolitas.
-
Peterhappy
őstag
válasz
PirosHello #271 üzenetére
Ahhh koszi
Szerintem javitottak, ugy del ota mar nem csinalja.
Mondjuk Felesegemnek is Samuja van, neki nem produkalta.
Bar O meg nem valtott 6.0 One UI-ra. -
PirosHello
senior tag
válasz
Peterhappy #270 üzenetére
Egyébként a Messenger és Facebook hiba állítólag az összes Samsungot érinti. [link]
-
Peterhappy
őstag
válasz
PirosHello #269 üzenetére
Jo neked, en egyelore nem erzem porgosebbnek.
Bar engem nem szeret ez a telefon. Erzem. -
PirosHello
senior tag
válasz
Peterhappy #264 üzenetére
Én is feltettem. Mindenféle wipe/cache törlés nélkül működik majdnem minden. A "Google Play" rendszerfrissítés csak pörög "Frissítések keresése", de se nem talál frissítést, se azt nem írja ki, hogy naprakész. Viszont mintha pörgősebb lenne a rendszer első érzésre.
-
Zozo0525
őstag
válasz
elfelejtette #266 üzenetére
Köszi. annyira nem érdekel. régóta inkább az alternatívákat részesítem előnybe . (reddit...)
-
Zozo0525
őstag
válasz
Peterhappy #264 üzenetére
Jó reggelt 1 napja fent van nálam minden rendben.
Nálam facebook gond van( Nálam most ideiglenes tiltás van amig a face vizsgálja a dolgokat szerintük megosztottam valamit az instagramon ami szabálytalan volt....2-3 éve nem volt megosztásom az instán)
-
Peterhappy
őstag
válasz
Peterhappy #263 üzenetére
Na, úgy alakult, hogy én tegnap délután végül feltettem.
Érdemben még nem tudtam tesztelni - a lebegő menü ikonjai jobban néznek ki -, de a frissítés óta a Messenger teljesen abnormális módon viselkedik (reinstall nem segített), az alkalmazásfiók (nem tudom a pontos megnevezését - az összes alkalmazás ikonja, a képet felfelé görgetve) pedig kifagyott, nem mozdult. Érintést érzékelt, de teljesen más appot indított el, mint amire kattintottam.
Gyanítom, hogy jól esne neki egy factory reset és/vagy egy wipe cache/dalvik, de csak tipp.
Jöhetnek a tapasztalatok még, hátha Ti jobban jártatok.
-
Peterhappy
őstag
Köszi, de csak óvatosan!
A 6.0-s One UI-t nagyon szidják, mert igen jó eséllyel járhat kijelző beégéssel a használata!
Átmeneti (szerintem nem túl életszerű) megoldás
A linkek az A52s fórumban lévő Kollégák érdemei, én csak átpakoltam őket ide.
-
dnelb
veterán
megjött a 14 (eux)
-
Peterhappy
őstag
válasz
ttfgyb10 #260 üzenetére
Jaaaa
En akkor is ott probalkoznek a helyedben.
Eddig ezt a Samut egy JBL Tune 500-as fejhallgatoval hasznaltam, ujabban egy 1MORE SonoFlow-val, mindkettovel tokeletesen teszi a dolgat.Inkabb lesz a fejhallgato a szuk keresztmetszet.
A JBL amugy ar/ertek aranyban szerintem nem rossz, basszusa van rendesen, ha dogosebb zeneket hallgat a Lanyod, ertekelni fogja.
De az viszonylag regi cucc, biztosan van mar helyette jobb valasztas. -
ttfgyb10
csendes tag
válasz
Peterhappy #259 üzenetére
Efelejtettem odairni,hogy ehhez a tipúsú telóhoz kellene,ezért gondoltam arra,valakinek van esetleg személyes tapasztalata valamelyik füleshez 🙂
-
ttfgyb10
csendes tag
Üdv. Vezetéknéküli FEJhallgatót szeretnék venni zenehallgatáshoz 12 éves hölgynek, ehhez kérnék segitséget max.20e ft-ig Köszi előre is!
-
kiro76
tag
Frissítés van. Októberi.
-
Drughi
addikt
válasz
PirosHello #252 üzenetére
Én sem találtam semmit, de ahogy nézem 1 hónapon belül jönnie kellene. Tavaly 11. Hóban jött az új rendszer
-
Drughi
addikt
One ui 6 ( Android 14) mikorra várható?
-
kiro76
tag
Jött frissítés.
Csak szólok, ha valakinek nem automatikusra van állítva.
aug.1.-jei -
adman
tag
Sziasztok, ha nem tölt a telefon mi a teendő? Próbáltuk mindenféle töltőfejjel és több kábellel is de semmi. Volt már vkinek ilyen? Köszi
-
GEPESZ66
veterán
válasz
turbulencia8 #245 üzenetére
Én is kipróbálom, hogy leszedem a BD-t.
Szintén céges telefon, két profillal.
Az adathalász védelem miatt raktam fel a BD-t.
De sosem jelzett eddig, hogy olyan oldalra tévedtem volna.
A böngészőknek is van ilyen védelme, az is igaz.
Ha meg olyan oldalra tévednék, kártya adatokat nem adok meg. -
GEPESZ66
veterán
válasz
turbulencia8 #243 üzenetére
Az A53 telefonomon még a Bitdefender van.
Én emiatt nem tapasztalok lassulast.
120Hz-en használom a telefont.
Ezzel sincs gond.
A ket telefon szinte ugyan az.
Viszint azt tapasztaltam,hogy néha a szabad RAM 1GB alá megy,s ekkor piszkosul akadozik.
A karbantartas sem segít,csak az újraindítas.
De ez ritkán van,mindjárt észre is veszem. -
turbulencia8
őstag
A Bitdefendert törölnöm kellett, mert nagyon lassú lett az A33, a Ram Pluszt is visszaraktam 4GB-re. A kijelző színhőmérsékletét élénken hagytam, de hidegre állítottam, így elviselhetőbbek a túlszaturált képek, és fölraktam 90Hz-re a kijelzőt (korábban azt hittem, hogy nagyon merít). Most megint kifejezetten jó a sebesség, a munkaprofil is szépen fut, üzemidő is jó, a térerő továbbra is kiváló.
A lassulás miatt majdnem vettem egy S21 FE-t, de örülök, hogy csak a Bitdefender volt a hunyó, idén fölöslegesen nem költök telefonra. -
draco31
veterán
Hogy lehet a Bixby-t kinyírni teljesen?
Lett egy TWS füles tesómnak a mobilhoz. Bizonyos érintésre előhozza a hangvezérlést. Mindne le van már pedig tiltva a Bixby-ben, de akkor is előjön. Ha meg adattörlést csinálok, akkor meg telibe képen jön, hogy tudom aktiválni újra.Nekem Xiaomi van, ott a Google hangfelismerőnek bepipáltam, hogy ne létezzen, és annyi.
-
Drughi
addikt
válasz
turbulencia8 #238 üzenetére
Én egy OP Nord-ról váltottam, ami egy kifejezetten jó telefon volt és bizony nem biztos, hogy megérte.
Itt bizony vannak lassulások, az ujjlenyomat olvasó is lassabb, meg maga a rendszer, de szokható, vállalható.
De hogy egy 2 éves technika, ami akkori áron kevesebbe került, mint most az A33, hozza ugyanazt a szintet, az elég sokatmondó.Összességében nézve jó teló, a céges A32-t pl minden téren felülmúlja, hiába csak 1 generáció van közöttük.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
turbulencia8 #238 üzenetére
Én azt olvastam, hogy a RAM + bekapcsolása inkább káros mint hasznos.
Lassítja a telefont.
Nekem az A53 szintén céges, van munkaprofil, Bitdefender, stb. de így is 1,5 GB a szabad RAM. -
turbulencia8
őstag
Sziasztok!
Gyors megosztom tapasztalataimat (régen fórumoztam, mert a korábbi Galaxy S20 szinte tökéletes telefon volt, soha nem kellett semmit mókolni rajta, nem lassult, nem kellett újraindítani stb.) Egy hónapja mégis váltottam A33-ra, mert utóbbiban jobb a két sim kezelése és végre jó a térerőm az irodában is, egyáltalán nem szakadoznak a hívások. A korábbi S20 hiába sokkal gyorsabb és jobb a kamerája, az A33-at is sikerült kitapasztalni annyira, hogy elfogadható a mindennapos használatra és magán célra is.Rendszersebesség: a vituális (RAM Plusz) memóriát 6GB-re állíottam, azóta nincs akadozás - nálam sok memóriát eszik a munkaprofil (Knox), a céges VPN, Bitdefender stb.
Akku: szerintem nem a két SIM vagy az 5G fogyaszt sokat, hanem a 90Hz-re állított kijelző, amint az kikapcsoltam, nagyon jó lett az üzemidő a külön munkahelyi profil ellenére is (amúgy nagyon jól megcsinálták a privát tér elkülönításét).
Kijelző: szép, de a vastag káva elég béna, ezért üres fekete hátteret állítottam be, így megbarátkoztam a telóval, tokot nem használok.
A33 fényképező: a főkamera jól használható, csak "fagyos"-ra kell állítani a színszűrőt, különben brutálisan túlszaturál az S20-hoz képest is. Használok külön Panasonic LX15 fényképezőt esti és beltéri témákhoz, de egy-egy alkami fotóhoz az A33 is elmegy.Az A33 kapcsán összességében örülök a jó hívásminőségnek és az 5G-nek, bicajozáshoz az IP68-nak, a jó ujjlenyomatolvasónak és a normális üzemidőnek.
-
A Zéé
addikt
ahh, az instant halál lenne neki.
Létrázok, gödörbe mászok, falnak támaszkodok, hajolok meg hasonlók majdnem egész nap...
Céges A04 van a másik zsebemben, az már sajnos pórul is járt amiatt, mert kifelé állt a kijelzője. De az pl. sosem old fel véletlen dupla koppal. Ahogy előtte az A40, meg a Lumiák sem csináltak ilyent sosem.
Lehet, hogy a gyári flip tok lesz a megoldás a mostani Spigen helyett. -
A Zéé
addikt
Sziasztok!
A dupla koppos feloldást ki lehet valahogy kapcsolni? Egész nap mászkálok, mocorgok, és Így, hogy bejöttek a melegek állandóan felold a kijelző.
Az a kisebbik rossz, hogy most is másfél órára le van még tiltva a telefon a sok sikertelen feloldási kísérlet miatt (pedig kellett volna használnom, de ez még megoldható volt most), de többször is eljutott odáig, hogy a segélyhívót felhívta... Aztán elég kellemetlen, amikor a +36 112 hív vissza, hogy mi a probléma, mert a negyedik hívás jön be tőlem egymás után.A védelem a véletlen érintések ellen, vagy mi a tök be van kapcsolva. De ez így nagyon gáz, egy telefonom sem csinált még ilyent sosem...
-
Drughi
addikt
Ma jött egy májusi frissités
-
kcsa
veterán
válasz
PirosHello #226 üzenetére
Akkor csak hozzá vagyok szokva az S sorozat havi javításaihoz?
-
kcsa
veterán
A33-at ismét kifelejtik a havi patch-körből? Már a májusi sem jött meg :/
-
PirosHello
senior tag
-
zümzümm
senior tag
Sziasztok
Tegnap kaptam kézhez ezt a mobilt. Hatalmas csalódás számomra hogy kimaradt az AOD.
Van rá mód hogy valahogy mégis látható legyen sötét képernyőnél az óra és az értesítések, de legalább az óra. Ez hiányzik a legjobban. -
PirosHello
senior tag
Megjött az április 1-i biztonsági frissítés.
-
-
Hejja1234
tag
válasz
Viktor0610 #217 üzenetére
A hozzászólások nagy része az AOD hiányáról szól, ha ilyen egyszerű megoldani, akkor minek ennyit ezen rugózni?
-
-
Hejja1234
tag
Sziasztok,
végigolvastam a hozzászólásokat, de nem egyértelmű, hogy a YouTube videókon látható megoldással van jól működő AOD vagy felejtős teljesen?
Személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi.Köszönöm!
-
hacsa
tag
Kedves Fórumozók. Galaxy A33-as készülékembe egy 64 GB-os Samsung micro SD kártyát helyezve az alábbi problémával szembesültem. A sikeres formázást követően egy idő után az SD kártya érzékelése megszűnik és csak újraindítás után ismeri fel újra. Létezhet, hogy a rendszer automatikusan lekapcsolja az SD kártya használatot egy idő után?
-
TODI1111
veterán
" lehet nálam a "probléma" ugyanis EUX régiós a készülékem."
Ez nem lehet probléma mert már minden független samsung készülék EUX. A szolgáltatónál, például yettelnél vásárolt is.
Azt próbáltad már, hogy az alkalmazásoknál megkeresed, csinálsz egy kényszerleállítást majd gyorsítótár és adatok törlése? -
DJosef
őstag
Üdv!
A napokban vásároltam céges telefonnak egy A33-at.
Nagy jelentősége ugyan nincs inkább csak bosszant és/vagy kíváncsi vagyok arra, hogy másnál is jelentkezett az alábbi probléma:A Samsung Members alkalmazás nem hajlandó elindulni.
Kis utánnaolvasás után a Szolgáltatói szoftververziónál a régiót megnézve lehet nálam a "probléma" ugyanis EUX régiós a készülékem. Nem tudom van e jelentősége de elsőre egy Digis kárytával próbáltam ki, egyébként a Media Markt-ba vásároltam függetlenül.Ötlet, tippek?
Előre is Köszönöm!
-
gyuri2008
veterán
20 wattos ihone töltővel tölthetem a telefont?
-
Drughi
addikt
Megjött az Alzától a töltő, nem szólt érte a telefon, így ezzel gond nélkül megy a gyári kábellel.
Aliról rendeltem eredetinek mondott samsung gyorstöltőt is, de az még 2-3 hét. Kíváncsi leszek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 13/13 mini/13 Pro/13 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 12/12 mini/12 Pro/12 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone XR/11/11 Pro gyári bontott alkatrészek
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest