- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
Tegnap este 90%-on repülőmódba raktam a telefont, ma reggel már nem tudtam felébreszteni.
Akkuban 4.2V van, próbáltam lecsatlakoztatni, vissza, testpontot összezárva gépre csatlakoztatni, de halott...Úgyhogy most vadászhatok egy törött példányt, vagy ha nem találok, akkor eladom alaplap nélkül. Tök jó.
-
KurtCobain
őstag
Sziasztok.
Mi lehet most a legsmoothabb, és bugmentesebb ROM+kernel kombi a telóra?
Most LOS 16 + alap kernel van fent. Android 10 elég gyérül futott rajta. -
KurtCobain
őstag
-
-
KurtCobain
őstag
-
KurtCobain
őstag
Ezt ennyiből nem lehet megmondani.
Nem akarlak elkeseríteni, de amit te vettél, az egy hagyományos full screen fólia, aminél csak a keret alatt van ragasztó, az átlátszó felület alatt nincs. Emiatt középen szivárványos lehet (newton gyűrűk), és a kijelző érzékenysége is romolhat. Több telefonra is vettem már ilyen fóliákat, van aminél olyan gyenge volt a ragasztó, hogy egy kis folyadék be tudott szivárogni alá, és elterült a kijelzőn, de volt olyan is, amivel negyed órát birkóztam, mire le tudtam szedni, miközben a fólia üveg szilánkosra tört...
Van olyan fólia, aminél középen is van ragasztó, azt full glue kiegészítéssel találod meg. Ott nincs se szivarvány, se érintési probléma.Szóval hogy a te fóliáid milyen minőségűek lesznek, azt így elég nehéz megmondani.
-
KurtCobain
őstag
Nekem most a havoc van fent, előtte a NOS volt, beleraktam a telekomos kártyámat (amivel a RN5-ön működik a VoLTE), de itt nem megy egyikkel sem...
Próbáltam guglizni, de nem találtam megoldást rá. -
KurtCobain
őstag
Szia!
(Nem tudom emlékszel-e még rám.)
A Redmi Note 5 topikban írtam egy programról, amivel le lehet szedni a gyári alkalmazásokat root nélkül is (adb-t használ).
-
KurtCobain
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #26296 üzenetére
Arm64 & 8.1
A kiadás attól függ, hogy milyen google alkalmazásokat szeretnél. Én a nano-t szoktam felrakni. -
KurtCobain
őstag
válasz
LyonnaisFan1 #26294 üzenetére
Régi a twrp, rakj fel frissebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged