- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
veterán
válasz
mrszitya #16931 üzenetére
Pontosan erről beszéltem, én az előző laptopom akksiját úgy csesztem szét, hogy állandóan töltőre volt dugva, naponta vagy 8 órán át, sose merítettem le, és így volt évekig.. aztán mikor valamiért mégis akksiról nyomtam, már csak 30-40 perceket bírt, és instabil is lett, tehát 30%-ról is képes volt azonnal 0-ra merülni.
Épp ezért töltöm okosan ezt, ha mondjuk 25%-on van délután, inkább felrakom akkor, feltöltöm teljesen és kihúzom, minthogy lefekvés előtt bedugjam, mert akkor már 15-ön van és akkor egész éjszaka ott van.
orso0355: Miért?
Styleair: Nyilván nem fogja annyira nyírni, ahogy az én előző laptopom akksiját nyírta, de azért így sem fog neki tetszeni hosszú távon. Persze te tudod, a tiéd.
-
Norby86
őstag
válasz
mrszitya #16173 üzenetére
GCam-ot próbáltam, nálam úgy indult hogy az egész kép vertikálisan jelent meg, pedig a telefont normál állapotban tartottam a kezembe, de tükrözte a képet 90 fokkal. Ezt végül sikerült a beállításba megoldanom, azonban nálam nagyon sötét, komor képeket készített a GCam így hamar le is töröltem. (MIUIHU legfrissebb romon próbáltam).
Ezt a Snap Camera appot megpróbálom még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- LED világítás a lakásban
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Bloodborne (PS4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest